Popüler Konu Sevgili günlük...

Dünyada herseyin boş oldugunu anlıyorun taki mevla senden bir yakını alınca *benden daha çok kimi seversen onu senden alırm der .onulada imtahan oluruz bunu cok ıyı gorup anldım . Can saglıgı olsun evladım yanımda olsun gerisi olmasada olur..

Sevgili günlük
Şuan nöbette 19uncu saatin içindeyim. Aklım hep gebelikte .. Düşüncelermi serbest bırakamıyorum gebe kalamıyorum eşim üzülüyorum onu üzgün görmek beni çok yıpratıyor. inşallah buraya güzel haberler yazmak nasip olur günlük..

Günlük ben memnuniyetsiz miyim de bu kadar mutsuzum diye sorguluyorum ama elle tutulmayan o kadar çok şey var ki... Hep bi huzursuzum, müşkülüm. Eski enerjik zamanlarıma ben de dönmek istiyorum ama olmuyor. Keşke kötü şeyler tecrübe ederek büyümesek. Benden iyi kötü her şeyi alıp götürüyor o tecrübeler.

Bazen beni uzesen kırsanda yıne sana kıyamıyorum... ama yuzne soleyince sımarıyosun şimidi sana küsüm yine barışmis halde bulcam kendimi aniden nolcak benim bu halim..

Sevgili günlük; 22 ayı geçen kızımı sütten kesmek istiyorum. Böylelikle geceleri uyumaya başlayacağını umuyorym.Ancak anladı sanırım niyetimi, devamlı bana yapışıyor. Onu oyalayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum. Ama artık uyumak istiyorum, tükendim. Çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum yorgunluktan bitik haldeyim imdattt!!!

Keşke gün içinde şalteri kapatabileceğim anlar olsa. Bir indirsem şalteri o gün bir süreliğine dursa ben tekrar kaldırana kadar

Rüyamda ikidir başka ilde görüyorum kendimi, en sonunda yurt dışında gördüm, bir daha ki sefere uzayı bekliyorum. Bu rüyalarda hissettiğim bir anlam var ama dur bakalım, hayırlısıyla olsun inşallah :)

İçimde okadar anlatıcak şey varki paylaşicak kimsen yok... benim derdimide içimde bilen mevla sen kaparsın bir kapı acarsın bir kapı..

Canım çok sıkkın bugün. Ağır konuştum. Canım acıyor. Başım ağrıyor. İçimde gitgide artan koca bir huzursuzluk var. Düşünmekten delirecek gibi oluyorum.

İçini karartıp karartıp "niye siyah giyiniyorsun, çok karamsar" diyorlar.
Beni karartan sizsiniz ben kendi çabamla ve Rabbimin yardımıyla canlanmaya çalışıyorum! Yanımda başka kimse olmadı, yok.
Bunun farkına varmanızı dilerim, umarım hakkım verilir bir noktada. Sarı rengini yeni yeni kullanmaya, daha bir sevmeye başladım mesela... "Büyüdükçe böyle oluyor" lafını duyabilirim bir noktada(zamanında siyah sevmem ergen olmama bağlandığı gibi) ama bu kadar basit değil bunun anlamı...
Kendi yaptıklarının suçunu da sana atarlar bu hayatta. Bunun meali; "kendinden başka kimseyi dinleme, yaptıklarının sorumluluğunu al, ne derlerse desinler" ama işte gözünü açar açmaz, aileden görünce bu o kadar kolay olmuyor, öğretilmeden, izin verilmeden nasıl gelişebilirsin ki, ilk, baskın şekilde verilenler işliyor işte içine ve kendi kendine ağır ağır ilerliyorsun. Suçlandığın zaman dayanamayıp "böyle yaptığın için böyle" deyince de kabullenilmiyor, üste çıkılıyor falan, mükemmel değilim, olamam, hemen iyileşemezsin. İnsan en çok anlaşılmak istiyor. Ama değişiyorum, gelişiyorum, daha iyiyim şükür, iyi de olacağım inşallah.
Gerçi siyahın tek manası karamsarlık değil, güç de var. Her şeye uyuyor, hoş da duruyor vs.

Son düzenleme:
dün sağlık kontrolüne rutin kontrollere gittim doktora....
yakın gözlüğümün numarası artmış, doktora da komik bir soru sordum. Bu numara arttıkça insanlar daha sinirli olabilir mi diye ?

hayır pek alakası yok dedi...

demek ki bende her haltı bilmiyoruşum oysa bence sinirli yapıyor insanı ama tıbbi dayanağı yokmuş

Sevgili Günlük...
Hala alışamadım 3.çocuğum olacağı fikrine.Bu küçük kaçak hic sinyal vermeden pat diye daldi hayatimiza.Hani en azindan desem ki dikkat etmedik oyle de olmadi.Hala soktayim.10 hafta 4 gunluk minik bir kalp icimde atıyor. Ben daha 8 yaşındaki oglumla bas edemiyorum kizim desen liseye başlayacak hepsine yetemeyecegimden korkuyorum ki su halimle bile anne olacak son kisi olduğumu düşünüyorum. Allahim kaldiramayacagim yük yükleme nolur.hakkimda hayirlisini nasip et

Bu rahatsızlığın bana fark ettirmek istediği nedir?
Daha bilemiyorum neyim olduğunu fakat belirtileri beni düşündürüyor, eğer öyleyse bu bana pozitif ol, yaşam enerjini yüksek tut, canlan, kendine iyi bak diyor olabilir. Bakalım. Ah corona.

Ya da eğer tahmin ettiğim ve kronik bir şeyse, sen hayatını düzenlemezsen böyle düzenlemek zorunda kalırsın da demek olabilir.

Bazı insanlar insana zorla yalan söyletmeye çalışıyorlar, benim için doğru ve iyi olan belki sizin söyledikleriniz değil, diyelim ki öyle, baskıyla olacak iş değil!
Allah'ım kendi merkezimde kalmamı sağla.

İhtiyacım olan bir his önemli ölçüde yüklendi bana sanki, kalıcı olmamasından korkuyorum, çünkü çok istediğim, gerekli olan ve benim için yapması çok zor olan bir şey. Umarım kalıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…