Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük .

Mutlu olmayıp ama mutluymuş gibi gözüküp insanların canını sıkan kişilerin azalmasını isterdim biliyor musun ?

Ben mutlu olmadan mutluluk pozu veremiyorum . Etrafımızda neden bu kadar ucuz oyuncu var merak ediyorum .

Sevgili Günlük beni unutma !😋

İçimde büyüttüğüm koca iki aşk, biri bebeğim biri eşim♥️ Sevgili günlüğüm değil ömürlüğüm olsun bu benim ♾

Salaklık bende, anlar sandım. Ama daha o bilinçte değiller belli ki. En azından biri.
Neyse Vind, sen değişmeye devam, derler ya herkes önce kendinden sorumlu, bir yardımım olsun dedim ama boşver sen devam et zaten etkisini görüyorsun, belki bunun da vakti gelir.

Yalnızlıktan bunaldım artık... Bir insanın nasıl hiç arkadaşı olmaz? Arayıp hadi gel bi kahve içelim diyen, canın sıkkın olduğunda derdini anlatabileceğin, sürdüğün ojenin rengini tartışabileceğin, gülüp eğlenebileceğin, gezip tozabileceğin birisi olsun istiyorsun hayatında... Ne iş bulabiliyorum doğru düzgün ne de gerçekleştirmek istediğim hayallerimi gerçekleştirebilirim... Tugi diyor arkadaşlar güvenilmezdir sana kazık atarlar, hem ben varım. İyi de aynı şey değil ki. Sen erkeksin sonuçta ne kadar seninle de eğlensek farklı zevklerimiz de var. Aylardır, haftalardır özellikle de son birkaç gündür çok bunaldım. Her gün ağlıyorum yalnızlığıma...

Geçen yaz yaşadığım şeylerin neredeyse aynısını yaşıyorum.
Lütfen bu sefer talihim dönsün beee... 1 kere be...
Kimsenin sahip olduklarında gözüm yok Allah daha çok versin ama ben de hakediyorum günlük be..
Benim verdiğim emeklerin yüzde birini vermeyen insanların işlerinin böyle kolay hallolmasından ama benim en ufak şey için bile çok çabalamam gerekmesinden yoruldum. Çok yorgunum.
Ne zaman bir ohh çekicem ben :KK43:

Her zamanki yaptığım şeyleri yapıyorum yiyorum,içiyorum,uyuyorum,geziyorum ama içimde derin bir “hiçlik” hissiyle. En mutlu anımda kızım geliyor aklıma düğümleniyorum. Hastalığı yakıştıramıyorum. Gözlerine baktığımda gözlerim doluyor sanki anlıyormuşcasına derin derin izliyor beni... geçecek diyorum kızım geçecek ben güçlü bir anneyim sende güçlü annenin güçlü kızı olacaksın. Anneni sakın bırakma olur mu diye yalvarırcasına bakıyorum. Bu kendi içimdeki uçurumu tarif edemiyorum be günlük tarifi yok çünkü...

Sevgili günlük ;
Eşimle aylardır ayrı yaşıyoruz , virüs yüzünden ..
Ve bir süre daha ayrı kalacağız .
Umarım ileride buraya baktığımda ,tebessüm ederek çok şükür geçti diyebilirim 💞

Ey Yüce Rabbbim,
Sen benim gönlümden geçenleri, niyetimi ve isteklerimi biliyorsun. En kısa süre de nasip et Allah’ım🙏🏼💜

Sevgili günlük

kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar
Riyakar kalabalıklarda olmaktansa asil yalnızlığımı hep sevdim 😀

Allah kendi nezdindeki doğruları yaşamayı ve de yaşamaya vesile olmayı nasip etsin .
Rabbimin gazabına vesile olacak günahlara dalmaktan Rabbime sığınırım.😔

Sevgili günlük, neden mutsuz olmak zorundayız?

Neden İnsan olmanın dayanılmaz ağırlığı altında ezilmek zorundayız. Neden buradayız?

Neden "Ay" veya rastgele bir göktaşı olmadım? Çalılık olmayada razıyım...

Cevabın var mı günlük?

Sevgili günlük
Sosyal medyada hep eski fotoları koymaktan sıkıldım, kilo verip yenilerini çekilmek istiyorum. Aynalarla barışmak istiyorum. Kendime şans tanıyorum, zayıflama grubumu çok beğendim ve amaçlarıma ulaşacağımı umuyorum 💕 Bugün mutlu ve umutluyum❤️

Sevgili günlük
Allah'ım içinden geçen dua'mı kabul eyle. Kimseyi kimseye muhtaç eyleme. Kimseyi istekleriyle sınama.(amin)

Bugün çok yoruldum ev işi falan derken, yemeğe fırsat kalmadı. Birazdan kocam gelecek ve hala yemek yok.. :işsiz:

Sevgili günlük, keşke beni o çok mutlu olduğum 2005 yılına ışınlasan ve hep orda kalsam...

X