Popüler Konu Sevgili günlük...

İnsanlardan yana sınanmaya başlıyor muyum yine acaba? Umarım öyle değildir...
Mecburiyetten yaşıyorum gerçekten, sevilecek gibi değilsin dünya. Manasız, anlamsız, saçma sapan şeylerle sınanıyorum.

Vee hep ayni ruyaydi buraya gelmeden 1 yil once gordugum..d.derede evin esyslari saga sola devrilmis,evden ve yari dibe gomuk apartmandan cikiyorum bi bakiyorum deniz dibimde leyla atakan caddesine kadar deniz ne varsa yutmus ,onumde carsaf gibi duran bir deniz..gokyuzune bakiyorum kara bulutlar arasindan gunes huzmeleri fener gibi yari kizil yari lacivert gokyuzu..nisan veya mayis gibiydi aylardan cunku diyorumki bu bahar yagmurlariyla ölümün kokusuda bitecek..

Umarim sadece takintili olarak gordugum 1 yil boyunca tekrarlanan nedense oylesine bir ruyadir..Allah korusun

Sürekli ölüm kartını görmem...
Az kaldı, dibe vuruyorsun, sonra her şey netleşecek, yenileneceksin mi demek?
Bakalım...
Zaten satürn döngümü yaşıyorum, anlamlı.

Nesiller boyu süren yanlışlar vardır, ilk fark eden ve değiştirmek için yeteri kadar direnen, döngüyü kırar.

Günlük işler sarpa sardı. Ben yapamıyorum lan diye bir köşeye oturup öyle sessizce karşı duvarı izleyecek bir gün gibi.

2 gunden beri bir prog konuk olmus dedektif ve evlilik danismanini izliyorum..
Yanlisim kadinla muhatap olmamdi diye dusunurken dedektifin soyledikleri geldi aklima..bu kadin bana her turlu gostere gostere misilleme yapacak bunu es kisisinin ayakkabilarini disarda birakma deneyinde tescilledim zaten..ne yapacaksa benim.gozumun icine sokmak icin can atacak..velhasil senaryo icin alt yapi olusturdum sabirla bekliuorum sadece..av yemi yutsun,kafes ustune dussun diye..esimin yaptigi kanitladigim vakit mecburen maddi manevi tazminat odeyecek,nafaka verecek...vee ben kendo kocam ile o kadinin kocasini ahlaksizliktan ihrac ettirecegim..

Progdaki evlilik danismanini iletisim bilgilerinden mail attim ama gonderemedim sanirim..kafam bi milyon...bir gun bende huzurlu sakin yasayabilcekmiyim acaba? Bi bosansam ortadan kaybolacagim ,simdi bi faydalari yok bosandiktan sonra mi destek olacaklar . Hayir! Ayrildiysam tekrar evlenmem gerekiyor ailemd gore,yahu evlenmek zorundamiyim? Bekar gezenlerin ahlakinda bi degisiklik mi oluyor? Bekar kadinlara toplum olarak ne zaman iki bacak arasindan bakmamayi ogrenecegiz?? Ayrildim diyelim ,her tanistigim erkekle veya uzun sureli flortlesmede bile hemen cinsel hayatmi surecem,hayir tabiki..bosanmis bir kadin ayni hic evlenmemis bir genc kiz gibide iliskisini surdurebilir,iffetini koruyabilr bence korumalidirda.. yapcak olanada sen tuu kakasin diyecek halim yok,saygi duyarim...ancak ayni saygiyi kendime beklerim..bu sebeple ikinciye evlenmem veya evlenme vaadiyle nasilsa bu kadin bosanmisti kabaca bozulmustu zihniyeti olan erkeklere tavrimi belli ederim zaten..2 cocugum var cok sukur anneligi tattim..bunun disinda eger cok canim.cekerse bip shoplarda yokyok zaten tobee ne yaziyorum gece gece.h ic almadim bu zamana kadar ama belki bi cilginlik yaparim ilerde ayrilinca adamdan ,alabilirim.velhasil bunlara bile gerek yok videolarda is gorur misal ::: ))) sabah erken kalkip spor yapicam dahaaa ... canim bisey isterse spor yaparim bende bak bu da bi alternatif
: ) Zaten hayat gayesi ,2 cocuk ,belki menapoza girerim kirmizi noktali dusuncelere sira gelmez ki zaten.

