Popüler Konu Sevgili günlük...

Tamamen hayatımdan çıkıyor iş bitiyor nefes bile almadan seviyorum...

Yine ağlayarak uyandım çok istedim onu ama artık yoluma bakacağım

Yarın son kez onu göreceğim çok canım yanıyor ... zamanla gecicek elimden geleni yapacağım

Etrafimda İcimi dokecegim az da olsa insan var gunluk ama ben eskiden oldugu gibi dertlerimi hep kendime sakliyorum.bu konuda paylasmayi sevmiyorum en azindan bazi konulari.bazi dertlerim var ki ben o derdimi seviyorum.insan derdini sever mi seviyorum iste.o dertlerimi kendimle mezara goturecegim ben kimse hic bir zaman bilmeyecek...

Merhaba günlük kocamla nasıl baş edeceğim hiç bilmiyorum. Bir yanim barış derken diğer yanım süründür diyor. İnat guzel birsey degil biliyorum ama artık birbirimizi hiç umursamiyoruz ve anlaşamıyoruz. Oysaki sadece şu ayağım kırık halde biraz yardım etseydi ne olurdu sanki! Ama yok anlayişsiz herifin teki. Dua etsin kızıma dua etsin.

Herşeye olan umudumu kaybettim bu dipten çıkarmayacağız ....

Bugünkü dersimiz ekonomik siddet..
İlk 7 aylikken basladi..ona yalvarmami istiyordu..evet yalvaldirdim!
Annemler sık gelilrdi geldiklerinde mutlaka bana 3 bin - 4 bin para birakirlardi bende salak gibi paralari kocam.olcak adama verirdim..veya paralari buralara koydum alirsin derdim..calismadigim icin bu sekilde telafi edeyim diyordum aklimca..annemlerde aman damat pinti kari koca maddiyattan gerilmesin,kizimiz uzulmesin mahiyetinde harclik birakip giderlerdi.
2011de golckten izmre tayin cikti..ev kirasi ucuz olsun diye 300₺ izmr ilcesinin beldesine bagli toplu kontlardaydik..dogalgaz baglatilmadigindn kisin elektrikli isiticiyla idare ediydk..en cok usudugum yillar..neyse yine siddetli kavgalarimiz oluyordu ailesi irkcilik yaptigi icin yillik izninde onunla beraber gitmedim kavga cikardim eve geldi ve siddetin her turlusunu gosterdi bana..2 kredi kartim vardi icleri bos..nakitte vermiyodu..1 ay boyle idare ettim ekmek su alcak dahi parabirakmiyodu..cok zayiflamistim..65e dusmustum...icme suyunu cesme suyunu kaynatip iciyordum..kendi disarda yiyip icip geliyordu ..hafta sonu nobeti icin isteydi o zaman gece babam aradi 2013te cmtsi gecesi 22de deden vefat etti hemen taksiye binersen ,biz burdan otobus biletini ayalicaz,dedeni sabah koyde sonsuzluga ugurlayacaz yetismen gerekiyo..babaa dedim..x gorevde epeydir, taksilik param yok ,x para birakmayi unutuverdi..ne zaman otogarda olurum.belli olmaz , konturumde yok zaten ben en gec pztsiye orda olurum dedim,babam bozuldu kasitli gelmek istemedigimi dusundu herhalde..tlf kapattim bekarken cok severek aldigim altin kupelerim vardi..pztsi sabahtan metronun ucretsiz servisine binip , kentkartin ici doludur ins diyerek izbanla ilceye vardim kuyumcuda kupelerimi bozdurdum..ordan ilceden otogara giden dolmusa bindim..otogardan ilk gidene bindim 8 saat yol sonrasi babanneydim..ogleden sonra aksama dogru oradaydim,herkesin surat bes karis sanki kasitli gec gelmisim gibi tavirlar..x kisisi eve geliyo beni bulamiyo deliye donuyo ,benide aramiyo ama.. babama dunya laf sayiyo..o zaman babam bizim kavgali olup xin vaktinde gondermedigini dusunuyo..
Neyse yil 2020 dun markete gittim sut alicam ogluma kartlarin ikiside boos..bir kutu birak sen ,sakizi bile cekmedi..onemli degil 2013teki olaydan sonra delft akillandi ,ailesinden gelen harcliklari asla soylemedi,hem sakladi biriktirdi bugunlermis kullanmak.. biraz daha tutumlu olmaliyim ,bu ev eski evet ama muhiti elit daha idareli bi eve gecebilirim belki,tasinmakta cok para bilmiyorum..biraz daha hesap etmem lazim bu konulari..
2014te kizim dogali biz 6 yillik evliydik..bu 6 yil biyunca ben herkese durumuna gore altin,para,hediye goturdum gercekten genis bi cevrem vardi,arkadaslarimda cok faxlaydi simdi sosyal aktif oldugum yillarimi cok ozluyorum neyse kizima 10 bin para,30kucuk altin ve 2 sedan tarzi arabaya sigacak kadar bebek esyasi geldi..ben kizima 3 yasina kadar hep hediyeliklerden giydirdim..parayi esime verdim cokriskli gebelik ozel hastane vs oldugu icin..kaynanam akil verdi ,ogluuum maasini cekme altinlari bozdurup kullan!! Neden kizimin dogduluk altinlarini kv vermedim cunku.Esim maasini hic cekmedi 15 gunde altin bozdurmaya gidiyordu..baktim bitecek bu gidisle..anneme bi gittigimizde 20 kucuk altini biraktim,sende dursun yoksa hepsi bitecek dedim..esim cok bekledi ailem dogum hediyesi yuklu bi para versin diye verdirtmedim para,altin sakin dedim.. onun yerinev8 cekmeceli dondurucu istedim esim kiyametleri kopardi dolaba ihtiyacimiz mi var ,okadar borcumuz varken dolap nerden cikti.. bu eve dolao gelirse sen gidersin.. durucu dolap parasi az gelince hem kendime hem kizima ozendigim.kiyafetleri aldim..vsvsoglanda 12 kucuktu 2bin kadar paraydi sanirim.. neyse oglumdada evin halilarini yeniledim , aileme az gelince dedimki ust bas ,ayakjabi hic biseyim yoktu bu sekilde karsilayabilirsiniz dedim.. esimin ailesinden dogum hediyesi hic bisey gormedim altin dahi takilmadi ,sasirmadim tabiki..
Velhasil ekonomik siddet dalgalari artii beni alabora etmiyor simdilik,cevre esnafi gezicem belki is bulurum..oglani sicaklar baslasin wc egitiminden gecircem..hazira dag dayanmaz..calismam gerek..

