2 gunden beri bir prog konuk olmus dedektif ve evlilik danismanini izliyorum..
Yanlisim kadinla muhatap olmamdi diye dusunurken dedektifin soyledikleri geldi aklima..bu kadin bana her turlu gostere gostere misilleme yapacak bunu es kisisinin ayakkabilarini disarda birakma deneyinde tescilledim zaten..ne yapacaksa benim.gozumun icine sokmak icin can atacak..velhasil senaryo icin alt yapi olusturdum sabirla bekliuorum sadece..av yemi yutsun,kafes ustune dussun diye..esimin yaptigi kanitladigim vakit mecburen maddi manevi tazminat odeyecek,nafaka verecek...vee ben kendo kocam ile o kadinin kocasini ahlaksizliktan ihrac ettirecegim..
Progdaki evlilik danismanini iletisim bilgilerinden mail attim ama gonderemedim sanirim..kafam bi milyon...bir gun bende huzurlu sakin yasayabilcekmiyim acaba? Bi bosansam ortadan kaybolacagim ,simdi bi faydalari yok bosandiktan sonra mi destek olacaklar . Hayir! Ayrildiysam tekrar evlenmem gerekiyor ailemd gore,yahu evlenmek zorundamiyim? Bekar gezenlerin ahlakinda bi degisiklik mi oluyor? Bekar kadinlara toplum olarak ne zaman iki bacak arasindan bakmamayi ogrenecegiz?? Ayrildim diyelim ,her tanistigim erkekle veya uzun sureli flortlesmede bile hemen cinsel hayatmi surecem,hayir tabiki..bosanmis bir kadin ayni hic evlenmemis bir genc kiz gibide iliskisini surdurebilir,iffetini koruyabilr bence korumalidirda.. yapcak olanada sen tuu kakasin diyecek halim yok,saygi duyarim...ancak ayni saygiyi kendime beklerim..bu sebeple ikinciye evlenmem veya evlenme vaadiyle nasilsa bu kadin bosanmisti kabaca bozulmustu zihniyeti olan erkeklere tavrimi belli ederim zaten..2 cocugum var cok sukur anneligi tattim..bunun disinda eger cok canim.cekerse bip shoplarda yokyok zaten tobee ne yaziyorum gece gece.h ic almadim bu zamana kadar ama belki bi cilginlik yaparim ilerde ayrilinca adamdan ,alabilirim.velhasil bunlara bile gerek yok videolarda is gorur misal ::: ))) sabah erken kalkip spor yapicam dahaaa ... canim bisey isterse spor yaparim bende bak bu da bi alternatif
: ) Zaten hayat gayesi ,2 cocuk ,belki menapoza girerim kirmizi noktali dusuncelere sira gelmez ki zaten.
Suan bile kistasa kistas yapayim,su akar yolunu bulayim bla bla misilleme yapayim diyorum hatta boyle bi ruya gordum ,bir tanidik sevgili olcaz olamiyoz ,ama ikimizde istiyoz sonra diyorum ki bu adam her ne halt yediyse yedi ,ben evliyim sonucta..evet kalbim seni istiyor ama aklim evlisin diyor dediydim.
Yahuu ruyama kadar islemis , insan ruya degilmi der kalbinin sesini dinler heyy yarabbim ruyamda bile flortlesemiyom ,iffetim agir basiyo ..uzuleyim mi sevineyim mi bu duruma bilemefim yaw
Kulaklarim.ugulduyo uyumam gerek