Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi yıllar... Mutlu demek istemiyorum çünkü her şeye hazır olmak istiyorum, bir şeyler değişsin istiyorum ve o da kolay olmayacaktır muhtemelen, öyle bir his var. Değişimin insanlarla anlaşamamayı getirme olasılığı da yüksektir.
Daimi maddi özgürlük, ne yapacağını, nasıl yol alacağını bilmek, her şeyi(iş, ilişkiler vs.) iyi idare edebilmek, olacak her şeyi "gerçekçi olumlu" şekilde kolayca kabullenebilmek, kavrayabilmek, doğru tepkiyi verebilmek ve andan kopmamak, kolay düşmemek, düşünce de çabuk toparlanmak, azimli, disiplinli, çalışkan olmak ve bundan sıkılmamak, doğru kararlar alabilmek, her şeyi çok fazla içselleştirmemek, duygusal anlamda fazla hassas olmamak gibi dileklerim var. Tabi sağlık açısından mutlu olmayı diliyorum, en önemlisi. Maddi-manevi özgürlük istiyorum...
Şu kabuktan tamamen çıkamam belki şimdilik ama bir kırılsın artık... İlerlemem lazım.
Ailem de umarım sağlık ve maddiyat açısından güzel bir sene geçirir. Bir de anlaşılsam mesela ne güzel olur.
Hakkımda, hakkımızda, benim, ailemin, ülkemizin en hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Tabi bu kadar şey arasında kendime vakit ayırabilmeyi de diliyorum, sağlık için lazım... Dış & iç dünya dengesini bulayım. Kendimle daha iyi anlaşayım. vs. vs. vs...
Sonrası daha da huzurlu, güzel geçsin...

Simdik nerden baslasammkii... sarjda tam 15e dustu epey uzun yazacaktim ki bi daha beynimin icinde donup durmasinlar diyordum..
Hayat beni guclu kadin olmaya zorladi,bende isterdim cit kirildim olmayi,nazlanmayi falan filan yahuu nazlanamiyom bile beceremiyom cunku yapmacik oluyo..sonrabisey daha vardi hah cilveli kadinda degilim..icimden gelmiyor ki bununla ilgili google teyzeyle epey arastirmslarim olmustu yaniiii beveremedim sonra degmez dedim neden ben kendimi begendireyimki dedim..neyse aman hayata dair cok olumluyum sukur..ancak bu evlilik beni icteen icee yanan odun gibi benide bitirecek.erkeklerden tiksinceksin deselerdi inanmaz kafan guzel mi bile derdim.. haa bu arda okadarda guclu degilim ki bosanmiyorum..cesaretim yok emine bulut olmak icin diyeyim.. eger bir gun bosanirsak 20-30 yil erkekler benden uzak dursun..omrun olursa 31. Yil yeniden ikinci bahar icin adim atarim...
Sarti varmis o evlenebilirmis ben evlenmeyi birak sevgilimdahi olamazmis , öfff gercekten kal geldi bögg geldi ... bende cok merakliydim ,erkeklere..biktimmm yahuu ...neyseki bi 6 ay daha gidecek ,calistigi kurumun sagi solu belli olmuyo neyseki... bu arada karsidakininde hakkindan geldim!! kazanova taktiydim.ismini kocamin baya soklara girdi.. kendine sanmis meger... ahh su begenmedigi karisini kimler kimler kiskaniyo..kimler kimler yataga atmak icin can atiyo bilsee .. apartman ve mahallede kafayi yer salako!! isvem cilvem,kiritmam yok sadeceneee istaka gibi uzuuuun boyum var,azicikta guzelim..biraz yakin cevrem benim ne kafar da guclu bi kadin oldugumu biliyo hepsi bu kadar..sarj 10 kaldi hemde uyusam iyi olcak

Seninle küsmek güzel, aramızda mesafe olması güzel. Bana bunu söyletiyorsun çünkü diğer zamanlar üzerimde ağırlık yapıyorsun, önümü tıkıyorsun. İnşallah bundan sonra da mesafeli şekilde her şeyi halledebiliriz. Bana laf atmazsın umarım.

Kalbim çok acıyor onu aramak istiyorum ama arayamam aklımdan atamıyorum canim cok yaniyor zamanla geçecek ...

Dün yine uyku tutmadı ilanda senle adı görünce sacmaladim sabah senin lafın geçti ben unutmaya çalıştıkça canım daha çok yanıyor geçecek her acının ilacı var nede olsa. Birsürü sorumluluklar çok ağır geliyor

O arda mutlu ne güzel dalga geçtim diyor dur... bence içimde kocaman acıyla cirpiniyorum onu görmemek için whatsaapa bile girmek istemiyorum uyumak istiyorum onun aklımdan çıktığı tek yer ....

