Popüler Konu Sevgili günlük...

Abur cuburu aslında sağlığım için baya azalttım fakat zayıflamama da yaradı gibi :) Biraz da son zamanlarda hareketliyim eskiye oranla.
Şu ağrılarım da geçse.. Yine doktora gideceğim gibi her türlü ama.

Canım günlükcüm,
Şükür burada herşey yolunda.
Dün akşam işten erken çıkmaya çalıştım,çok şükür başardım.
Önce güzellik salonuna gidip tüy işlerini hallettim,oradan başka bir salona,orada da kaş işleri bitti.
Amaaan aman eskiden her işlemi aynı yerde hallederdim,bir oraya bir buraya koşturmazdım. Eski gittiğim yerler hep kapadı maalesef.
Neyse şükür işim bitti,Migros'a gidip anneme de kendime de alışveriş yaptım biraz biraz.
Sonra uğradım annecime,az onunla takılıp kendi yuvamıza koştum.
Aaa kocacım anneciğinden daha gelmemiş,hemen bulaşık makinasını boşaltıp kocamın bana hazırladığı tostu pişirip yedim. Hemen uzandım televizyom karşısına. Aman nasıl acıyor belim,sırtım.
Kocam geldi,ayağa kalkamadığımı görünce hemen koştu yanıma. Oyyy dedi alevler içinde yanıyorsun. Meğer ateşim yükselmiş. Azıcık elimi yüzümü serinletti,tahin pekmez hazırladı,biraz yiyince açıldım.
Bol muhabbet bol sevgi derken uyuyup işimize geldik. Bugün sabahtan sakindik ama sonrası yine koşturmaca. Şimdilerde yine biraz durulmuşken daldım düşüncelere. Sanki içinden çıkabilecekmişim gibi doldurup boşaltıyorum ne işe yarayacaksa...
Canım günlükcüm,dikkat et kendine.
Öper öper sarılırım.

Değişsin hayatım.. Ne olacaksa olsun. Zamanı gelsin artık. Özgürleşeyim bazı durumlardan.
Tabi ki iyi şeyler, güzel şeyler isterim, zorluklar olsa da kısa vadede işler tersine dönsün isterim ama Rabbim hayırlısını bilir diyorum, dua ediyorum, umut ediyorum. Bildiğim tek şey; bir şeyler değişmeli artık.
🌺🌱Tomurcuk ağaç olsun, çam ağacı olsun, dayanıklı... 🌲🏵️

Canım günlükcüm,
çok şükür buralarda herşey stabil.
Yoğun iş hayatı,sakin ev düzeni,huzurluyuz çok şükür.
Dün akşamüzeri evimize gittik,yemektir,oynaştır,muhabbettir sonunda oturduk projemizin başına. Kocamla beraber çalıştık az daha,bugüne sarktı tabii bir kısmı. Sabah az çalıştım,asıl akşama bıraktık,önemli yerleri.
Annecimle konuştum,sesi ehhh idare ederdi ama hiç laf dinlemiyor ki maalesef. Kendine dikkat etmesi gerek ama hiç umursamıyor,bazen üzülüyorum bazen kızıyorum ama ne yapacan be günlük laftan anlamayınca.
Babamı kurtların önünden çekmemeye kararlıyım,hadi hayırlısı inşallah.
Canım günlükcüm geçmiş cumamız mübarek olsun,Allahım yüzümüzü ve yüreğimizi hep güldürsün inşallah.
Mutlu tatiller olsun inşallah canım benim.

Altı üstü bir fal, gerçek kişi bile değil bakan ama istediğim şeyi söyledi, inşallah... İnşallah.
IMG_20190322_220346.jpg

Bir de.. Benden istediğini son zamanlarda daha bir yapmaya başladım hayat, daha bir alışmaya başladım; yüzeysel olmaya, bazı şeylere çok takılmamaya ve evet daha iyi hissediyorum... Kendime de daha bir değer veriyorum. Bu yüzden büyüdüğüm için daha bir mutlu hissediyorum bu ara. Dahası olacak tabi ki, bitmedi... İnşallah bu hislerim kalıcı olur, üstüne eklerim daima. Bu yaşıma kadar böyle oldu ama son 1.5 yıldır daha farklı ve fazla, bu yüzden değişmesinden korkuyorum bu güzel hislerin...

Sevgili Günlüğüm,

Görüşmeyeli epey oldu galiba ama çok da değişiklik yok hayatımda.

Baharın gelişiyle ayrı bir mutluyum. Güneşe, çiçeğe, börtü böceğe aşığım çünkü.

Sitede bir üyeden aldığım ilhamla bir program yaptım kendime, yarından itibaren var gücümle çalışmak istiyorum. Önümde 1 sene vaktim var ve bu sürede donanımımı çok güçlü bir şekilde artırmak istiyorum. Sonrasını biliyorsun işte.

Beslenmeme ve sporuma da dikkat ediyorum. Yaza kadar 3-4 kilo versem nasıl güzel olur. Çabalayacağım bakalım.

Çok değiştim ben, artık hayatıma renk katmayacağını düşündüğüm insanları tutamıyorum hayatımda. Yapamıyorum inan. Yepyeni bir çevreye ihtiyacım var, bunu derinden hissediyorum.

Sahip olduğum her şeye minnettarım.