Suan bile kistasa kistas yapayim,su akar yolunu bulayim bla bla misilleme yapayim diyorum hatta boyle bi ruya gordum ,bir tanidik sevgili olcaz olamiyoz ,ama ikimizde istiyoz sonra diyorum ki bu adam her ne halt yediyse yedi ,ben evliyim sonucta..evet kalbim seni istiyor ama aklim evlisin diyor dediydim.
Yahuu ruyama kadar islemis , insan ruya degilmi der kalbinin sesini dinler heyy yarabbim ruyamda bile flortlesemiyom ,iffetim agir basiyo ..uzuleyim mi sevineyim mi bu duruma bilemefim yaw
Kulaklarim.ugulduyo uyumam gerek

Bu saçmasapan durumdan nasıl kurtulacağım, gece gündüz aklımda...
Olmayacağını bile bile, olsa bile devamının gelmeyeceğini bile bile, asla kabul edemem dediğim herşeye sahip olmasına rağmen hala olması için nasıl umut besleyebiliyorum, Rabbim lütfen sen bana akıl fikir ihsan et...
Allah'ım sana yalvardım, yalvarmaya devam ediyorum aklımdan kalbimden çıksın diye olmuyor işte..
Tam bir aptal gibi bana mesaj atsın, benimle konuşsun diye nasıl da can atıyorum..
Bana umursamaz davranınca, ilgi göstermeyince neden üzülüyorum..
Olmayacağını biliyorum, ama gelse seni seviyorum dese diye de can atıyorum resmen..
Beni sevse sevdiğini söylese sonu yok biliyorum,biz diye bir şey olmaz, olsa da bu kadar farklılıklar nedeni ile uzun sürmez.
Yana yana geldiğimizde ilgimi, ona olan zaafımı anlamasın diye umursamaz davransam da kalbim pır pır atıyor aslında...
Kahretsin içimde ona karşı anlamlandıramadığım merhamet ve sevgi bir türlü yok olmuyor, kafayı yemek üzereyim.
Ona o kadar çok değer veriyorum ki; ama ona hissettirmeden..
Bu yaşımda; taban tabana zıt olduğum birine nasıl meyletti bu gönül..
Çok üzgünüm çok, lütfen artık bu karmaşık durum son bulsun ama nasıl olacak bilemiyorum.
Hastalıklı bir ruh hali bu biliyorum, bildiğim halde çözümünü bulamıyorum, olmuyor.

Artik yoluma bakabiliyorum
Hala kafa siyrik gezsemde en azindan ayni dusuncelerde debelenmiyorum..belki sporun etkisi vardir bilemiyorum..
Tartida eksik kilo cikmak.bile su hayatta motive edici..
Ders olayi kafama takik sadece..
Anneme burdan "hersey maddiyat degil diye efelenirken yaa boyke yapiverir hayat insani iste.. sukretmek yerine habire sitem edeyim anama..yahuu kocan senin neyini hangi kisisel bakimini hangi makyaj malz parani odedi,kiyafet aksesuar odedi..kizinin okul aidatlarini diye listeyi mi uzatalim..simarik delft !!! 35₺lik sampuan kullaniyosun..kisacik sacina dip rofleye 340₺ veriyosun.. gelmis annene bidi bidi yapiyosun.. calismam gerekiyor..kizima satranc kurs buldum,dayisina odetcem masrafini..sonra yuzmeye gondercem,yuzme parasinida ananesi oder artik.. iste boyle mahcup ol hep sen boyle ... bu sinavi napip edip kazanmam gerekiyo mecburum! Yas siniri var mi yok mu kafam karisik,ozel guvdnlikci icin yapiliyim boyluyum sartlarina bi bakayim..yas siniri var mi bilmiyorum..kpss sart mi bilmiyorum..olmazsa univlere memur falan olmadi belediyelere..her secenegi degerlendircem..cimbizla secim burun kivirma devrini coktan gectim ben..
Nur sayln miydi astrolojide burcum icin ask,para,saglik bol yildizli cok sansli vs bisiler diyodu..
Cocuklarimi turk kulturuyle yetistirmek istiyorum,velayeti kesinlikle vermicem o sebeple..nisan tatilinde c.kaleye gidesim var kixim artik akli eriyo ,yerinde anlatirssm kalici olur akilda diyorum..
Hem anneannemin amcasi hem kp canakkale savasina katilmis..kp geldiginde dizden asagisi tutmuyormus ,bir cedit salgin hastaliktan sonrada 1-2 yil ancak yasamis..anneannemin amcasinjn istiklal madalyasi vermisler zaten..kizimin bunlari bilmesi gerekiyo,turkluk ne demek bilmesi gerekiyo.. neyse o zamsn bi grlsin detayli bi yol arastirmasi yapar,belki annemide alir ,gexmeyi seven hatun olarak ,otelimizide ayarlayip gezeriz..kismet..cocuklarla ne kadar gezilirse iste

