Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın günlükcüm.
Hepimize mutlu ve sağlıklı haftalar olmasını diliyorum.
Günlükcüm,canım benim inşallah iyisindir,ben de iyiyim şükür.
Bugün itibariyle Allahımın izniyle hayatımda bizim için çok önemli olan bir projeye başlıyoruz karı koca. İnşallah bizim için hayırlı ve uğurlu olur. Allahım yardımcımız olsun hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlu bir yolculuk olacak biliyorum ama Rabbim bize bunu bahşettiğiyse elbet o gücü verir diyorum.
Süper bir söz vardı çok severim,"Allahım nasip ettirmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmaz" diye.
Yine gelişmelerle gelirim canım benim.
Allahım hep güzel haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah.
Öper öper sarılırım.

Canım günlüğüm...
İzmir hem soğuk hem yağmurlu,babamı yine kurtların önüne atasım var,annecim desen hiç laf anlamıyor.
Şükür kocam iyi.
Şu geçen bahsettiğim proje var ya.
İşte kocamla beraber akşamları çalışmaya başlayacağız bakalım,bir program yapabilirsek hayırlısıyla inşallah...
İşler de öyle yoğun ki be günlük sabahtan bir ara hiç oturamayacam sandım.
Şükür şimdi biraz nefes alabildim.
Kendine dikkat et canım benim.
Öper öper sarılırım bolca.

Canım günlük!
Zafer Çika'ya çok çok üzüldüm...
Demet Akbağ'a çok üzüldüm be!
En son ben duydum Türkiye'de galiba.
Kocam kazayı ilk duymuş,üzülmeyeyim diye söylememiş,sonra vefat ettiğini de duymuş,benden ses çıkmayınca yine susmuş.
Teee dün akşamüzeri tesadüfen nette bir yazı okurken denk geldi,ah dedim yandı ciğerim.
Tanımam,etmem de gülen yüzlere hiç kıyamıyorum. Adam uçağı kaçırmış yav,eceli gelmiş işte onu beklermiş meğer...
Allahım eşine,oğluna,yakınlarına büyük sabırlar versin,nur içinde uyusun inşallah.

Şu "kin" kelimesini bir araştırayım ben, hayret gerçekten, ben şans verirken, zor koparken gözümün içine bakarak kazık atan insanlara yumuşak davranmıyorum diye kinci oluyorum. Daha doğrusu "davranmıyorum", ne iyi ne kötü. Yoklar. Bana saçma sapan gelirlerse de evet gerekeni konuşurum, hayır derim. Ben kimseden intikam almam, almadım. Uğraşamıyorum insanlarla, bana zararı varsa benden uzak olsun yeter. Bir de tek beklentim kendi algılarındaki beni yaymamaları, hoşlanmıyorum bundan.
Tabi annem ne olduğunu bilmiyor aramızda ama direkt suçlu beni kabul ediyor.
Annemi dinleyen beni dünya kötüsü zanneder. Çok içerliyorum bu duruma, hiç olmadığım alakamın olmadığı bir insan olarak algılanmama, anlaşılmama. Yine de eskisi gibi değilim bir süredir şükür. Eh anneler de hep haklıdır ya hani, diyemiyorsun o an fazla bir şey insanlar içinde genelde, bazen de tutamıyorum kendimi.
Annem tanımıyor beni. Tanımıyor günlük.

Allah'tan buralar var, içimi daha iyi boşaltıyorum. İyi geliyor.

