Popüler Konu Sevgili günlük...

Yanımda olduğunu hissettirmeye her zaman devam et Rabbim... Bana güç veriyor bu.
Çok şükür...

Şu zaman geçmeden bir şeyler başlatabilirim umarım artık.
Eskisi gibi hissetmek istemiyorum bir daha...

Annemi memlekete goturecek cesaretim var..kar yagmadigi surece 😉

Sadece kendi bakış açısının doğru olduğunu düşünmeyen, senin de durumunu anlamaya çalışan, farklı olma ihtimalimiz olduğunu bilen, anlamıyorsa da en fazla seçenekler sunabilen, dayatmayan, yargılamayan insanlar istiyorum hayatımda.
Şuan bir akıl danışmaya kalsam çevremden birilerine işin ruhsal boyutuyla ilgilenmeyecek kimse, sen nasıl hissediyorsun demeyecek, neden zorlandığımı anlamayacak ve basit görecek, küçümseyecek, bu böyle olmalı bunu yap diye diretecek ki biliyorum zaten bunu. Keşke o kadar kolay olsa. Birinin sana küçük gelen meselesi onun için dağ olabiliyor...
Ah ah.
Gerçekten işin maddesel, dünyasal boyutuna net geldiğim an danışabilirim sanırım anca.

Galiba yine başkaları yüzünden canım sıkılacak ve ben o son raddeye geleceğim.
"Bir daha sakın başkaları yüzünden kendi bildiğinden şüphe etme."

Size bir seyler sorucam ama bunu hesap sormak gibi algilayabilirsiniz..suan ben bile ikileme dustum..buna hic hakkim olmadigi gibi haddimde degil..ancak icim icimi yiyiyor..belirsizlikler var..bari siz net olsaydiniz diyorum ama ben boyle bir cumleyi ne sifatla yapacagim..benim durumumda ortada.. yani ortada derken sadece kagit uzeri bir durumum var ama sonucta kagit uzeri apacik mutlak gercek 😞 o sebeple susuyorum ,yutuyorum ve bilmemeye devam ediyorum..
Sadece sizden sunu istiyorum ... bu aralar cidden cok cok zor zamanlardan geciyorum ne olur , hayatinizda en ufak bi yerim dahi yoksa uzak durun benden ,butun hirsimi sizden cikarmayayim!.
İste ben buraya bunlari yaziyorum ,nasilsa okumayacaksiniz 😁

Günlük kafam çok karışık
hayallerim icime hapsoldu sanki bir günde. İyilesicez diyor o da.
İnanmalı miyim bilmiyorum.
Umarım yanılmam.

Annemin yaninda okadar iste, fotodakinden cok daha genc ve yakisiklisiniz masallah ,,gözüm takili kalacak diye korktum..yegeninizede masallah Allah bahtini acik etsin.
Bunun disinda nasil diyim cok beceriksizim kas yapayim derken goz cikarma potansiyeline sahibim..o kalabalik yerde bile elime yuzume bulastiracagim diye geri cektim kendimi..gerci tecrubemde yok..gitmisim kankamla evlenmisim..
Demek cekim gucu mu ,cekim yasasimi her neyse varmis demek ,o kalabalik yerde biz nasil bi tesaduf karsilastik hayret..gorunce sizi sanki daha onceki hayat mi desem hep varmissiniz gibi kisaca etkilendim diyeyim gitsin.
Anladigim kadariyla siz baska turlu bi karsilasma bekliyordunuz ,dedigim gibi elime yuzume bulastiricam diye korktum birde tanidik cikarsa diye ,alyans takmasamda resmiyetteki durumum ortada..
Bencillik edip size hesap soracaktim nerdeyse aksam msjinda..iyiki hic o konulara girmemisim..haddim degil zaten gerci hala cozemedim ve eger bisey varsada ,karsimdaki kadinin bana yaptiklarini ben bi baskasina mi yapayim? Yegeninizin annesi mi oluyor ,Alman vatandasi sanirim.. neyse bu konulari es gecelim..
Simdi 2.kupa kahvemi iceyimde az kendime geleyim

günlüüüüükkkk
müjdeli haberi vermek için geldim.
gidiyoruz bizz
sonunda oldu.
cok sıkıldm bunaldım ama o zaman bu zamanmış demekki..
nasip işte...

Sağlam hasta oldum günlük.
Umarım geçicidir, bir daha tekrarlamayacak bir şeydir.
Allah'ım lütfen iyileşeyim.
Zaten dikkat etmeye başlamıştım beslenmeme, günlük hayatıma çok daha dikkat edicem. Kulaklarımı tıkayacağım diğer insanlara da olabildiğince.

Yüreğim sıkışıyor günlük. Kaç gündür ayırdı yatakları. Ben mi özür dileyeceğim, zaten kızgın olan benim... çok pişmanım evlendiğim için. Böyle olsun istemezdim:KK43:

Neyim olduğu ortaya çıksın da tedavi olayım artık.. Deli olucam...

Canım günlük,

Valla bu olanlardan çok sıkıldım, bu adamdan da çok sıkıldım. Bazen aniden soğuma huyum çok hoşuma gidiyor. Böyle böyle gereksizleri çıkarıyorum hayatımdan.

Allah'ım korusun. Nedir bu virüs böyle...
Keşke çıkmak zorunda kalmasak dışarı...
Bir günde iki katına çıktı sayı...
İşte şimdi gerilmeye başladım, annem tansiyon, kalp hastası, babam akciğer hastası...
Benim de hasta olacağım tuttu ama neyse ki daha iyi hissediyorum şuan...

Son 2 yılda öğrendiğim, benim için çok değerli olan şey; daha soğukkanlı olmak.
Şükürler olsun ve daim olsun inşallah.

X