Popüler Konu Sevgili günlük...

Sanki yıllar önce sayfanı aralamıştım senin. Şifresini unuttuğum bir nickim vardı arada uğrar aşığım ölüyorum yazardım. Not: Aşktan ölünmüyor, her sevgisiyle evlenilmiyor ve hayatta çok daha büyük dertler var küçük çitlembikler. Üzülmeyin hayatınızı yaşayın. Yiyin için gezin tozun. Ha birde bol bol küfür edin. Bir süre sonra utanacaksın. Yada çok başka şeylerle uğraşacak sövmeye bile vakit bulamayacaksın.
Şimdi tekrar yollarımız kesiştiği için mutluyum. Yıllar boyunca ne mi değişti? Biraz anlatayım.
6 yıl sevgili olduğum ela gözlerine aşık olduğum adamdan tek mesajla ayrıldım😂 tam 1 yıl sonra eşimle tanıştım veee 8 aylık sevgililik sonunda evlendimmmm. Hemde daha çok sevdim, daha çok güvendim. 6 yılda sağlanmayan güven 8 aylık bir ilişkide kat kat daha çoğu sağlandı. Ve EVLENDİM😍
Sevgim gün geçtikçe arttı. Saygım sonsuzluğa ulaştı.. Tek istediğimiz canımızdan kanımızdan bir evlattı ama olmadi. 6 yıllık evliliğimizin 3 yılı evladımıza kavuşma çabasıyla gitti.. Vardır bundada bir hayır diyip yolumuza bakıyor ve çabalamaya devam ediyoruz. Belki bir gün gelir hamilelik haberimide yazarım sana. Eee ben çok anlattım sen ne durumdasın. Bakıyorum hiç yaşlanmamışın. Hala bıraktığım gibisin, birgün kuralım bir rakı masası derdimizi unutup şarkılar söyleriz belkide ❤

Sevgili günlük,evliliğinde hep başkaları yüzünden tartışmaktan ,hep para mevzularindan tartışmaktan bıktım yoruldum 😔

Sevgili Gunluk Bugun 29 haziran Kagitlarimizi halletmemiz ve isten cikmam icin bir yol gerek ama bulamiyorum belki bir bebek olsa hersey cozulcek gibi lutfen en kisa zamanda gecsin bu cozemedigim dugum cunki dayanacak gucum kalmadi 🥳Delirmeden halletmeyi nasip et Allah im ♥Isler yolunda gitmeye baslarsa ilk haber verecegim sensin 😌

sevgili günlük, hayatımda güzel değişiklikler istiyorum :KK200: hayatıma güzellik katacak mucizelere açığım. bil istedim :KK66::KK66::KK66:

Bugün annemsiz 10. gün.
Çok özlüyorum onu çok.
Nasıl dayanırım bilmiyorum.
Sesini, kokusunu, gülüşünü, esprilerini, hayat dolu halini...
Dayanamıyorum...
Olmuyor...
Allah sabır versin diyorlar. Ölümün sabrı mı olur... Hele ki bu kişi anneyse...😔
Başın sağolsun. Tüm kalbimle bol bol dayanma gücü dilerim.🙏🏻

Sevgili günlük;
Bütün çevrem benden düşük puanlarla atandı. İyi bir üniversitenin öğretmenlik mezunuyum. Başka memurluklarda da sözlüye kaldım. Her gören beni elediklerine çok şaşırıyorlar. Ne zaman ben de memur olacağım? Artık ümidimi kesmek üzereyim. Tek torpilim sensin.

Kilo verme çabalarımin 29. Günü gözle görülür bi fark var evet ama ben bı daha burayı okudugumda 59 kilo olmak istiyorum😍☺️ nolur Allah'ım 🤲🤲

Kendime bile itiraf edemediğimi sana yazarak ilk defa kalbimden dışarı çıkarıcam sevgili günlük...

Yazip yazip siliyorum yazip yazip siliyorum hayir en iyisi yine kalbimde kalsin. sonra görüsuruz :KK43:

Acaba hayalini kurduğum şeyler gerçek olacak mi buraya bunu yazdığım tarihi de yazayım çünkü benim içimde hep bir umut var
29.06.2020

:anneadayı::anneadayı:Sevgili günlük yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım ve bu çoğu şey hayatına hep güzellikler kattı şimdi de varlığını yeni öğrendiğim küçük bir can taşıyorum hiç pişman olmadım bazı ya yanlışlarım için pişmanım ama geride kaldılar hepsi şu an hayatımdan çok memnunum ve mutluyum ☺️☺️☺️☺️🤲🤲🤲

Sevgili günlük.......
bugün o kadar halsiz ve mutsuzdum ki geçmişi Kafama takmaktan geleceği düşünmekten beynim yoruldu.. üç tane koca yürekli meleğim var onların büyüdükçe isteklerine yetişememek beni korkutuyor.. Yalnız başına Hayat mücadelesi vermeye çalışmak yorucuymuş.. onları mutlu edebilmek isteklerini karşılayabilmek Her anlarına yetişebilmek gerçekten çok büyük güç istiyor.. Rabbim bana bu gücü verir inşAllah.. onların başında sağlıklı sıhhatli durabilirim inşAllah..

Selam
Bu günlüğü geçen hafta yazsaydın çok kötüyüm derdim ama bu hafta karabulutlar dağılıyor daha iyi hissediyorum bugün kendimi içsel huzurum daha iyi. Herşeyin geçeceğini biliyorsun ama içinden ağlamak geliyor insanın neyseki gerçekten geciyor. Biraz daha dayanmam gerekiyor sanirim :KK45:

X