Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük artık insanlara kendimi anlatmaya çabalamıyorum anlamak isteyen anlıyor. Bu arada artık pirinç pilavlarım güzel pişiyor 😉 Alâkasız konuları birbirine bağlamaya hâlâ devam ediyorum 🙂🙂

Çok iyi anliyorum seni. Aynı şeyi yaşamış biri olarak. Nasıl dayanırım diyorsun ya insan dayanmak zorunda kalıyor ..hep dua et,güçlü ol, anneni hep senin de dedigin gibi gülüşüyle neşeli halleriyle hatırla. Bu dünya böyle işte, inşallah bizlerde gerçekten birbirini seven insanların kavuştuğu hiç ayrılmadığı yerde buluşucaz. Anneciginin mekanı cennet yeri nur olsun
Çok saolun. Tek tesellim tekrar bir yerlerde sevdiklerimizle kavuşabilmek.🙏🏻

Bugün olumsuz giden herşeyin düzelmesini istiyorum. Yapmak dediğim şeyleri yaparken bulmak kendini son derece sarsıcı geliyor 🤷 Umudum bir gün güzel günlere merhaba diyebilmek 🙏🙏🙏 Tüm herkes için Rabbim sağlıklı mutlu günleri göstersin inşallah 🙏

Sevgili günlük mide ameliyatı olmak istiyorum çok korkuyorum iki çocuğum var lütfen Allah'ım beni onlara bağışla lütfen yanlış bir karar almama izin verme..

Sevgili günlük,
Iç sesim iyice arsizlastı valla tum gun car car konusyor allahtan kimse duymuyor.:işsiz: 1 hafta sonra tatile gidicez hemen bu hafta bitsin istiyorum. Bebe calismalarimiza tatilden sonra devam edicez sanırim :dondurma: ay su 2020 den cikmadan haberini alirim insallah. Bide az once iki dilim pasta yedim pismanimmmm:110:

Sevgili günlük satırlarıma başlamadan önce ha yok bu o değildi.
Sevgili günlük sende teknolojik oldun bak el yazısını unuttuk nerde o eski çok eski günler ahh...

Sevgili günlük
Bazen dünya hayatına dalıp ahireti unuttuğum için kendime çok kızıyorum.
Eylül ayı yaklaşıyor bir yandan yeni yaşım diğer yandan kayiplarimm.
Toprak aldıklarını geri vermiyor.
Hc birsey bir diğerinin yerini doldurmuyor.
İçimi hep bir ateş sarıyor allaha kul köle olup bu hayattan hayırlısıyla göçüp gtmek istyorum..
Bugün yaşadığım ne varsa Rabbım in sayesinde kadir kıymet bilmek gerekiyor unutturma allahim..

Sevgili günlük boncuğumu kaybedeli 4gün oldu ama ben halen kendimde değilim çok özledim onu
Hayvanlara eziyet eden dangalak ordusu yine bir kediye işkence ede ede öldürmüş videoya almış bunu yapan kadın bide
Artık kaldıramıyorum hepsini kurşuna dizesin geliyor dayanamıyorum

Sevgili Arkadaşım Günlük;
Her yorgunluğun bir gecesi var.
Her gecenin bir uykusu.
Uyuyunca geçecek.
Biliyorum.

Sevgili günlük 📔
Degişik duygular içindeyim
Kariyer için bir adım attım 2 yıl okul yapıcagım ama korkuyorumda
Hem okul
hem ev
hemde 2 çoçuk, Eşim
Dil kursu
4 Hayvan
Hadiii bana kolay gelsin hayırlısı neyse o olsun

Sevgili gunluk, bu aralar kafam o kadar dolu ki sadece korkuyorum. Umarım herşey güzel olur 😇

Sevgili gunluk,Dedikodudan beynim şişti bir an önce gidersiniz umarim k.anne k.peder SABAHTAN AKSAMA milletle telefonda bu nedir yahu.sabir

Sevgili günlük,

Yukarılarda üzücü şeyler okudum, üzüldüm. Herkes için dua ediyorum sağlık, ağız tadı, sevgi eksik kalmasın kimseden. Ama en önemlisi sağlık, Allah kimseden almasın sağlığını. Ve bir de sokak canları var, onlara da kim el uzatıyorsa Allah ellerini kırsın, gözlerini kör etsin inşallah.

Yeni işime başladım.Müşteri temsilcisi oldum. 😍
CRM diye bir program ile cebelleşiyorum. Umarım kısa sürede öğrenirim.

X