Ben seni çok istedim... acim hafifliyor çalışmak herşeye çok iyi geliyor...

Gunlügüme hep ben hic anne olamicakmiyim diye yazardim..
Umut etmek yorarmi insani...
Ben yoruldum galiba.. olmayacak olanami koşuyorum?
Bu sene hep bunlari dusünmekle gecti..
Biraz ara vermeliyim dusunmemeliyim
Belki umut etmeyi özlediğimde yine devam ederim. Ama şuan mola verdim.

Bugun annemle tlfda konustuk ,artik damadini bana savunmuyor..babanda bana neler cektirdi demiyor..sabrette demiyor..artik susuyor,,duzelir demiyor..ben konusuyorum sadece sanki bi duvara veya kapiya oyle konusuyorum iste bos bos ...
Tek dedigi bilmem kim varmis bosanmis iside varmis kadinin ogretmenmis cocuguda yokmus..biriyle ciddiymis tlf boyboy fotolari varmis..sonra erkek caymis nolduysa artiikmis..bosanmis kadin gezdigiyle kalmis ..tuuu ne kaa kotu ,ailesi noldu ele gune karsi simdijk..dedimki benim tekrar evlenmeye ihtiyacim yok neden? Benim iki covugum var zaten,annelik duygusunu tatmisim..zaren damadini olduresim geliyo..erkekler goxumde yok diyorum..evlenmedende hayat pekala devam eder dedim..ac acikta kalmazmisim bide bu lafi diyebiliyo..yahuu suan yardimima gelmiyosunuz,acillerde perisan.oluyoz..lohusayken perisan ettin hersey maddiyat mi sence anne allah askina doylermisin maddiyat mi sence?? Ben agzimin payini aldim..kafamdada bitirdim sadece icraat icin biraz vakit lazim,,en azindan yaza..tatil amacli kard yanina gider donmem belki geri orda dururum..avukat icinde altinlari bozdururum..part time islerle cocuklar buyuyene kadar idare ederim sonra tam gune calisacak yerler bulur basimin caresine bakarim...sizde ele gune rezil olun bi zahmet benim cektigim cileme karsilik cok mu..
Svdan umidim.yok yasa takildik..sozlesmelide muamma nolucak sa artik olsun

