Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük. Hep çok sevmişimdir yazmayı kendi kendime dertleşmeyi. Ben artık anne olmak istiyorum . Benmle beraber vajinismusu yenenler hep hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Rabbim bilip bilip işler . Vakit gelince hayırlısıyla verir diyorum ama içim içimi yiyor kimseyle dertleşemyrum çok üzülyrum . İnşallah Rabbim tez vakitte aratmadan beni ve isteyen herkesi de evlat sahibi yapar 🤲🌸

Sevgili günlük. Zaman her şeyin ilacı derler ama değilmiş sanki. 4 koca yıl oldu ama hala alışamıyorum. Her hamile gördükçe kalbim sıkışıyor umutlarım hayallerim aklıma geliyor. Doğuma gidip eve kucağı boş dönmemi hatrlyrm. Bebeğimi çok özlüyorum. Kardeşi kucağımda ama onun yeri de bambaşkaydı. 39.hafta karnımda taşıdım ama bir defa yüzünü göremedim. Kalbimdeki yara kapanmıyor günlük.içimde bir boşlı6bir Özlem. Bilmediğim bir kokuyu özlüyorum burnumum direği sızlıyor

Sevgili günlük;
En son ne zaman yazdım hatırlamıyorum.Bazen neden büyüdümki diorum.Ne kadar kötü insanlara denk geldim.Bazen sindiremıyorum ıcımde .Ama gececek .Allah aıleme sevdıklerıme bana herkese saglık versın.

Sevgili günlük bu benim buradaki ilk günlüğüm şu hayatta insanın bir istegi olur ya ben sadece ilk oncelikli istegim migrenimin yok olup gitmesi bununla yasanicak gibi degil hayatimi hep ona gore ayarlamak zorunda kaliyorum güneşli havada gezemiyorum ruzgarli havada dikkat etmek zorundayım bide tuttumu ölümlerden ölüm beğen Rabbimden isteğim bunu benden afiyet üzere almasi 🤲🤲

Sevgili günlük benim senden vardı bitane ama böyle sanal değil kalemle yazmalı mazmalı. Onsekiz-yirmi sene olmuştur yazmayı bırakalı, şimdi hatıra olarak saklıyorum, sayfaları okurken o duyguları tekrar yaşıyorum adeta. İlginçtir ki günlüğe yazdığım her anı dakikası dakikasına hatırlarım, hangi odada, nasıl bir ortamda yazdığımı falan biliyorum, vay anasını... Okuldayken dersleri, konuları hatırlasaydım şimdi profesördüm, nerede gereksiz bilgi varsa onlar aklımda anasının ördüğünü satayım...

Sevgili günlük,

3 haftadır evimden uzaktayım. Sessiz kucuk mutlu yuvamı sakin günlerimi oğlumla başbaşa geçirdiğimiz zamanları çok ozledim:110: Şuan kuzenleri ile beraber genelde kavga dövüş evin bahcesinde vakit geçiriyor ama ben çok sıkıldım. Ayrıca kocamdan da uzağım evlendigimizden beri ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık. Buraya gelirken amacım oğluma değişiklik olsun kac zamandir eve tikili kaldi cocuk diye ve hala öyle teselli ediyorum kendimi. Ama inanılmaz bunaldim. Evimi kocami sakin dingin hayatımı çok özledim. Şu son 1 hafta da lutfen çarçabuk gecsin ve evimize dönelim :dua: 30.06.2020 - 01:43 - Salı

Merhaba Günlük.
7 yıllık bekleyiş ,çırpınış ,verilen emek,gözünü para bürümüş doktor bozuntusu bir herife kaptırılan paralar,üstüne üstlük sağlıklı olan rahmimin bir bebeği taşıyamayacak duruma gelmesi...Bunun da ötesinde para avcısı doktorların bitmemesi ve dur durak bilmeden zor durumda kalıp kendisine sığınmış güvenmiş hastaları ₺,€,$ olarak görmeleri...En başta tedavi için verilen umutlar,vaadler ve sonrasında takip eden hayal kırıklıkları.En büyük darbe ise işin içinden çıkamadığı için suçu hastaya atıp “taşıyıcı annelikten başka çareniz yok “deyip başından savmak isteyen profesörler.
Ne Badireler sığdırdım bu 7 yıla ne acılar.
En büyüğü ise bana ileride bir gün anne olabilecek miyim endişesini dahi unutturan acı “babamın 4 ay içerisinde kanserden anî ölüşü”😔 buna hiç hazır değildim günlük acısının günbe gün hafifleyeceğini düşünürken bu denli içime işleyeceğini tahmin edemedim.
Hep dua ediyorum sana Babam rabbim sana merhametiyle muamele eylesin.(amin).Beni de bu yeryüzü üzerinde yalnız bırakmasın.Ben evlat olarak sana her gün dua ediyorum rabbim de bana ölümümden sonra arkamdan dua edecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Bugünlük bu kadar kal sağlıcakla...

