Popüler Konu Sevgili günlük...

deli oluyorum ona sesini çok özledim yine arasam yine açmaz aklımdan cikartmam lazım

Sevgili Günlük,
Bugün benim doğum günüm... Giderek doğum günleri daha tatsız oluyor sanki. İnsan doğduğuna pişman oluyor. Yaşlanmaktan mı, yaşananlardan mı yoksa birlikte yaşadığımız insanlardan mı bilemiyorum... Tek bildiğim en kötü doğum günlerimden biri... Mutsuzum, mutsuzluğunu bana bulaştırdı...

Dayanamadım annemin instgramindan resimlerine baktım... çok güzel guluyo allahım ama bana değil yarın yep yeni bigun onu aklımdan cikarticagim... çok acı cekiyorum

Dayanamadım annemin instgramindan resimlerine baktım... çok güzel guluyo allahım ama bana değil yarın yep yeni bigun onu aklımdan cikarticagim... çok acı cekiyorum
Benim 6 ay oldu. 4 senemi hayatımda hic mutlu olmadigim kadar mutlu olarak onunla gecirmisim. Ayrılık dönemine kadar beni hic üzmemis bi insan. Unutulur mu? Unutulmuyor. Özlüyor muyum? Çok özlüyorum. Ona anlatmak istiyorum hala günümü. Ama ne var biliyo musun sanırım onun hayatımda olmamasını kabullendim. Bu kabullenis öyle bisey ki artık aramak icin telefona elim gitmiyor. Tamam dedim bitti yani. Ara ara cok üzüleceğim hayatimda belki ondan daha fazla sevecegim biri olmayacak belki benim icin dünyanın en mükemmel insanı o. Belki kimseyi öpmeyi onu öpmeyi istedigim kadar istemeyecegim. Ama tüm bunlara rağmen artık o hayatımda olmamalı. Çünkü yok . Çünkü benim icin çabalamadım . Çünkü benim sandıgım gibi sevmiyormuş beni. Size zamanla gecicek demeyecegim ama zamanla alışacak kabulleneceksiniz.

Biz sevgili olamadık çok kötü tutuldum... platonik bişey ama gece gündüz gülüşü gözümden gitmiyor

Bu aralar surekli uyuyasim geliyo okadar kahve icmeme ragmen nasil uyuyosam hayret ,,,, demek daha fazla kahve icmem lazim :))).. depresyona girmemisimdir insallah..ustum acik uyumusum her yanim tutulmus yaa amaaan..
Bide ben simdi bodruma nasi inicem? Ya karsidaki adamda asagi inerse ne olacak?? Ogluma 3 tekerlikli bisikleti banyoda temizleyio evde oyalanmasi icin kullansin diyodum.sonra patates cuvalida asada okadar dedim yukari cikar diye cikarmadida neyse pazardan tasirim artik..dun gece zor uyudum 4 te.. gun icinde ara ara korkum aklima geldi kizim cok istedigi icin hemencik alincaklarimizi alip oyalanmadan eve geldik temkinli olarak.. apartmanin onuna geldim ne goreyim arabasini benim arabanin yanina koymus yer mi kalmadi koca sokakta sabah cöp bahanesiyle asagi inip bakicam,arabami cizmemistir insallah
Ayy nasil uukum var,gidip yatayim .. ev islerimde cok yarinki ama hep uyuyasim var

Ne yazacagimi unuttum ya laa... b12 takviyesi sart

kalbimin en derinine gomucegim o gülüşü hiç görmedim o sesi hiç duymadım sayacagim bugün doya doya son kez senin için aglayacagim yarın hep yeni bi gün olacak...

Üç yıl önceki günlüğü okudum günlük. O zamanlar kendime olan nefretimi öfkemi kusmuşum. O günki o yıllardaki bana çok kızdım. Resmen bataklığa saplanmışım o zaman, kabus gibi günlerdi. Karşımda olsa döverdim heralde. Sonra sarılırdım belki bilmiyorum. Bu kadar başarısızlık bu kadar rahatsızlık tabii ki biranda geçmez. Yarın lütfen iyi şeyler duyayım doktordan..

son konuşmamızı iki ay önce yaptik neredeyse niye içim hala bu kadar çok acıyor geçmiyor napsam... hiç bir yere sigamiyorum

son konuşmamızı iki ay önce yaptik neredeyse niye içim hala bu kadar çok acıyor geçmiyor napsam... hiç bir yere sigamiyorum
Çok klişe ama zamanla geçecek. Böyle deyince de o zaman ne zaman gelecek bu acı dayanılmaz diyebilirsiniz. İçinizde bulunduğunuz acı sizi olgunlaştıracak. O kadar uzun sürmez tabii ama üç yıl sonra şuanki acınız kalmamış olacak. Fakat mühim olan bu acıyla nasıl baş ettiğiniz.. Bu acıyı yıllarca ağlayarak, herkesten uzakta geçirerek, kendinizi her şeyinizi kaybederek mi geçireceksiniz yoksa başka türlü mü.

Günlük naber? Bende durumlar iyi değil pek Bir ara girer yazarım ama şimdi çok çalışmam gerek. :/

geçmesin o yanımda olsun ben onunla mutsuzlulugada varım. ....

Herseyin yoluna girecegine dair tum inancimi kaybettim sadece ağlıyorum daha çok ağlıyorum

Çok zorsun hayat !
ittire kaktıra hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir an geliyor ki gücüm kalmadığını hissediyorum yorgun bitkin bezgin ... yine de isyan etme diyorum şükür diyorum kendime beterin beteri var diyorum
Diyorum da diyorum işte ...
Başkalarının sebep olduğu şeylerin bedelini ödemek çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum
Hayat her gün daha zor oluyor daha çekilmez oluyor.
Evimi yuvamı odamı ailemi herkesi herşeyi çok özledim
Toparlanmak için iyi olmak için nereye kaçarsan kaç dünyanın bir ucuna da gitse insan
OL-MU-YOR. Zamanla alışmak mı ? Kendimizi kandırdığımız klişe bir yalan bu da. Alışılmıyor.
30 yaşından sonra yüzüme güler misin ki kader?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…