Diyet nicee olduu maalesef..
Yarin pazara gitmem gerek,market alisveriside yapmam gerek..kahvem bitmis icemedim kafam zonkluyo..cocuklari evde birakcam hava cok soguk -1 deniz kenari oldugundan bu ayaz adami delip geciyo ,karasal iklimin -5 -7 si gibi dusunebiliriz bence..
Oglanda uyumuyo bi turlu..simdi mutfaga gidip yemek yiyesim geldi..aciktim..sekerim dustu sanirim bi halsizlik,parmaklarimda titreme falan..sutmu icsemki off cokca yiyesim var..
Artik yarina kaldi istihare isi.. bosanmak hayir mi ser mi gorecez..7 gun yatmak gerekmis..neden 7 gun bilmiyorum..bisey cikmazsa kalbe bakiliyomus..kalbe nasibakiliyomus anlamadim..gerci bence benim ilk yatista cikar ortaya..illa 7 yi beklemek sart olmaz ben..tursu mu yesemki bi kotu oldum yaa tansiyonum mu dustu yoksaki

Reactions: H M
Dün onu son kez gördüm doya doya gözlerine baktım ölüyorumsenin için diyemedim bol bol aglamakliyim çok canım acıyor

Reactions: H M
Bugun guzel bir gün sevgili günluk..
Sanki yüklerim, endişelerim bitmiş gitmis..
Yarin doktora gidince tamam hersey temiz derse bu bitişin baslangicina da bismillah demeli...
Kendimi ne cok sıkmışım.. daralmisim bunalmişim..
Hep bi korkuyla caresizliklerime kapilmisim..
Care benim. Benim aklim benim duygularim..
Cook sukur buda gecti sağlikla..
Rabbim kuvvet verdi buda gecti..
Ne dertler var hayatta..
Benimkide bana karinca misali de olsa..
Bakalim Mevla neyler neylerse guzel eyler..
Simdi istedigim gibi sporr, egzersiz herseyi yapabilirim.
Yeni bir başlangicla kendime gelebilirim.
Cunku hafifledim.
Ohhh kocaaa bir nefes alip içimden attm
Zaman herseyin ilaci..
Rabbim herseyin en iyisini bilir..
Beni yeni baslangiclara hayirla cikar Rabbim..
Senden umdum Senden istedim..
Hep sana dayandim..
Beni bana birakma Allahim..
Hergunume sukur bugunumee yarinima sükur..

Oglum.cok gec yatiyor bahanesiyle vazgecmiyorum.aslinda ya bosanmak ser cikarsa diye korkuyorum..bi falciya gitsem belki daha iyi..6.hissiyatim kuvvetli..istiharede kalp gozu acilir sonucta.. korkuyom ya bisiler gelirde musallat olur gitmezse diye isin dogrusu.. tabiki Allahtan diliyoruz ne gelecekte,kisinin kendisi yapmasi gerekiyomus bi baskasida olmuyomus hos anneme desem bosanmamam.icin yalan soyler her turlu..adamin yuzunu goresim.yok,sesini duyasim.yok mecburen konusuyorum bi alo,iyiyiz istemsiz sozlerini soyleyip kizima versemde sonucta sesini duyuyorum geminin uydu tlfnun aramaya basladi,kac yillik evliyiz hic yapmadin simdi noldu??? Geminin uydu tlfda varmis demek diyiorum.b azen abartiyo sabah-ogle-aksam-gece ariyor..gec acincada kiziyo,niye gec aciyomusum veya neden hic acmamisim nasil duymazmisim gibi..
Ne kadar abur cubur var yiyesim var , 1 tabah tuzu alinmis tursu (saman gibi bog),2 e ti puftan sonra kahve icerek durdurdum kendimi

Ne guzel 81e kadar inmistim simdi tekrar 90a dogru yol alicam anlasilan..ne kadar kalorili gida var yemek istiyorum..bogaza dur diyemedik gitti be

Canım çok yanıyor gözümü kapatıyorum onun gözleri gülüşü. .m

Güçlü olmaktan daha zor birşey varsa o da sürekli güçlü olmaya çalışmak , güçlü olmak zorunda olmak. İçime ata ata nereye kadar bakalım böyle saatlerce içimi dökesim var gerçi döksem ne olacak anlatıp rahatlamak anlık birşey yoksa tüm sorunlar çözülecek mi sanki ?
Çok yorgunum gerçekten biri püffff dese yıkılacak gibiyim.
Bütün sorunları çekmeye devam ediyorum hala
Herşeyden çekmişim elimi ayağımı uzak durun işte kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum yok yine gelip beni buluyolar !
Bir gün bu günlerin sona ereceği umudu ile yaşıyorum işte şükürler olsun yine de
yaşatana yaradana vardır bi sebebi illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…