Canım günlükcüm,
geçmiş cumamız mübarek olur inşallah.
Canım benim,şu sol ayağımın üzerine çok mu yüklendim nedir,çok acıyor her nedense,akşam biraz merhem sürdü kocam ama hala acıyor.
Cumanın yoğunluğu anca hafifler gibi oldu diye gelebildim ama her an telefonum çalabilir.
Az önce kocamla konuştuk,akşama kayınvalideciğime gitmeye karar verdik,ayıptır söylemesi harika balık yapar,kaç zamandır da gidilmiyordu,en azından görüşülmüş olur.
Önce anneciğimi alırız,sonra basar gideriz kayınvalideme inşallah.
Güzel bir gece geçirmeyi diliyorum.
Yarın,öbürgün tatil amma bizim kendi projemizle ilgili kocacımla yine işlerimiz olabilir diye düşündük o yüzden bu akşam büyüklerin gönlünü eylemeli di mi?
Günlükcüm be bazen kızıyorum,çok kızıyorum bazılarına da sonra diyorum yapma Lale kendine zarar veriyorsun oysa zerre kadar değmez ki.
Şu karmakarışık kafamı toplasam hepsini atacam bir yerlere de yok işte daha tam olgunlaşamadım galiba.
Neyse günlükcüm,hakkımızda hayırlısı,kötüler uzak,iyiler yanıbaşımızda olsun inşallah.
Mutlu haftasonları olsun hepimize inşallah.
Şu yeni projeyle ilgili dualarını esirgeme,kolaylıkla geçeriz bu sınavdan da inşallah Allahımın izniyle.
Kocaman sarılıp öperim.

Pek sevgili günlük yine kendi kendime nazar ettiğim bir hafta geçirdim. Ne zaman şükür her şey yolunda desem malum arkadaşla birbirimize giriyoruz. Bundan sonra nasılsın sorusuna sürünüyoruz diye cevap vereceğim :) gayet sıradan herkes gibi bir hayatım var. Neden birisine iyiyiz Allaha şükür dediğim zaman hep sonu kötü bitiyor?

Olmuyor günlük olmuyor
Tam ayağa kalkıcam güçlü olucam derken ayağa kalkarken yeniden düşüyorum resmen
Ben çok güçlü bi kadındım noldu bana anlam veremiyorum ilk defa bu kadar güçsüzüm ilk defa elim kolum kanadım kırık şekilde
Ama tabiki pes etmicem belkide yavaş yavaş kalkmak gerekiyor bende öyle denicem pes edip düşmanlarımı totoları ile güldüremem güldürmemem lazım zaman biraz daha hızlı geç nolur artık bi yol çizmek istiyorum kendime

Günlük her gün aynı olur mu yahu? Bu benim canımı o kadar çok sıkıyor ki. Bazen iş arıyorum bazen de yeni bir yer zor geliyor diye bırakıyorum. Şu an bulunduğum yer de sıkıyor artık. Hiç mi memnun olmaz insanlar? Sorun sadece bende mi acaba? Hayatımda elle tutulur hiçbir şey yok sanki. Hevesim, heyecanım kalmamış bu yaşta bu beni çok üzüyor.

Hiç doğum günü kutlatmadım, millet aman da iyi ki doğdum, hadi herkes kutlasın, hediyeler alınsın moduna rahatça girebiliyorken ben bu konuda çekingendim(yine de hoşuna gidiyor insanın, illa söylemek mi lazım? büyük kutlama falan değil bahsettiğim) ama 30 yaşımda imkanım olursa kendime doğum günü kutlaması hazırlayasım var :)
Millet büyüdükçe kutlamaz, bana daha kutlanası gelmeye başladı. İyi ki büyüdüm şeklinde(doğmuş olmaktan pek memnun değilim).
Ne kadar ders, ne kadar büyümek o kadar kafa rahatlığı.
Tabi bakalım 2 seneye ne durumda olacağım? Belki de kabuğumu kıramamış olurum henüz, ertelerim o zaman belki.
Bilmiyorum, bakalım :)

