Popüler Konu Sevgili günlük...

Heyecandan uykularım kaçıyor son 1 gün yarında bitsin Perşembe gelsin biraz moralim bozuldu bugün yaş sınırına takilacagiz onu öğrendim ama dedim sonra olsun vardır bir hayır varsın 0-1 yaş olmasın ama korkuyorum ya vermezlerse ya derlerse yaşınız büyük evlat edinemezsiniz ama gostermiyorum demi herkes aynı şeyi söylüyor kimliğimi değiştirsem ne yapsam offf kafamda deli sorular yine gel Perşembe gel bir an önce

Bu kayınvalideler neden bir sorun olduğunda oğullarının hatalarına gözlerini yumup sadece gelin yapmış gibi davranırlar acaba 🙄 ki bu olabilecek en iyi kayınvalideydi ama farketmiyormuş demek ki. Neyse artık katlanacağız :KK47:

Sevgili günlük
Bugün çok yorucu bir gündü. Aşkında hergünüm çok yorucu. Ne zaman dinlenmek nasip olacak bimiyorum. Bazen ölmek bile geliyor içimden. Ama dünyanın en güzel meleği sarılıp annem dediği zaman herşeye değer diyorum. Ve ona sarılmak koklamak bana huzur veriyor.

Sevgili günlük:belki de hayatım boyunca etmediğim kavgayı bugün ettim. Acayip birgündü öyle acayip ki. Ben adama bardak diyorum adam bana tabak diyor. Ben ''almayalım''diyorum. adam bana '' almayalım dedim anlamıyor musun '' diyor.... Ben ne yaşadığımı anlamadım ki sana nasıl anlatacağım ki. Yılmışım ben artık başa çıkamıyorum bile.... her kavgada avaz avaz bağıran haklı kadın gitti '' he ya he'' diyen bir kadın geldi. Sevmedim ben bu halimi, hiç sevmedim.

Dünden belli okadar huzursuzum ki . Sanırı hayatımda bilerek bir kalbi üzdüm.Ama hersyi onu igligi için yaptım.cok guzeldi iyi dostlugmuz kardeslıgımız oldu bilmesi geren bir seyi soledim ve artık görüsemicez sanırm .şuan onun kalbi kırık üzgün onun için dua yine edicem .ama içten içe kardeşimede kızamıyorum...beli birdaha bole birni bulmavıcak onu bu kadar seven herseyini ortaya koyan.yüregi tam bir insan allaım yolunu bahtını acık etsin hep mutlu olsun sesizce aglayan kalbee dayanamıyorumm..:*(allahım sen gören bilensin onun kalbine içne göre ver yarabbim..

İçimde biriktirdiklerim sonunda patladı. Ama nasıl rahatladım. Niye ben düşünüyorum ki hep. Biraz da o düşünsün.

Sevgili günlük

İçimdeki bu öfke geçecekmi ❓
Ben mutlu ve huzurlu olmak istiyorum artık❗

Sevgili günlük.
En büyük hayalim her kadın gibi anne olabilmekken en büyük imtihanım oldu. 26 senelik ömrüme yüreğimin tam ortasına bir evlat acısı oturdu kaldı. Ölene kadar benimle.
Belki 5 aylıktı küçüktü kucağıma hic almadım kokusunu çekmedim ama acısı öyle büyük ki. Insanlar koca koca bebeklerini çocuklarını kaybediyor da nasıl dayanıyor. Yürek yangınlarını nasıl söndürüyor. Hiç beklemediğim anda kızım bana kardeşini gönderdi. 1 haftadır yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Ama...
Korkuyorum günlük...
Çok korkuyorum. Inşallah bebeğime birşey olmaz inşallah seneye bu zamanlar bebeğim kucağımda olur.

Çok komik bir durum bu sevgilisiyle buluşmaya gidecek genç kız gibiyim çok heyecanlıyım günler geçti ve yarın kuruma gidiyoruz kızımız için kabul edeceklermi bizi ne diyecekler yaşınız geçmiş artık derlermi aman desinler ama neden buradasınız diyecekler o zaman en güzel kelimeyi söyleyeceğim biz kızımızı almaya geldik 22 yildir bekliyoruz artık yeter verin kızımı dermiyim yok yok o kadar da demem herhalde evet o bir yerlerde belki dünyaya geldi yada daha gelmedi ama bizi bekliyor kabul etsinler bizi lütfen hadi dua edelim günlük sende benim için herşeyin hayırlısını dile yarın sıkıntısız sorun çıkmadan herşeyin su gibi akıp geçtiği güzel bir gün olsun

Sevgili günlük çok yillar oldu sana yazmayali bugün bizim evlilik👰🤵🏻 yildönümümüz 14 yıl oldu ayni yastiga baş koyali iki kişi basladigimiz bu yolculuğa hala iki kişi devam ediyoruz👫ama ben hic umudumu kaybetmedim inşallah bidahaki seneye sana müjdemi🤰🏻 veririm 😇bugünlük bu kadar olsun bundan sonra sık sık yazarim❣️

Merhaba günlük. Hep biseyleri sırası gelince ister ve dua ederdik ya hani. Öyle olmamasi gerektigini farkettim. Mesela bekarken hayırlı eş dileriz. Evlenince çocuk olur nasilsa. Olmazsa dualarla ister ve bekleriz. Bekarken baslamaliyiz onu istemeye. Ve Ona iyi bi anne baba olmayi da. Hayata dair planladigimiz ne varsa, 10 20 yil sonrasi icin de olsa bugünden başlamalı istemeye... Dualarda hatirlamaya.. Çünkü çok ihtiyacımız var O na ve dualara

Günler geçiyor, artık daha iyi.
Temmuz girdi, sevindim.
Öyle işte 🖐🏻

Ne zaman her şey eskisi gibi oldu Vind? Hiç bir zaman aynı kalmadın, bir şeyler öğrendin, daha iyiye gittin, geliştin. Böyle devam edeceğine güven... Kendine daha çok inan ama dengede kalmaya çabala.
Ah bu kaygılar...

Sevgili günlük

Gücüme ne gidiyor biliyormusun,
Ben tertemiz olup hayatima hiç „eşim” helalim haricinde bir erkek sokmamama rağmen bana cinsel hastalığın- hpv’in bulaşmış olması, hemde en tehlikeli olanları 16 ve 18...
kimbilir içimde daha ne tür cinsel hastalıklar taşıyorum ❗
Biz severek evlenmiştik be günlük, Ona sağlıklı üç tane evlat hediye ettim be günlük, ona toplam 18 yılımı verdim be günlük...
insan yanında tertemiz eşi-karısı dururken nasıl gider or..bularla yatar, daha önce kimbilir kaç adamla yatmış bir kahpeyle... aklım almıyor nefesim kesiliyor kaldıramıyorum be günlük... çok yorgunum, konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok, bu acı bu dert kimle paylaşılırki, bu iğrençliği kime anlatabilirimki, çok yanlızım...

Günlük ben iyileşebilirmiyim bir daha mutlu olurmuyum❓❓❓

Seni Allaha havale ediyorum “kocam”
dediğim adam❗

X