Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlüğüm,

Bugün yepyeni bir ayın ilk günü ve tüm olumsuzlara set çekmek için harika bir fırsat. Kahvemi yudumlarken daha önce takıldığım onca şeyi düşündüm de ne kadar da içleri boş aslında.

Güzel insanlar biriktiriyorum, güzel şeylere yoğunlaşıyorum artık.

Güzel haberlerle tekrar kavuşmak dileğiyle... :KK36:

Sıkıntılıyım be günlük ,bazen her şey üstüste gelir ya son birkaç haftadır böyle.

Sonsuza kadar sürmez biliyorum düzelecek ama artık beklemek ,elimden bişey gelmemesi hangi tarihi beklediğimi bilmemek çok yordu.

Kızım 22 aylık oldu bugün.Büyümek iyi bişey mi bilmem,keşke çabuk büyümese,her çocuk sonuna kadar yaşasa çocukluğunu mutlu olsa .

Bir gün sana umarım neşemle gelirim..Sevincimi mutluluğumu beraberinde getiririm.Ama bugün yine bunalmış ruh halim,evdeki huzursuzlugumla geliyorum.
Çok ilginç.Boyle değildik biz.Sabahi güzel acmisken,birbirimize daha çok sarilirdik.
Aslında ben şuan sana olmasa bile bir yakinima sımsıkı sarılmak istiyorum..Ailem,hatri sayılır dostlarım...Allahım bugünler geçsin,içimdeki huzura uyanayim,ne olur.

Ben iyice odun, daha bir duygusuz olma yolunda ilerliyorum galiba :)

Kimseye muhtaç olmamak gerekiyor...
Kendimi bir şeylere "zorunda" hissetmekten hoşlanmıyorum hiç.
Bu her konuda böyle neredeyse.

Neden böyle oldu ki?

Bir adama aşık oldum. Ondan sonra hayatımdaki her şey az çok onunla ilgili oldu. İşim, hayatıma ondan sonra giren insanlar, rastgele oturup sohbet ettiğim biri bile.

Düşünüyorum. Acaba başa gidebilme şansım olsa bazı şeyleri daha değişik mi yapardım? Yapsaydım bugünüm daha mı farklı olurdu?

Çalışmam lazım günlük... Ve bir ömür kimseye muhtaç olmamam...
Mümkünse herkes zengin olsun ne kimse bana ne ben kimseye...
Ailemden gördüğüm hep borç harç falan, fenalık geldi. Onlar bize yaptı bizim de yapmamız lazımlar. İçten geldikçe, gerektikçe yapılır da zorunda hissetmek başka, yoksa severim bir şeyler yapmayı kendimi pek sıkıştırmadan ama önce kendim. Bilmiyorum, sıkıntı geliyor bana böyle şeylerde...
Rabbim bana gerekli cesareti, gücü, hırsı ver iş için, bir fırsat belki.. :dua: Ben bir konuda uzmanlık istiyorum gir çık yapmak değil...

Son düzenleme:
Hayatımda sanat yapmadan kendimi gerçekleştirmiş olacağımı sanmıyorum... Az da olsa yapmam gerek.

Günlüğüm, canım, sırdaşım, her şeyim;

Çalan fon müziği ile duygusallığım epey yükselmiş durumda. Evde yalnızım şu an, bazen öyle iyi geliyor ki kendimle baş başa kalmak. Kendimi dinliyorum, sorguluyorum, anlamaya çalışıyorum.

İçimden yükselen sesler biraz sitem dolu olsa da bu kırgınlıkların geçici olduğunu biliyorum. Güzel şeylerin olacağına, beklemediğim anda hayatın güzel şeyler sunacağına inanıyorum.

Güzel haberlerle gelmek dileğiyle... :KK36:

Şükürler olsun. Teşekkür ederim Allah'ım. Seni hep hissettim, hissediyorum. Ve bu hissi kaybetmekten korkuyorum.
Teşekkür ederim... Ne için olduğunu biliyorsun...
Ve bir şeylerin sonuna gelmiş olmalıyım artık... Senden dileğim cesaret, doğru anda doğru davranışlar sergileyebilmem, bir şeyleri doğru şekilde dozunda irdelemem...

Sevgili günlük,
Bugün şunu bir kere daha anladım ki
Yabancının biri gelip senin canından bi parçayı çekip alabilir senden
Bi anda....
ama planlı programlı bi oyunun içinde...
Belki bi gün be günlük.

Sevgili Günlüğüm,

Bugün radikal bir karar alarak onu hayatımdan tamamen çıkardım. Herkes gönlünün güzelliği oranında mutlu olur umarım.

Huzur bambaşka bir şeymiş. :KK36:

İyi geceler günlük;
Bugün hayatımda ciddi radikal bi karar almamla uygulamam bir oldu umarım pişman olmam
olurum diye korkuyorum aslında bakalım zaman ne göstericek çok ağladım , çoookkk üzüldümmmm ama sonu huzur getiricek umudu ile yapmam gerekiyordu buraya tarihe not olarak yazmak istedimm hayırlısı artık.

Canım günlükcüm...
Dolu dolu geldim sana.
Ama nasıl boşaltırım içimi,nerelere sığarım sonrasında inan hiç bilmiyorum.
Ailemizi çok üzen biri vardı. Daha doğrusu anneciğimizi üzen biri.
Hani bizler de çok üzüldük de anneciğimize kıyamadık.
İşte o kişinin bugün berbat durumda olduğunu görenler olmuş günlükcüm.
Bir defa inan bir defa olsun beddua etmedim,yanımda edenlere kızdım. Ağladım,üzüldüm,kocam bile ağladı çoğu zaman benimle beraber ama hep sakinliğimizi korumaya çalıştık.
Şimdi de ohhh olsun demiyorum. Ya Rabbim sen büyüksün diyebiliyorum en fazla.
Anneciğim şimdi bunu duyunca sevinecek biliyorum,Allahım eğer günah işliyorsam affet ama anneciğim sevinecek diye de ben seviniyorum yani yalan değil.
Allahım kötüleri bizlerden uzak tutsun,doğruluktan ve iyilikten hiç ayırmasın inşallah.
Allahım sen hepimizin gönlüne göre ver inşallah!
Canım günlükcüm.
Yine gelirim.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Öper öper sarılırım.

Sevgili Gunlugum,

Hicbir seyden zevk alamiyorum artik. Uzun sureli arkadaslarim bile keyif vermiyor bana. Gittikce yalnizlasiyorum.

Mutluluk yok ya, huzurum da yok.

Neden boyle oldu hayatim bilmiyorum. Uzuluyorum sadece.

"Neden?" sorunu çok sorar oldum... Son zamanlarda bir şeyleri anlamdırma isteğim artmış gibi.

X