Sevgili günlük. Hep çok sevmişimdir yazmayı kendi kendime dertleşmeyi. Ben artık anne olmak istiyorum . Benmle beraber vajinismusu yenenler hep hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Rabbim bilip bilip işler . Vakit gelince hayırlısıyla verir diyorum ama içim içimi yiyor kimseyle dertleşemyrum çok üzülyrum . İnşallah Rabbim tez vakitte aratmadan beni ve isteyen herkesi de evlat sahibi yapar 🤲🌸
Seni çok çok iyi anlıyorum.Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Sevgili gunluk,
Bu aralar unuttugun kendimle ilgileniyorum. Spor yapiyorum. Beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum. Henuz istedigim kilo icin 5 kilo daha kaybetmem lazim. Eskiden benim icin kolaydi bu ama sanirim yaslaniyorum artik. Metabolizmam yavaslamis, zorlaniyorum. Bir ayda 1 kilo zor verdim. Yaslansam da yasimdan sikayetci degilim. 40li yaslarimi seviyorum. Daha farkli dusunuyorum artik. Zaman insani torpuluyormus onu anladim. Eskiden dert ettigim seylere simdi gulup gecebiliyorum. Zaman kiymetliymis ve ben uzulerek kac yilimi harcamisim. Kac sene kendimi kapatmisim travmalarimda. Kac gun gunesin dogusunu kacirmisim. Artik kendimi mutlu etmeye calisiyorum. O uzun sari saclarimi gidip kestirdim. Canim oyle istedi cunku. Hic pisman degilim. Bir de siyaha boyadim ilk kez. Tek basima film izlemeyi ozlemisim. Siir okumayali kac yil olmus meger. Ben kariyerdi isti derken hayata kaptirip gitmisim, kendimi unutmusum. Insanin en cok kendine ozen gostermesi gerekiyormus meger.

Sevgili günlük, bugum gerçek bir aydınlanma yaşadım diyebilirim. Kendimi hep ama hep suçlu hissettiğim konuların suçlusu olmadığımı, aksine hep, bütün haksızlıkları kendime yaptığımı farkettim. Artık böyle olsun istemiyorum. Başkalarının hayatımla ilgili karar vermesini sessizce beklemek istemiyorum. Kimsenin talep etmediği fedakarlıkları yapmak, hiç mutlu olmayan insanları mutlu etmek için uğraşmak istemiyorum. Ben,varlığımı birinin uydusu olarak sürdürmeyi haketmiyorum. Ben asla bunu haketmiyorum.

Sevgili gunluk, Zaten uzakta yasiyorum birde bu virus yuzunden ailemi daha az gorecegim icin cok uzuluyorum. Yalnizlik korkusu cok agir basmaya basladi. onlari cok ozluyorum. Annem ve ablamin yanimda olmasini istiyorum.

Birde su siralar daha duygusalim korkuyorum yine gidecek diye. Biliyorum kporkunun ecele faydasi yok. Ben ve esim iyi seyleri hak ettigimizi dusunuyorum. Umarim tum guzel dileklerimiz gerceklesir. Allahim bizi kotu insanlardan korusun.

Bu aşk acısı ne zaman bitiyor sen beni çok ararsın sana kötü insanlar lazım ben fazla geldim karaktersiz ahlaksız haysiyetsiz mal

Kalbimin içini oyuyorlar bizim bi çocuğumuz olacaktı aynı sana benzeyen senin gibi gülecek ama izin vermedin bu vicdan azabıyla yaşa seni kimsenin sevemeyeceği kadar çok sevdim hala da seviyorum kalbin nasır tutmuş bir gün anlıyacaksın çok geç olacak bize neden kıydın

Çok acı çekiyorum ama geçiçek sen pişman olucan kendi çöplüğünde boğul hiç mutlu olma

Sevgili günlük merhaba sabah 5 buçuktan el sallıyorum. Bugün de sabaha kadar dom dom kurşunu şarkısıyla çocuk uyuttum. Bu şarkının içinde diyor bugünüm harap oldu oldu dünden iyi midir ki dünden iyi midir ki... yok valla dünden iyi değil 😅 dün 1 saat erken uyumuştum.

X