Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük, babam öldüğünden berri darmadağın oldu hayatımız.Yarin kardeşimle annem İzmir'e halamla amcam olacak kişilerden imza almak için gidicekler .Tazminat davasında avukat hata yapmış onları da dahil etmiş eğer imza atmazlarsa yüklü miktar para hakkımız olduğu halde onlara gidecek

Sevgili günlük
Panik atak mı depresyonda mı olduğum iki doktor tarafından da anlaşılamadı. Bence panik atağım var sence günlük?

Sevgili günlük. Her ne kadar üzülüp, bunalsak da yaşamak güzel. En önemlisi sağlık. Gerisi bir şekilde hallolur. Allah herkese sağlık versin❤️

Çok iyi anliyorum seni. Aynı şeyi yaşamış biri olarak. Nasıl dayanırım diyorsun ya insan dayanmak zorunda kalıyor ..hep dua et,güçlü ol, anneni hep senin de dedigin gibi gülüşüyle neşeli halleriyle hatırla. Bu dünya böyle işte, inşallah bizlerde gerçekten birbirini seven insanların kavuştuğu hiç ayrılmadığı yerde buluşucaz. Anneciginin mekanı cennet yeri nur olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay canına böyle bir uygulama mı varmış 😱 haber verdiğin için sağol kk ama mesaj alıntılamamak için kendimi zor tutuyorum şuan, üzülen ağlayan kendine kızan hayata ne kdar kötüsün diye haykıran tüm kadınlara bir gün geçecek demek istiyorum❤️

tüm tahlillerimi tamamladım ve artık rahmimdeki bu perdeden inşallah kurtulabilirim. İnşallah bu benim sebebimdir ve hamile kalabilirim🙏🏻 2 yıl sevgili günlük deftere her ay ağlarken yazıyorum ama buraya hiç yazmamıştım. Artık biliyorsun

Sevgili günlük!
7 yil aradan sonra kavuştuğum evlatlarim bugün beni inanılmaz yordu fakat onca yıl bekledim of bile dersem allahım gücüne gider diye sabahtan beri sabır çekiyorum ama cokta mutluyum huzurlu bir yuvam var şükürler olsun allah herkese versin

sevgili günlük bugün günlerden pazartesi bil istedim şaka bir yana hayat bazen gerçekten çok zor günümüze şükür yine de..

X