Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük,

Yeni bir seneye merhaba demeye az kaldı. Aklımda güzel fikirler var, zor gibi, olur mu olmaz mı diye çokça düşündüren sorular. 2019 güzel geçecektir ama inşallah.

İnsan isterse yapar be günlük. İsterse yapar. İstemek ve hep bir motivasyon kaynağına sahip olmak. Böyle olunca umutsuzluk kolay kolay yapışmaz insanın yakasına.

Bugün sevdiceğimle buluştuk, nasıl özlemişiz. Hayallerimiz var, korkularımız var, umutlarımız var. Ah be günlük, doğduğu andan beri ölüme gitmek isteyen bu kıza bunca duygu fazla değil mi ? Yaşamak galiba böyle bir şey. Sevmek, korkmak, umutlanmak, hatta pişman olmak, sonra pişmanlığından sıyrılmak, anlamak, anlamlandırmak.

Seni de seviyorum can günlük, iyiki varsın. Karanlığımın içindeki kuyruklu yıldız gibisin.

İyi haberlerim var sana, bir kursa başlıyorum yakında. Sonra bazı halledilecek problemler var, onları çözeceğim. Sonra bitmesi gereken bir kaç şeye el atıp, onları bitireceğim. Yani bak, netleşiyor kafamın içi günden güne.

Hadi görüşürüz günlük, bye.

Hey günlük ben geldim yine.

Uyuyamıyorum. Oysa nasıl da uykum vardı. Gece uyumaya başlamam gerekiyor. Böyle olmuyor cidden.

Vakit geliyor mu? Yaşadığım bu dönemden mezun olabilecek miyim artık? Hayatımın ikinci dönemine geçebilecek miyim... Dua ile, umut ile bekliyorum Allah'ım, lütfen.

selam canım günlük,

bu-nal-dım. ay cidden bunaldım. aslına bakarsan o kadar da bunalmadım ama içimden bunu yazmak geçti, böyle hissettim.

derdimin dermanını biliyorum sanırım günlük. yani bakalım nasıl olacak.

şöyle bir silkelensem, şöyle bir şelalenin altına geçiversem, bir denizin dalgalarında yüzsem, avazım çıktığı kadar haykırsam, çılgınca dans etsem, bağıra bağıra şarkı söylesem deli bir yağmurun altında, gersem bütün vücudumu, şu miskinliği atsam üzerimden, ah ne süper olacak.

Er kişiye diyesim var:
"Beni bi psikiyatri servisine yatır birkac gün. Mümkünse tek kişilik oda olsun, gelen geçen olmasın. Kafamı dinleyeyim azıcık. Madem tatil yapamiyoruz, hastanede dinleneyim. Çocuğu anneanneye, babaanneye nereye birakiyorsan birak, sen de evde kafa dinle. Otur düşün. Borcunu acilen ödeyecek mantıklı baska yollar bul. Sonra görüşürüz."

günlük

hayattan nefret ediyorum. ailemden de, herkesten, hatta belki kendimden de.ama en çok ailemden. seçmediğim, benim seçimlerime saygı duymayan bir aileyi neden sevmek zorundayım ? neden onlara bağlı olmak zorundayım ? evet büyüttü, beslediler ama kendi kararları, istekleriyle dünyaya getirdikleri çocuğa yaptılar bunu, ben neden bunun için minnet, şükran duymalıyım?

ah günlük, küfretmem ben, sevmem, çoğundan tiksinirim ama ne kadar çok küfredesim var bilsen. dünyanın tüm küfürlerini sıralamak istiyorum, hepsini, eksiksiz.

ben istemedim yaşamayı günlük, anlıyor musun ? ben seçmedim dünyaya gelmeyi, neden beni dünyaya getirenlere boyun eğmek zorundayım. en az onlardan tiksindiğim kadar tiksiniyorum kendi korkaklığımdan, boyun eğişimden, kabul edişimden, yıllar sonra aynı noktaya gelmiş olmaktan.

ne oldu birden ? ne mi oldu, bilmiyorum günlük. küçük şeyler dersin ama darmadumanım ben. ne yapsalar sahteler gözümde, ne yapsalar affedemem onları, ne yapsalar benciller, ne yapsalar zorunluluktan ötesi değiller.

alıp arabanın anahtarını kaçıp gidesim var. arabaya ne hacet, gidip gara bir otobüse atlayıp sıfırdan başlamak, herkesi unutmak istiyorum ve hiç görmemek bir daha.