Son düzenleme:
Tatlım günlükcüm.
Anca gelebildim. İşler tam gaz hızla devam ediyor.
Haftasonu da yeni proje üzerine çalıştık karı koca. Burada çalışırken bile aklım arada oraya kayıyor amma aşamaları beklemeden sonucu bilemiyoruz ki. Herkes için hayırlı olan nasip olur inşallah.
Dün de kocamla uyandık,kahvaltı sonrası bir coştuk ki sorma.
Yatak odası perdelerini indiriverdik.
Beraber giriştik,kocam camları sildi,ben perdeleri yıkadım,ıslak ıslak uzattım,kocam taktı. Ben şarkılar söyledim devamlı.
Yatak odası,2 minik oda bitirebildik,amma çok yorulduk.
Mutfak ve salon kaldı maalesef.
Nasip olursa bu haftasonu da onları tamamlarız.
Yardımcımız bir süredir gelemiyor artık. Tüm işleri kocamla beraber elimizden geldiğince hallediyoruz çok şükür.
Sonra kalkıp duşa girdim,annecime gittim,beraber hava almaya çıktık,ona da birkaç çay ısmarladım. Evine bıraktım,kendi yuvamıza koştum.
Geldim bir baktım,kocacım maç izliyor,"heee dinlenebildin mi canım benim" dedim. Anladı birtanem kocam durumu,"5 dakika sonra bitiyor maç" dedi. "Tamam" dedim. Maç bitti,kalktı birtanem,lahanaları yıkadı,haşladı,oturdu,tek tek sardı canım benim sağolsun,var olsun inşallah.
Bir güzel pişirdik,tabaklara koydu,önce annecime koşup verdim,sonra tüm komşulara dağıttık,en son da kendimiz yedik.
Ayıptır söylemesi muhteşem olmuş sarmacıklarımız.
Neyse az daha televizyon izleyip yatıp uyuduk amma bu sabah uyanıp işe gelmek çok zor geldi tabii ki. O kadar yorgunluğa normal tabii... Çok şükür halimize. Allahım gönül yorgunluğu vermesin inşallah.
Yeni haftamız hepimize huzur ve sağlık getirsin inşallah.
Canım günlükcüm,öper öper sarılırım.

Son günlerde pek bir hoş, güzel hissediyorum kendimi maşallah, Rabbim daim et(kolay nazar değiyor, kendime bile değdirebiliyorum :/).
İnşallah sadece bahardan değildir ki bence değil gibi, yine de geçici olma ihtimali var...

Kurallar arasında sıkıştırılınca, başımda bekleyen birilerini hissedince, bir şeyler sırasıyla yapılmak zorunda olunca hiç bir şey yapamaz hale geliyorum... Daha özgür hissetmeliyim, eğer illa kural lazımsa kendi kendime bir hazırlık sürecinden geçip buna alışmalıyım, ekstra beni sıkıştıran birileri olmamalı...

Selam günlük
Buraya mutluluklarımı yazacağım günleri de görür müyüm acaba ?
Her gün yeni bi sorun ile karşılaşıyorum şaka gibi evet sıkı bir imtihandan geçiyorum iyiler hep böyle galiba kötü insanlar çok daha mutlu yine de Allahım kalbimi karartma beni iyilikten ayırma diye dua ediyorum
Bugün yine tahlil sonuçlarımdan ötürü bi ton sağlık sorunum çıktı 15 tane ilacım oldu herşey üzüntü sıkıntı stresten derler ya gerçekten öyleymiş yine de halime şükürler olsun diyorum elim kolum tutuyor daha ne beter acılar var hayatta diyorum.Kendimi acayip yorgun bitkin hissediyorum nerde kaldı o eski cıvıl cıvıl hayat dolu neşeli ben yeniden olur muyum acaba o şekilde bunca acının izlerini ömrüm sonuna kadar taşır mıyım ki iyileşme sürecim 3-5 sene diyor dr sadece pes etmiyor olmam artı birşey benim için yine de hayırlısı be günlük Allahım daha kötü acılar yaşatmasın ölüm dışında herşeyin çaresi var tabi umutluyum bu günler de geçer inşallah.

Ev huzurlu olsun, çevrem huzurlu olsun, kimse bana bulaşmasın, gerisini halledeceğim gibi inşallah...
Ama kesin çevre pürüzü olacak... Yine de olmamasını diliyorum.

