Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük,
Bu aralar hatta uzun zamandır kendimi niye evlendim ve niye bu adamla evlendim sorularını sorarken buluyorum. Eskiden oyi ki evlendim dediğim günler asırlar kadar uzak sanki. Seviyor muyum eh işte asla eskisi gibi değil. Hatta gerçekten seviyor muyum ondan da emin değilim. Bir mucize olsun geçmişe döneyim ve ona hayır diyeyim istiyorum. Hiç evlenmeyeyim hiç bu mutsuz günleri yaşamayayim ailesi ile yüz göz olmayayım benim hayatıma hiç dokunmasinlar. Onlar yokken belki çok mutlu değildim ama bu kadar mutsuz yılgın da değildim. Sanki hayat enerjimi bitirdi bu adamla evlenmek... Tek güzel yanı çocuklarım...

Azıcık toparladım kendimi günlük...
Bi de benim adam iyilesme gösterse.. Süpper bi aile oluruz. Tadından yenmez.

Hadi Vind, yürü be Vind, sen yaparsın Vind.
(Kendime gaz verme çalışmaları, çok hırssız biriyim de )

Rüyam beni korkuttu ya, gerçekleşti resmen. Umarım bir sorun yaşanmaz sonradan, önemli bir anlamı yoktur...

Gunlukcann bu havalar yeni geldide cabuk gitmez simdi napcaz??evde hapis bebeyle oturcaz...neden kimse sen nasilsn demez banada hep kendilerine kosulmasini bekler?bi diyin yaa bu kizin cocuukla zaten cani cikiyo bide biz yormayalim ama nerdee?anam yattigi yerden emir verme pesinde herkes kossun ona reklam yapsin derdinde..babam garip babamm..sesi cikmaz iyi olun kizim der derdeee kendi hastaliklarini unutur...herkesi dusunmekten kocam kendini unutur biz kimseye yaranamayiz ama yinede..valla zor bu dunyada iyi olmakkk...kayinpeder desen zor adamm...kafa dinlemek istiyorum kafa yaa..yorgunum bi birakin kocamla beni kendimize gelelim...biride dese cocugu birakin 2gun siz bi kendinize gelin ama yokk...ayy cok dertliyim bunaldim..havalar yuzunden diycem amaaa yokkk

Günlük uzun zaman oldu yazmayalı. Birinden hoşlanıyorum, bir senedir tanıdığım arkadaşımın arkadaşı. Neyse çocuğa arkadaşlar aracılığıyla durumu bildirdik ama net bir sonuç alamadık. Şimdi bu arkadaşım siz olmazsınız diye yoluma taş koyuyor. Kızlar kendilerini yırttı bir şeyler öğrenebilmek için ama yok. Kendi de olmayız dediği kişiyle birlikte. Niye günlük ya neden insanlar önce kendilerine bakmazlar? Kendi işi oldu ya başkasına ne kolay olmaz diye kestirip attırmak. Bi denemek isterdim olsa da olmasa da deneyimleyip yaşamak. İnan hevesimi kırdı, soğuttu beni. Uzun zaman olmuştu kalbim böyle çarpmamıştı. Tamam farklıyız ama en fazla ne olabilir ki? Üzüldüm günlük ya. Yine olmayışlarıma, yine tek taraflı kalışlarıma üzüldüm.

Biliyorum günlük bunları en baştan düşünmeliydim. Ama tahmin edemezdim ki! Kimin aklına gelir bu? Hala inanamıyorum. İnanmak istemiyorum. Nasıl bir vicdan sahibi bu. Bu kötülüğü bana nasıl yapar aklım almıyor. Çok üzülüyorum günlük. Çıldıracağım sanki düşünmekten. Düşünmeden duramıyorum sürekli aklımda dönüp duruyor. Boş ver diyecek kadar basit bir olay olsaydı keşke. Yordu beni bu durum. Çok yordu. Allah bana sabır versin ne deyim. . .

Yarın başlayayım artık şunlara. Geç kaldım zaten yeterince. Başlamalıyım!

Bazı şeyleri gerçekten çok kişiselleştiriyor ve sinirleniyorum. Kendi canımı çok sıkıyorum.
Özellikle iletişimle alakalı konularda, benim için "karşılıklı" olması çok mühim olmuştur daima, "nezaket" olarak görüyorum cevap, karşılık vermeyi. Gerçekten çok saçma ya da çok can sıkıcı davranan biri yoksa karşıda bu herkes için geçerlidir. Ama biraz daha yüzeysel olmam, fazla takmamam lazım. Kendime de yükleniyorum diğer yandan.
Hayat seni seveceğimi hiç sanmıyorum, "olması gereken bu" dediğimiz şeyler çok zıt.
Umarım şu ayushman yogası olur da şu dünyaya alıştıktan sonra uzun sağlıklı bir rahatlık dönemi de yaşarım.

Günlük hoşlandığım biri var demiştim ya dün tüm gün bizimleydi. 7 saat kaldı bizimle birlikte çalıştı. Bu çocuk benim ondan hoşlandığımı biliyor ve gayet sıcak davranıyor. Hatta bi ara birbirimize sarıldık. Ya o an öyle çekiniyorum ki hemen ayrıldım şimdi ki aklım olsa sarılınca bırakmazdım. Çok tatlı çok efendi biri ya. Ahh keşke olsa. Bir de hani arkadaşımız taş koyuyor demiştim ya geçen ilk defa konuştuk bu konuyu ve tekrar konuşacağım dedi daha konuşmadı galiba ama inşallah olur çok istiyorum.

Ah günlük... Yapabilecek miyim istediklerimi?
Bazen gerçekten çok özeniyorum bazı kimselere, erken yaşta bu isteklerine ulaşabilmelerine, destek görebilmelerine, engel olamıyorum kendime.
İnşallah yaparım...
Şu güzel günde dileklerimden biri de bu olsun.

Günlüğüm bana "her şey düzelecek inşallah hayatmacerasi, güleceksin, olacak" der misin? Ama bunu öylesine deme. Gerçekten düzelsin.. dokunsan ağlayacak gibi değilim ama konuşsam ağlayacak gibiyim ya da bilmiyorum. Karışığım, karmakarışık. Evet evet çok karışık.

Günlüğüm içim acıyor. Güce ihtiyacım var. Duygusuz, güçlü biri olmaya ihtiyacım var.

İki kelam güzel iletişim insanı bu kadar mutlu eder mi günlük? Beni ediyor ve iyi hissettiriyor.

Kaç senedir en ufak içimize su serpecek bir haber alamıyoruz neden acaba çok kötü insanlarmıyız rabbime isyan etmek istemiyorum ama gönlüm kırık ruhum yaralı yoruldum omuzlarımdaki bu yükden ya Rab ya Rab ya Rab duy ne olur

"Yalniz oldugunuz icin nicin zavalli olmak zorunda oldugunuzu düşünüyorsunuz?"
Kitap okuyordum...
"Yalnizlik depresyonundan çıkın" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…