------- vay be günlük, aileme teşekkür etmek gerek. 4 yıldır girmediğim ağlama krizine tekrar girdim az önce. peki neden ? onlar beni çok özlüyormuş da, akılları ben de kalıyormuş da , yanlarında olmam gerekmiş. yüksek lisans yaparsam istediğimi yapabilirmişim, ha kabul benim de hatalarım oldu -ama kendime- özgüvenim düştü bu nedenle , geldim falan. herşeyden uzaklaştırdıklarının farkında değiller günlük, farkındalarsa da umursamıyorlar, üç maymunu oynuyorlar.

ben de umursamayacağım günlük, nasıl ki onlar benim düşüncelerimi, duygularımı, yıkılışımı umursamıyorlar, ben de neyi umursamayabilirsem onu umursamayacağım. görecekler.

selam günlük,

bugün iyiydim. önümüzdeki hafta psikiyatri randevum var bakalım nasıl olacak ? mecburen bazı şeylere katlanmak zorundayım ve bu süreçte nefret dolu olmak istemiyorum, kendimden soğuyorum resmen. herşey güzel olacak, içimde buna dair bir inanç var. bazen bu inancı bastıran kızgınlıklarım, olumsuz duygularım olsa da biliyorum bunlar geçecek.

ah günlük, hayat insanı nerelere, ne duygulara sürüklüyor. aslında şanslıyım işin özünde ama bakalım.

Selam günlük.
Her ne kadar hergün uğrayamamışta olsam hatta belki aylardır yazmamış olsamda bugün sana yazmak istedim.
Biliyormusun günlük ben meleğimi kuzumu prensesimi Zehra Mercanımı kaybettim . Herkese o kadar basit geliyor ki . 18 haftalık bir bebek alt tarafı yüzünü bile görmedin unutursun diyorlar . Ne kadar basit söylüyorlar. Ben 3 buçuk sene bekledim onu be günlük özlemle hasretle sabırla duayla. Gerçi beklemesem ne olacak yine de unutulur mu. Görmesem de dokunamasam da koklayamasamda o benim canımdı günlük. Her sabah onla konuşarak başlardım güne bütün gün konuşurdum. Şimdi buz gibi toprakta bensiz kaldı bende onsuz. 9 Aralık sabahı bambaşka bir güne ve bambaşka bir hayata uyandım.
Zor be günlük çok zor. Bazen nefes alamıyorum. Dayanamıcam zannediyorum ama ALLAH sabrını da veriyor günlük. Olmaz dediler tüp bebek ten başka şans tanımadılar ama rabbim ol dedi oldu. Biz sevindik biz şükrettik biz inandık . Yine inanıyoruz yine şükrediyoruz. Onun varlığını bize yaşattığı için bile binlerce kez şükürler olsun. Ol derse yine olur inşallah.
Ve inşallah rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Rabbim kimseyi beni anlamak zorunda bırakmasın .
Kolay anlatılıyor kolay yazılıyor ama kolay yaşanmıyor ...

Çok acayip rüyalar görüyorum :/ Bir yere not mu etsem ileride film senaryosu falan yazabilirim, kitap da olabilir

Gülmek için yaratılmış iki kocaman gamzemi yaya yaya gülemedim senle ikibin onsekiz!
Hep birşeyler eksikti. Herşey yarimdi. Herşey geciciydi... en yapmam gereken şeyi yapamadım, kendime güvenim azaldı...
Yine iyi gezdim bak, onlar kaldı bana yadigar... Onları da atarsak çöpsün sen !
Zaten başladığın günden belliydi böyle olacağın
Pislik yıl!
Seni hiç ozlemeyecegim

Çok günlük tutasım var günlük, yapsam mı bilemedim :) Karalama isteğim var.

Şimdi gözlerime AĞLAMAMAYI öğrettim.

Duygusuz olcam demistim ya, kaldığım yerden devam.

Plüton mu dövüyor, satürn mü çarpıyor, güneş tutulması sıkıntı mı verecek ne olacaksa olsun da yeter ki yılların ataleti monotonluğu gitsin üzerimden, değişim olsun, güzel sona daha çok yaklaşayım. Gitmesi gereken gitsin, kalması gereken kalsın, değişmesi gereken değişsin. Hayırlısıyla.

Sistimmmmmzayiflamak istiyorummmm....yaz gelsin yuruyelim gezelim...bu ne yaaa kis geldi verdigimide aldim...simdi ben napiyimmmmm

2019... Senden hayırlı bir iş diliyorum, kendim ve ailem için sağlık sıhhat, maddi-manevi huzur diliyorum. Zaten şu maddi meseleler çözülse bir de sağlığımız yerinde olsa manevi huzur da gelecek büyük oranda...
Bir de rica ediyorum bana sanatla ilgilenmem için fırsat ver! Lütfen...

Zamanla her şey geçmiyor muydu? Geçmek bir yana daha da koruklendi sanki.
Susuzluktan kavruluyor gibiyim, ona duyduğum özlemle.
Bir daha onun güzel yeşil gözleriyle buluşur mu gozlerim?
Bütün parmaklarimi kavrayarak tutar mi yine elimi?

Şuan en çok içimden gelen dua etmek, neden bilmem bugün dua kapım daha açık gibi hissediyorum günlük.
Allah'ım, sen büyüksün. Hayatımı yoluna koyabilecek bir fırsat, güç ver bana, yardım et.
Gereksiz iyi niyetten, hayalcilikten, gereksiz kaygıdan, gereksiz hangi duygu varsa ondan koru, doğru yerde doğru zamanda doğru şeyi yapayım. Ama yardımına ihtiyacım var. Lütfen artık bir şeyler olsun. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…