Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçindeki bazı özelliklerin farkındasın ama madde dünyasına bunu yansıtabilmen için zaman ve bazı şeyleri yaşayıp ders alman gerektiğinin de farkındasın... Bazı "yeterince farkında" olmadığın şeyler olduğunun da farkındasın, hissediyorsun ve yine zaman gerekiyor...
Bu sene 29 olacağım günlük. Ben, 29. 29, 29, 29... Bir kaç yılda bir yaşıma şaşırıyorum :) Ve daha hayatımı oturamamış olmam canımı sıkıyor, yoksa şaşırsam da yaşın kendisiyle bir derdim yok, hatta büyümek hayata daha bir alışmak demek olduğu için beni mutlu ediyor. Bu siteye 20 yaşında kayıt olmuşum, vay be.
Günlükcan ; bu dönem bana sadece miskinlik getirdi. Hayatta en çok sevdiğim şey olan kitapları bile elime alamıyorum artık. Nasıl bir bıkkınlık ve yorgunluk tarifle anlatmam mümkün değil Güneşli günler gelecek mi sence? Bana o günler çok uzak geliyor sanki
İnsan nasıl arıyor sağlıklı olduğu zaman yaşadığı sorunları.. Saçım yine kırışsın, dolansın uğraştırsın ama yeterki sağlıklı olayım diyorum mesela ve normalde uğraştıran bir kaç şey daha...
Rabbim ferahlatan haberler alayım sağlık konusunda lütfen, bayadır gerçekten modum hep yüksekti ama artık bir sonuca varılmalı, çook uzadı, türlü şeyler yaşıyorum... Endişelenmemem gerekiyorsa bir işaret alabilsem keşke...
Tek bir kişi ya tek bir kişi yüzünden şuan ailemden evimden yerimden yurdumdan herşeyden uzaktayım evet ilk defa ! günlerdir kendi kendime dediğim şey keşkeeeee onu hiç tanımamış olsaydım ben şuan bu şehirde herşeyden herkesten uzakta olmazdım. Farkındayım keşkeler hiçbirşeyi geri getirmeyecek... Herkes birşeyler ile sınanıyor işte bu hayatta bende seninle sınanıyorum...
Önünde açık bir kapı var, çok ağır yavaş yavaş yürüyorsun hayatta o kapıya doğru, ama o kapı eşiğine geldiğinde geçtiğin zaman arkadan kapanacağını bildiğin için kabulleniş zor ve acılı olabiliyor, sanki içinden, özünden bir parça kopuyor ve tekrar açılmayacak o kapının arkasında kalıyor, değişmek zorunda bırakılıyorsun. Ama kabullenmen gerekiyor. Sonra bir şekilde buna da alışıp diğer bir kapıya doğru yol alıyorsun...