Popüler Konu Sevgili günlük...

Hergun yazdım sana nasıl heyecanliymisim dün ama şimdi tuzla buz olan cam gibiyim hayatımda hiç bu kadar ağlamadım ben ama bugün durmadı hele ki kurumda bir başladım görüşme bitti eve geldim hala agliyorum eşim neden ağlıyorsun diyor ben bilmiyorum deyip yine agliyorum almadılar başvurumuzu yasliymisiz biz yaş aralığı değişti kabul ettik sonra evimiz küçükmüş buyuturuz dedik yerimiz var oda yapariz dedik yapın gelin dediler ah ne hayallerle gitmiştim paramparçayim yine ama düzeltirim ben yine çok güçlü bir kadınım ben neler geldi geçti ömrümde yıkıldım mi hayır o oda yapılacak ve kızımı alacağım hayırlısıyla

Sevgili günlük
Görümcemin çenesi beynimi mahvediyor. Laftan anlamıyor. Susmak bilmiyor. Anlattığı anlaşılmıyor. Hiç bir çözüm fayda etmiyor. Allahtan sus emri bekliyorum. Başka çarem kalmadı. Düşmana vermeye böyle çene.

Başkasının yanında akan şu gözyaşımdan nefret ediyorum. Ulan tek başımayken istediğin kadar ak ama birinin yanındayken sulanma, akma işte. Engel olamıyorum ve iyice sinir oluyorum.

Şarkı söyleyip dans etmek lazım, yapmam lazım.
Bunlar hep sağlık.

Sevgili günlük, 7 tane embriyom varmış, şu an ko kültürde Pazartesi İçin beni bekliyorlar :)
güzel güzel gelişim göstersinler annelerinin bal taneleri transfer gününü heyecanla ve Özlemle bekliyorum sevgili günlük
burayı okuyanlar bir maşallah diyebilirler mi bizim için? Şimdiden Allah razı olsun

Bana ait olmayan tüm inanç kalıplarından özgürleşmeyi diliyorum.

tozpembe dünyamda bırakında yaşayayım. Hep bir kıyamet senaryoları... Napiyim yani komplo teorilerinizle karalarmı bağlayayım? Ben kaçamıyorum bunlardan kendimi evede kapatsam yırtık çoraptan fırlamış baş parmak gibisiniz bir yerlerden pörtlüyorsunuz. sen ne yap biliyor musun; topla konu komşunu parka, ohhhhh misss! kurun kazanı, çevirin işte. Bak bizim burada ki teyzelere, binaya her gelen geçen itaat eder onlara. kurmuşlar düzeni yaşıyorlar bir bankın üstünde. Sende kur düzenini... dedikodununda edeplisi var yahu! 3. Şahsın olmaması yetmez bazen duyurmamakta kazanı kaynatır. Bir ayağın çukurda, gözlerin toprağa devirmiş bakışını. arkandan hayır duası edecek bir insan kalsın... İyisimi sen işine bak ben işime bakayım. Ama yinede şu haram ede ede bitiremediğim hakkım var ya '' haram olsun''.Yarın hiç karşılaşmamak dileği ile.

Babaannem öldü.. Ama bu konudaki duygularımi bastıran başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben şimdi yatıyorum, ama babaannem şuan bambaşka bir şey yaşıyor. Asla eskisi gibi olmayan bir şey.. Çok başka bir şey.. Bizimle alakası yok. Umrunda bile değil.. Şuan etrafına bakıyor her şeyin farkinda ve kaygilaniyor. Onu nelerin beklediğini bilmiyor.. Aslında biliyordu ama, hiç bu kadar gerçek olmamıştı..
Ben bugun yeniden uyandım gerçekliğime. İnsan olmanin gerçekligi bu. Ben sadece bir insanım. Esyalarim giysilerim uğraşlarım dinlediğim müzikler benim degil. Dunyadayim ve bunları ödünç kullanıyorum. Ben, benim. Çıplak bedenimden başkası yok. Geldiğim yeri biliyorum. Gideceğim yeri biliyorum. Sadece dünyaya ayak uyduruyorum.
Şunu bütün kalbimle söyleyebilirim ki sadece ibadet ederken huzur buluyorum. Çünkü maneviyat gerçeklik. Orası bir uğrak alanı değil. O benim sebebim. Gerçekliğim.
Ve bu gerçekliği çok seviyorum. Yani düşünsene böyle boş bir yerde ne amacı olur ki bir insanin? Kiri pisi insanı katili hastalığı.. Borcu.. Borç ödeyecek diye adam ölüyor. Hayatı darma duman oluyor. Para denen şey icat ettik.. Gerçekten dünyaya bu çileler için mı geldik yani? İşte bu yüzden ben amacimi seviyorum. Her şeyin bir anlamı olmasını seviyorum. İste bu yüzden maneviyat huzur verir insana. Çünkü başka gerçek yok. Etrafımdaki her şey yapay! Simülasyon..
Dünyanın rolü bu

Sevgili günlük , bu günde... ben evde tek otururken yan komşuya gelen ahbaplarını neşeli karşılamasını dinledim , bu akşamda... ben evde tek otururken alt komşunun gelenlerle neşeli sohbetlerini dinledim.Ben yalnızlığı , ölüm acısını aşamazken onlara hasetle değil ama gıpta ile baktım.

Ben sinavi niye kazanamiyorum 5 defa girdim o kadar calisiyorum kendimi artik gerizekali olarak goruyorum ins.6.da alirim allahim cok amin

Bugün çok yanlış bir yerde söylenmemesi gereken bir şey söyledim. İnşallah sonucu kötü olmaz. Emeklerimin karşılığını alabilirim.

Sevgili günlük ben hislerime cok inanrim suana kadar ne hisediysem cıktı hiç bi zamn yanlıs hisetmedim. Şuna inanıyorum beni sırtımdan vuranlar yuvenimi yıkanlar bana yaptıklarını fazlası ile hem bu dünyada hem öbür dünyada ödicekler ...

Sevgili günlük,
Söyleyeceklerim aramızda kalsın, 3 gündür uyuyamıyorum. Hayır, sıcaklardan değil tabi ki. Koca herifin ayakkabılarını makinede yanlışlıkla 60 derecede ön yıkamalı yıkadım hepsi yamuldu, henüz haberi yok ama elbet olacak.

Günlük sınavdan çok düşük alacağım. O kadar çalışma sonucunda böyle bir sonuçla karşılaşınca artık diğerlerini de bıraktım. Ben ne yapacağım? Şu aralar yılmışlık, ümitsizlik, hareketsizlik çok fazla. Hayatımı iyi yönde değiştirmem gerekiyor. İyi yönde değişikliklere ihtiyacım var. Bu psikolojiden başka türlü kurtulmam zor gözüküyor çünkü. Ama bunu yapacak gücü bulamıyorum, ne yapmalı şimdi?

Beynimin içindeki düşünceler rahat bırakmıyor beni günlük. Olumsuz düşüncelerin hepsi ardı arkası kesilmeden sıralanıyor. Çok fazla huzursuz hissediyorum kendimi. İç huzurumu kaybettim. Kaygı en üst seviyede. Başa çıkamıyorum bu ruh hâli ile.

Dış dünyayla ilgilenmem iç dünyamdaki sıkıntıları önemli ölçüde çözdüğüme işaret diye düşünüyorum
Daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…