Onun sesini özledim hemde çok.... onun umrunda bile değil

Böyle devam etmeliyim... En az bu modda... Ben değerliyim ve kendime, hayata kendimi gerçekleştirerek katkı sağlayabilirim.
Kararlı olmalı ve taviz vermemeliyim.
Kararlı ama esnek. Karşıma çıkabilecek her sorunu kabulde. Allah'ım ruhsal güç ver, sağlık ver.
Sadece yolun başını bulmam, somut bir hedef koymam gerek ama kaygılanarak yapamam bunu, kaygım geri gelmemeli.
Olacak. Olmalı.

Dünden beri whatsap girmemiş merak edip dayanamayıp aradim acmadi... aptal gibi hissediyorum zerre umrunda degilim

Whatsaapa girdi benim aramama dönmedi en büyük aptalım çok büyük hemde

Bu dunyayi hallettik sira arafa geldi..
Hangimiz daha cok cehennemligiz onun tartismasini yapiyoruz..arada cennetinde lafi geciyor tabii.. benimle dalga geciyor "sen cennetten bahset hadi" diyerek..
Ben zaten hep iftira atarim.
Senayomu iyi oynatirim
Pisikolojim bozuk her daim
Bana laf anlatmak hep cok zor olmustur..
Sabit fikirliyimdir bikere ..
Bu sebeplerden oturu cehennemlikmisim ölünce görecekmisim..

Fetva verdi hazretleri ! Cehennemin kapilarini acin bakem .....

Sabah 8de kalkmam gerekiyoken ben hala burdayim..
Ya demez mi bide hava durumu gibiymisim diye :))) hani sabit kafaliydim nolduuu napacaam belli olmuyormus o sebeple onunda ayarlarini bozuyomusum.. bana nasil davranacagini kestiremiyormus bakseeen !
Senin bana soylediklerin " kadinlar corba gibidir surekli ayni corbayi icmek biktirir aeada cesit sart demistin..
Simdi gelmis bana baski kurmaya calisiyosun diyosun..sonrada seni seviyorum aslancik diyebiliyosun.. sence hangimiz hava durumu gibiyiz!!! Sana seni sevmiyirum senden nefrer ediyorum sana olan sevgidixligimi daha nasil anlatmaliyim diyorum..
Bana cocuklara iyi bak,gorusmek uzere , bu konuyu biras dusun ,,dusunmeden konusuyosun diyosun! Sana diyorumki...sevmedigim bir insanin yilisik olmasindan daha mide bulandirici bi durum yok diyorum..sen hala laf uretiyosun..
Huzur istiyorum yahuu huzur..merak etme 35 yasinda iki cocuklu kadinim ben kim napsin beniii.. millette senin gibi dusunur genc olsun,cocuk olmasin,ilki olayim vsvs.. gozum yok Allaha sukur..
Maalesef ki emeklerim ziyan.oldu..yillarimda..sadece bunlara uzuluyorum,bazende agliyorum ne zorbaliklarina sabrettim ben senin o sebeple cennete girecegim sende bekle dur cehennemin kapisinda beni.

Hayatima bu denli renk katacagini beklemiyordum baya kafa sorunluymus meger.. yaw eve geliyorum.. sen deliler gibi kapinin ust kilidini acip kapiyosun, kocam demek senin bu deliliklerini sevmis ,cazip gelmissin iste bi sekilde.. naparsan yaap dikkatimi cekmiyorsun!! Kocami ayartsanda..simdik yine kapilarda bekliyo kocami..amann zerre umrum degil artik icim sogudu..nefretimde gecti nötr oldunuz..nede olsa ben sana lafi koydum carsida kiskanilmakta guzel diyip siritmakta yetti de arrti bile sana.. ahlaksiz !!
Neyse yarin spora baslicam nivea body ile ajanda tutmaya karar verdim ,buraya yazmicam utanirim obez santimlerimi epey azimlimiyim gorucez..83.2 ye dusmusum bile dikkat etmemle.. sarkmamak icin spor sart

Bugun kizimi okuldan aldiktan sonra ,evde oglumun icecegi sut kalmadigini fatkettim..kizimi evde biraktim oglumu yanima aldim,aksam ustu marketin otoparkinda yer olmadigini bildigimden oturu bebek arabsiyla gittim..baktim uzaktan karsidakinin kocadi geliyor,yolumu degistirdim apartmanlarin arasina girdim..adamda ani bi hareketle tam onume gecti..sag sol yapiyorum cekilmiyo onumden , gokyuzune baktim durdumda asla adamin yuzune bakmadim ama ayak bileklerimin titredigini hafif carpintimin gelisi beni daha panik yapti..apartmanlarin arasi iyi fikir degildii .. ikinci kez boyle yolumu keserse kizimin okuldan kaydini alip erkek kardesimin yanina gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…