İlk defa günlük için girdim siteye.Yazip anlatsam içimi dokebilir miyim bilmiyorum.Kirginim,üzgünüm ve hiç olmadığı kadar da yalnız hissediyorum kendimi.Annemi özlüyorum.Lise zamanlarım gibi dizlerine uzanmak istiyorum...Okul da yoruluyorum,sabah uyandığımda yorgun oluyorum.Hicbir şeye enerjim yok ama bir o kadar da istekliyim.Sahi günlük,sahici günlük tutucaktim niye hala başaramadım?Mucizeme çok şükür,birlikte güzel şeyler başarabiliriz inanıyorum.Benden başkalarının da buna inanmasıni istiyorum.Oldu o zaman..

Bir yanda yeşil gözlüm bir yanda kumral güzel suratlım.
Seviyorum ama hangisini?
Iki arada bir derede kalmak da yoruyormuş insanı meğerse. Şimdi kalakaldım hiç bir adım atamıyorum.
Gerçi yanıtı biliyorum.
Yeşil gözlümü seviyorum eskisi kadar olmasada.
Üzüyor, yoruyor beni.
Kumral güzel suratlı öyle değil. Dertlerimi unutturdu bana. Ama öyle ciddi bir şey dusunmemem gerektiğini biliyorum.

Amaan öyle işte. Gece gece bu kadar laf salatası yapmak nereden aklıma geldiyse

Üç kere üst üstte hapşırarak geldim yanına canım günlükcüm.
Hasta mı olacam Allahım saklasın,hiç zamanı değil inşallah küçük bir üşütmedir.
Dün akşam iş çıkışı yine seçim çalışmalarına katıldık,eve bayaa geç geldik,hayırlısıyla seçimi atlatırsak çok sevineceğiz,bakalım.
Bugün de işyerinde yine oradan oraya koşturmakla geçti,şükür şimdi oturup biraz dinlenmek için sana geldim canım benim.
Canım günlükcüm gönül ister ki herkesin hayatında her iş yolunda gitsin,kimseyi üzmesinler,yıpratmasınlar. Ama işte öyle olmuyor di mi?
Amaaan can sağlığı olsun deyip geçmeyi nasıl öğreneceğiz bir bilsem. Hayat aslında öyle kısa ve acımasız ki geçip giden yılların telafisi yok işte maalesef.
Neyse canım benim.
Kendi kendime daldım yine sen bana bakma.
Bazen başım ağrıyor bazen de yüreğim...
Allahım sen büyüksün diyerek yaşamaya devam...

İnsanları fazla sallamadığım, canımı sıkmayacak konumda tuttuğum sürece her şey daha da güzel olacak benim için.
Daha çok "ben".

Canım günlükcüm.
Geldik mi haftanın en ortasına!
Çok şükür çarşambayı da yarıladık. Bazen günler hızlı çabucak gelip geçiyor bazen de yavaş ve aheste adımlarla gidiyor.
Günlükcüm şu bizim malum proje için sabahları da başladık çalışmaya. Bu sabah işyerine getirdim,biraz yazdım,biraz okudum,biraz çizdim. Akşamüstü çıkmadan yine ilgilenirim,gerisi akşam kocamla evde. Allahtan işyerindekiler halimi de anlıyorlar sağolsunlar. İnşallah başarılı oluruz Allahımın izniyle.
Dün de evimize çok geç girdik maalesef. Şu seçim biz bitmeden biterse çok iyi olacak.
Akşam geç de olsa eve girdim ki daha kocam yoldaydı,kapı çaldı,ah canım komşum! Yemek uzattı Allahım razı olsun. Çok iyi komşularımız var,hemen her akşam birbirimize yemek uzatırız.
Kocacım geldi,yedik,içtik. Yorgunluktan yatağa bile zor gittik.
Bugün eğer izin alabilirsem erken çıkmaya niyetim var ya bakalım nasip.
Günlükcüm hala kızdıklarım devam ediyor. O kızgınlık içimi yaksa da sakinleşmeye çalışıyorum,çünkü o sinir duygular beni hasta edecek Allahım korusun diyerek göğe baka baka nefes almaya devam ediyorum.
Allahım sen büyüksün,çok şükür halimize...

X