Bugün de onu düşünerek geçti..
Takıntılı bir ruh hastası oldum resmen, kendimden korkmaya başladım..

Coook uykum var..nerdeyse iki gecedir uyumuyorum .. bu gecede uyuyamam hem oturdugumux oda toplancak hem kiximin okul kiyafetleri utulencek..
Halbuki saat 16da 2 tsne tufk kahvesi icmistim,nasil uykum geliyo anlamiyorum

Herkes için en önemli şey başkadır.
Acılar ve hayaller küçümsenmemeli. Onu yaşayan o.
Belki aşırı drama da doğru değil evet ama herkesin canı başka yanıyor ve başka türlü idare etmeye çalışıyor bunu.
Belki de o süreci yaşamalı bir süre, o acıyı iyice yaşadıktan sonra kendine daha bir gelecek...

Nisanliyken ,ne zaman olcez diye fal baktirmistik geyigine..bana 44 ,esimede 67 cikmisti .. o zsmanlarda 22 yasindaydim ve uuuu bayada yasiuomusun diyodum.. simdi diyorum ki sanirim 44 ude goremeyegim...hayat buu goturusu daha cok iste..

Kizimi okula birakirken arabayla 2 tali yol ,1 kucuk doner kavsak ,1 de buyuk doner kavsaktan donus yapmak durumundayim..isiksiz buyuk kavsakta bi gun arabayi yamultacam gibi bi his olusuverdi bende ! Yurusem daha kestirme yollar var elbet ,araba gibi dolasmaya gerek yok..havalar soguk mecbur araba sart iste napalim

Fazla düşünmemem lazım artık. Bunu hissettiğim an durdurmalıyım kendimi.
Kaygım da artmamalı. Kaygı azlığı özgürlükmüş, eskisi gibi olmak istemiyorum.
İkisi bağlantılı zaten. Artık daha bir dengedeyim ve öncelikle bunu korumam sonra da daha çok geliştirmem lazım.

Artık tamamlanmak istiyorum!
Gerçi özellikle zorlanacağım bir dönem var ama şuan anda kalmak daha verimli...

Bugun veli toplantisinda satranci soyledim ogretmeni olumlu bakti ancak 15 kisilik sinifta kizim dahil 4 kisi filandi bilen .. uygulama ana sinifinda oldugundan lise ogrencilerinin beden egitimi veya anaokul oncesi lise bolumu ogrencileri basinda durabilir dendi. Gerci benim kizim cok ileri ,dayisini bizleri yenebiliyo masallah ,suan tabletteki satranci yapabiliyo..ben cok ilgilenemiyorum oglandan veya oglan uyumusken is yapmaktan .. unutmamis olacak en azindan..bu sene istedigim.ozel satranc kalsin belki seneye dicem ama seneyede ben durmam belki ayrilmis oluruz falan filan..
Neyse yatayim artik ,iyice uyku basti

Bugün iş yerinde bir konu hakkında konuşurken;
''Sana çok güveniyorum, karakterini beğeniyorum, insan olarak seni çok seviyorum, değer veriyorum'' dedi...
Anladım ki eskiden gösterdiği o ilgi arkadaşlığa evrilmiş artık..

Hayat neden böyle ki ben onu arkadaş olarak görürken o benden hoşlanıyordu, şimdi o beni arkadaş olarak görüyor ama ben onu seviyorum.. Hem de tüm farklılıklarımıza rağmen...

X