Çok öpüyorum seni. :KK36:

İyi geceler günlük ;
Yok yok güzel şeyler yazmaya gelmedim yine hüzün ,sıkıntı , stres ... Ama yine de herşeye şükürler olsun.
Zaman ne de çabuk geçiyor kabus dolu günlerin üzerinden aylar geçti tabiki acılarım geçmedi her geçen gün insanların gerçek yüzlerini görmek çok tuhaf hayatı derinlemesine sorguluyorum bazen, bazen de amaaaan diyorum boşver.
Sabrım , inancım sonsuz geçicek biliyorum Allah'ın izniyle. İnsanın yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır insanı derlerdi gerçekten öyle zalımsınnn hayat.

Anlamıyorum insanları günlük. Anlayamıyorum. Sinirimin bozulmasına engel olamıyorum.

Evde o kadar atılacak şey var ki, annemin start vermesini bekliyorum mecburen ama bunalıyorum :/ Onlar atılmadan bazı dağınıklıklar da kalıyor. Temizlenmeyi ve doldurulmayı bekleyen bir dolap da var. Bunlar hep bereket götürür, yer kaplar yenisini engeller, sıkıntı verir.

Kariyer yapayım derken işim yok oldu ve çocuk da yapamıyorum çıkmazlardayım rast gitmiyor bir şeyler ..

Canım günlükcüm.
Gelemedim birkaç gündür.
Cumartesi evimizin kalan camlarını sildik,perdelerini yıkadık.
Canım yuvamızı bahara hazırladık çok şükür.
Kayınvalideme geçtik.
Her sene Nevruz kurbanımız ve evliliğimizin selameti adına kestiğimiz bir kurban var Allahım kabul ederse inşallah. Çok şükür nasip oldu bu sene de hallettik o işi.
Cumartesi gece 1 buçuğa doğru evimize gelip yatağımıza uzandığımızda kocamla sohbet ederken adamın sesinin bozuk olduğunu farkettim. Canım benim haliyle çok yoruldu,üşüttü sanırım. Pazar sesi daha da bozuldu. Nitekim dün ilaç yazdırmaya gittiğinde rapor vermiş doktor. Şu anda evde yatıyor,ben burada çalışıyorum ama aklım onda hep. Kıyamam ben birtaneme...
Tabii bu koşuşmaya iyi dayandı yine.
Şu malum projemiz bu kadar yoğunlukta nasıl işler ben de bilmiyorum. Allahım bizim de herkesin de yardımcısı olsun inşallah.
Canım günlükcüm,eğer izin alabilirsem koşacam kocacıma erkenden inşallah.
Çok öper sarılırım canım benim.

Şükürler olsun Rabbim. Lütfen hayatımın geri kalanında en az bu zamanlar ki gibi kalayım... İnşallah dahası da olsun, olacaktır. İnşallah...

Neden iyiler gidiyor hep erkenden ?
Neden kötüler bu kadar çoğaldı ve iğrençleşiyor dünya keşke iyiler kalsa hep daha yaşanır olmaz mıydı hayat ? Kötüler bir bir yok olsa ya keşke ! Bu kadar kötünün arasında iyi kalmak ve daha iyi olmak için çabalıcam gerçekten nefes aldığım sürece ...
Bu ara sorguladığım o kadar çok şey var ki yaşadığım şeyler beni hayrete düşürüyor aklım beynim mantığımmm almıyor günlük almıyooor. :KK43:

Canım günlükcüm.
Birkaç gün önce bir arkadaşı gördüm,daha doğrusu yakın arkadaşımın arkadaşı.
Yani o kişiyle yakın arkadaşım vesilesi ile tanışmıştık. Onun da yakın arkadaşıymış. Zaten melek gibi bir şeydi,herkesle iyi anlaşır,herkese de yakındı.
Di'li geçmiş zaman oldu........
O yakın arkadaşımız artık yok,yani yeni değil de bir süredir maalesef buralarda değil. Eminim,görüyordur,duyuyordur,mutlu olduğum anlarda destekliyordur,üzüldüğüm zaman kızıyordur,hayat çok kısa akıllanamadın mı hala diyordur...
Şu"Lalecim" ile başlardı ya her cümleye kulaklarım çınlıyor her zaman....
Neyse o arkadaşla konuşmak istemedim ben nedense. Rahatsız oldum,içim acıdı.
Ama kız gelip kendi sarıldı öptü daha bir bunaldım...
Bugün zor bir gün geçiriyorum maalesef canım benim çok zor...
Allahım hepimize yardım etsin inşallah...
Kaybettiklerimizle cennette buluşmak nasip olur inşallah...
Ben kaçtım günlükcüm,öperim ve sarılırım sana bolca...

Sevgili günlük nasıl cıkıcam bu kadar işin içinden derken kendimi hiçbir şey yapmamış vaziyette buluyorum nasıl kolaylaşacak bu işler ? Nasıl ve ne zaman mesleğim olacak

Benim gece yaşamam lazım, yok uyuyamıyorum. Gündüz uyuyorum hep...
Gece kimse yok, sakin, sessiz...

Bir avm de bebeğimi emziriyorum günlük. Mutsuzum hem de öyle böyle değil. Üzülüyorum halime. Yılların geçişine, benden götürdüklerine, getirdiği büyük külfete... Artık hiç iyi olamayacağım, hiç eski ben olamayacağım. Keşke bu dünyaya hiç gelmeseydim.

X