Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük;

Bugün geleceğimi, varımı yoğumu hatta hayatımı bağladığım şey gerçekleşti. Artık bundan sonra yepyeni, taptaze bir hayatlar, aşklar bekliyor beni.:sampiyon:

Sefgili günlük, şuanki ruh halimden bahsediyim battaniye altında ben, yanımda kahvem onun yanında limonlu suyum, bir elimde kk diğerinde kumanda, hiç istememekle birlikte adet olmayı beklemekteyim. Çocuk istiyoruz da evrene de burdan bir mesaj sektiriyim bari🧚🏻‍♀️

O değil de benim çenem düşmeye başladı, bu pek iyiye alamet değil :/

Rüyamda gözlerimin içine bakarak "çok zorlanacaksın" diyen kadını unutamıyorum.
Bakalım, gerçek olacak mı...

Madem bu astrolojiye girdim, az çok bir şeyler öğrendim şu satürn dönüşünü yani meşhur 30 yaş bunalımını iyi yönetmem lazım diye düşünüyorum...

Sevgili günlük

Kafam çok karışık. Düşüncelerimi kontrol edemiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Bir ikilemdeyim sanki. Kararsızlık ne kadar zormuş öyle. İlk defa bu huyumdan rahatsız oldum. Benim için hayırlısı ne onu da bilmiyorum. Ben neyi biliyorum da onu bileceğim sanki. Rabbime bıraktım. O en iyisini bilir. . . 💜

Merhaba günlükcüm.
40 oldum biliyor musun ben?
Yooo yooo yaş kompleksine girmedim bildiğin yaşlanıyorum be canım benim.
Sen de kırgın mısın bana ne zamandır gelmedim diye,haklısın aslında tabii de asıl anlatsam hak verir misin bilmiyorum.
Tabii anlatmaya da nereden başlayacağımı bilemeden geldim,işte buradayım.
Şükür iyiyim,şükür hiç kimselere muhtaç olmadan yaşıyoruz.
Kocamla az önce konuştuk,akşam olsun da kavuşalım diye cilveleştik.
Haftasonu dinlenmek yerine kuş misali oradan oraya uçuşunca çalışmak nasıl da zor geliyor insana di mi? Bir de yoğunuz ki buralarda hiç sorma.
Öperim,gene gelirim inşallah.
Allahıma emanet ol inşallah günlükcüm.

Günlük bir boşluk çöktü içime. Vedalar içten değil inan. Hem de hiç içten değil. Ama başka şansım yok be günlük. Vallahi yok. Onun iyiliği için bunu yapmak zorundaydım. Varsın o benim kötülüğümü düşünsün ben onun iyiliğini düşünmekten asla vazgeçmeyeceğim. Benim için hala değerli. Ve bu bir ömür sürecek. Ne yapalım olmadı. Olmuyorsa olmuyordur vardır Rabbimin bir bildiği. Ben O'na bıraktım her şeyi. Seni seviyorum günlük. Sana yazmak bana çok iyi geliyor. İyi ki varsın. :KK36:

Günaydın günlükcüm.
Bu sabah yine serin buralar.
Yine de şükür halimize.
Akşam yine babam annemin canını sıkmış,hayır şu yaştan sonra ne ister bir anlayabilsem. Koyacam kurtların önüne parçalayacaklar o biçim!
Neyse.
Sakin olmalıyım.
Kocacım karşıda toplantıda,işi bitince gelir yanıma,az konuşurum da rahatlarım.
Dün gece survivor'ı bile bitiremedik yorgunluktan iyi mi?
Doğumgünü pastalarımız da pek bereketliymiş,hemen herkes pasta gönderdi sağolsun,eee kendimiz de almıştık,ye ye,hala var inan evde hepsi de birbirinden tatlıymış maşallah bu sene çok şanslıyız gerçekten. Rabbim daim etsin inşallah.
Günlükcüm babam dışında iyiyim. Anneciğimi arıyım bakalım,nasıl olmuş.

Çok şey yazasım var ama canım sıkkın be günlük, çok canım sıkkın.
Zorluyorum kendimi ama, kaçması çok güç.
Yorgunum...
Hapishane gibi geliyor bana hayat. Hep bir şeyler yapmak "zorundasın".
Hep bir şeylere alışmak "zorundasın". Her şey çok zoraki hissettiriyor bana.

Beklemek çok yorucu günlük. Hele bir de ne olacağını bilmeden beklemek bu korkunç bir duygu. Dilerim bu işin sonu güzel biter. . .

Sevgili Gunluk,

Bahari kucaklamamiza gunler kala bir canlilik geldi ruhuma. Gunesle birlikte yasam enerjime tekrar kavustum diyebilirim.

Bahar benim icin yeniden dogus ile esdeger. Yeniden baslamak icin paha bicilmez bir firsat. Asigim bahara!

