Popüler Konu Sevgili günlük...

Memlekete gelmek bize yaramıyor günlük. Yine bir şey olur nasılsa düşüncesiyle hiç konuşmuyoruz eşimle, iki yabancı oluyoruz burada. Demek ki içimizde birbirimize fazla duygumuz yok. Duramazdık olsaydı... evlilikle ilgili bütün heveslerimin katilisin adam :KK43:

Gözüm ondan başka kimseyi görmüyor oda beni görmedi onu göreli 6 gün oldu bidaha o gülüşü o sesi duyamamak çok açıtiyor keşke gözlerine daha çok baksaydım kalbimin içine öyle bi oturdu ki...

Bana biraz tutku, biraz azim, biraz disiplin, çalışkanlık lazım. Hiç biri yok. Yolum da net değil, hala nereye gideceğimi bilmiyorum, sis hafifledi şükür ama geçmedi. Bir işe başlayıp sonuca ulaştırmam lazım. Başarmam lazım... Allah'ım, sen büyüksün. Kimse görmüyor bilmiyor çevremde ama sen biliyorsun, ruhsal olarak çabalıyorum senelerdir, elimden bu geliyor. Yine pek görünmüyor ama çok yol katettim iç dünyamda. Çok dua ettim sana ve şuanıma çok şükrediyorum. Bazı insanlar beni bildiğini sanıyor, yanılıyorlar, ön yargılılar. Artık aşmak istiyorum kendimi, özgürleşmem lazım. Çok yavaş da olsa ilerledim, geçti gitti bir şeyler, bugünler de geçsin ve isteğime, hakkımda hayırlı olana ulaşayım, sonra yine dönüp arkama baktığımda dolu dolu şükredeyim. Yanımdan ayrılma lütfen, tek sen varsın. Lütfen... Lütfen. Doğru kararlar almamı sağla, doğru davranışlar sergilememi sağla. İnsanlar, hayat, maddi dünya zorluyor beni. İnsanlar, iletişim...
Umarım hep olması gerektiği gibi kalırım. Özümden kopmadan dengede, merkezimde kalırım toplum içinde. Henüz toplum kısmını fazla yaşamasam da geçmişim ve bugünüme baktığımda büyük bir şükür sebebimdir, gelecekte de böyle olsun... (Fazla insan içinde ve iletişimde kalmak dengemi bozuyor)
Önümde zor bir kaç sene olacak muhtemelen, çok zorlanacağım. Bana yardım et Allah'ım.
Hala anlamıyorum. Hala.. Neden duran, kendi halinde, gerçekten dosdoğru, zararsız bir insanla uğraşırlar, neden hırslanırlar, neden. Sıklığı azalsa da bir süredir hala bu sorudan kopamadım tamamen. Çünkü büyük bir haksızlık bu ve kaldırmakta zorlanıyorum. Yine sorudan ziyade nasıl bir duruş sergilemem gerektiğiyle ilgilenmeliyim aslında, sorunca geçmiyor, bitmiyor. Neyse...

Sevgili günlük; ben geldim. Kulağımda ''I let it fall, my heart..'' şarkısı, önümde bu sayfa yazıyorum. Birçok planım oldu birçok hayal kırıklığım oldu. Hala da olmaya devam ediyor. Birçok gözyaşım oldu olmaya devam ediyor. Şimdi yeniden başlıyoruz günlük. Madem o kadar şey kaybettik bari kaybettiklerimize değsin. Şimdi çok zor ama kim bilebilir belki bu kez değişmiş olurum. Belki bu kez olur. Allah yolumu açık etsin. Hadi ben gidiyorum günlük.

Günaydın günlüğüm.O kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeli, çok özledim. Biliyor musun neler neler geldi başıma. Ahh ahh! Nereden başlasam bilmem. Hep yanımda olacağını zannettiğim ailem şimdi yabancı oldu bana. Eşim olacak insan bana ve çocuklarıma zulmünü artırdı. "Ailen sahip çıkmıyor ben niye sahip çıkacakmışım" diyor. Olsun be günlük Allah sahip çıkacaktır buna tüm kalbimle inanıyorum. Daha söyleyeceklerim var ama şimdilik bu kadar. Sonra yine gelirim. 🙋

Sevgili günlük,
Anneliği sorgulayan annelik yapan karışan insanlardan nefret ediyorum. Çocuğum icin her şeyin en güzelini bende düşünüyorum zaten napiyim az sütum geliyorsa yetersiz değilim ben bir mucizeyi dünyaya getirdim. Anneyim ben anne!

Geçen hafta bugün onu gördüm keşke daha çok buluşunu isteseydim nefes bile almadan çok seviyorumm

Whatsaap ayni anda online olunca bile yüreğim ağzıma geliyor...

Haberin yok ölüyorum senin icin geçen haftasalı gözlerine keşke biraz daha başkaydım...

Çok istedim diyemedim desemde onunda umrunda değil zaten...kalbime bi öküz oturdu napsam gitmiyor...

Bu hafta çabuk mu geçti ne... Mesguliyet böyle bir şeymiş. Tekrar hatırladım.
Bi şarkıdan alıntı yazalım:
"Her şey güzel olacak bak gör sen."

Kel kalmış, yaprakları dökülmüş bir ağaçtım. Ölmedim ama çok da yaşamıyordum. Hissediyorum ki yeşillenme mevsimim geliyor. İnşallah doğru hissediyorumdur. İnşallah...
Her insanın mevsimi farklı.

Zaman yaklaştıkça geriliyorum nasıl olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum inşallah iyi sonuçlar beni bekliyor olur. O insanları görmek zorunda olmak bile midemi bulandırıyor bir an önce gelip geçsin lütfen 🙏
Aylar sonra aileme evime memleketime kavuşucam bunun heyecanını sevincini bile yaşayamıyorum içimde.
Sizden kurtulduğum gün yeniden doğcam ben
Sizden kurtulduğum gün gerçekten benim bayramım olacak umarım uzamaz da bir an önce kurulurum sizden. Hadi bakalım adalet lütfen beni yanıltma o salondan mutlu huzurlu bir şekilde çıkayım lütfen 🙏

Şu hayatta tutkuya ihtiyaç var. İhtiyacım var buna. Bir tutkum olmalı ve onun için azimle, moralim düşmeden ilerleyebilmeliyim. Gerektiğinde dersimi alıp bırakabilecek esnekliği de kazanmalıyım tabi. Hiç bir şeyin abartılısı iyi değil. Ama bulamıyorum o tutkuyu...
Allah'ım, yol göster bana. Doğru kararlar vermemi sağla. Lütfen. Lütfen.

Bariii bir ayi doldursaydim!! Neyse bindigim dali keserek panik atagimi nuksettim maalesef.. cok kahve icmekten mi acaba dedim, yazdan yaptigim tursuyu cok yedigim icin mi yoksa dedim..defne yapragi mi yoksa diyerek liste uzadi..hic biri degilmis..hayata dair mucadelem bitmmis meger ben zorluyormusum ite kaka bi hayat iste daha nolsun..ne annem ne babam geldi..is bakindim ama oglumu birakacak yerim yok ve henuz bezli vazgectim.kpss isi nolucak kafam takiliyo calisamiyorum oglumun uyku saatleri duzensiz..evide bi turlu duzene sokamiyorum..zayiflamamda gerekiyo yaptigim.planlar kagitta kaliyor..kiziyorum kendime..3 gun once kocam olcak adamin cslistigi kurumdan aradilar ,biraz agzimi aradilar nereye gittigini biliyor muyum gibilerine bide burda yalniz degilsin "biz" variz dediler falan..20 ocakta aramisti en son,kritik bolge dediler neresiyse artik..boyle ariyolarmiymiski sasirdim. Aloo dememle ,arayan kisi kendini tanitip halimi hatrimi sorunca daha bi sasirdim zaten..Acaba okadar cok beddua ettimki adama bisey mi oldu ki veya gemiye..neyse gemideki 350 diger elemanlarin vebalini almiyim dedim,artik beddua etmiyom..
İsmail yk ci oldum 😂 modumu yukseltiyo 😉 bu panik atagim ilacsiz nasil gecer bi arastirma yapmam gerek

Ask sarkilarindan,ask filmlerinden,romantik olan herseyden nefret ediyorum..kufredesim geliyo..bela okuyasim geliyo saga sola kendime..
Amaaan neyse dipteyim sondayim depresyondayim..kimsede beni kurtarmak istemez zaten..psikolojisi bozuk biriyle kim vakit kaybetsin ki..yahuu kendimden biktim,kendimi cekemiyorum ki..hep bi sabiir..uff cok sacmalamisim yine

Soyle kafami uyusturacak boyle zombi olmami saglayacak maddelere cok ihtiyacim var..

X