Yeniden basliyorum, hem de sifirdan. Onemli kararlar aldim. Tertemiz bir kalple, guzel dusunerek ve cok calisarak hayatimi guzellestiriyorum. Bir de huzurluyum ki sorma gitsin.

Minnettarim her seye.

Merak ettiğim bana göre önemli bir "Neden?" var günlük.
Eğer ki bunu idrak edebilsem, bilsem daha iyi kabullenebileceğim bir şeyleri. Ama kim idrak etmiş ki dimi, kim biliyor, o da var.
Bir bilsem "ha işte bana bunu söyleyin yaa, tamam anladım" deyip işe koyulacağım gibi. Ama böyle aklımda hep bir soru işareti, hep bir şeyleri reddediş. Eskisi gibi değilim ama zor geliyor hala bir şeyler.
Belki somut bir şeyler bulamam ama sadece hissederim, belki de çare yok deyip kabullenirim tamamen, bilmiyorum, bir noktaya varacağım elbet.

Günaydın günlükcüm.
Hem senin hem de tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun inşallah.
Rabbim içimizde tutup da yalvardığımız tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. :KK74:
Hayat zor be şekerim,herkesin türlü türlü dertleri var,kimseyi kınamamak,ayıplamamak gerek de yapıyoruz işte nefsimize yenik düşük egomuzu yükseltiyoruz.
Kızıyorum kendime çoğu zaman ama işte Allahım affetsin yapıyorum maalesef. :KK67:
Günlükcüm,annecim daha iyiydi akşam çok şükür. Uğramadım ama sesi iyi geliyordu.
Kocamla akşama misafir hazırlığı yaptık,adamın acil işi çıkmış gelmedi,biz de hazırladıklarımızı ve kalan pastamızı bitirdik. Sonra da Çarpışma'nın geçen haftaki bölümünü izleyip sıcacık uyuduk. :KK37:
Allahım hiç kimseyi evinden ayırmasın inşallah.
Evinden ayrılanlar da kendi yolunda gitsin,bize bulaşmasın inşallah... :63:

Canım günlüğüm...
Cumamız ve üç aylarımız mübarek olsun. Bugün hoş bir günmüş aslında oruç tutaymışım iyiymiş.
Ayrıca Emekçi Kadınlar Günümüz de kutlu olsun,sen de az emek vermiyorsun hani bizlere.
Canım benim,şükür bizim buralarda hem havalar yumuşadı hem de herşey yolunda.
Öğlen her iki anneyi arayıp günlük rutinimizi tamamladım. Yarın arkadaşının bebe mevlüdü var,hediyelerini aldım. Akşama nasipse kocacım mercimek köftesi yapacak,taze anne çok sever,kendi yapamıyordur,telaştan diye kocam özendi,bakalım onu yapar,paketleriz,konu komşuya dağıtırız,biz de sebepleniriz inşallah.
Haftanın yorgunluğu çıkıyor sanırım günlükcüm,bıraksan uyuyuverecem şuracıkta.
Ayvacım vardı çekmecemde,çıkarıp yiyeyim bari.
Günlükcüm muhteşem haftasonu diliyorum hepimize inşallah.
Öper öper sarılırım.

Huzur istiyorum. Sadece huzur.
Her yaşta daha bir oturuyor ama bazen yine sıkışmış hissediyorum.. Her şeyi o kadar manuel yaşıyorum ki, o kadar adım adım, yavaş yavaş, tane tane. İç dünyamda işim çok bu yüzden atamıyorum kendimi pek dışarıya.
Hep merak ediyorum o malum dönemeçleri, 30umu, 35imi, 40ımı... Ne zaman gönlüm rahatlayacak, iyice alışacağım.
Sadece mecbur hissediyorum her şeye, madem varım... Ama buna da alışıyorsun zamanla.
Hep hissediyorum seni Rabbim, duyduğunu hissediyorum, bu hissi kaybetmekten de korkuyorum, şükürler olsun.

Umarım bir gün "kendime ait" bir fiziksel alanım ya da istediğim zaman yaratabilecek durumum olur, sonrası gelecektir zaten. Doya doya yalnız kalabilmek istiyorum, en ufak kararıma dahi kimsenin karışamadığı, bilmediği, duyamadığı bir alan... Bazen öylesine yalnız, öylesine sessizlik istiyorum ki. Çok fazla. Başka sesler arasında kendimi gerçekleştirmekte zorlanıyorum. İnsanlar olsun ama "sürekli" konuşmayacakları, karışamayacakları uzaklıkta... Bir gün biri girecekse de hayatıma bana rahatlık vermesi lazım, rahatlıkla kendimi yaşayabilmeliyim.

Tabi aslında bu fiziksel alan, benim için daha sağlıklı bir manevi alan demek...

X