Popüler Konu Sevgili günlük...

Anlayan yok günlük. Yakınlarımda beni anlayan yok. Bana rahatlık, güven yok.
Bir anlaşılsam, ah bir anlaşılsam... Öyle ferahlarım ki.

Saat itibariyle yeni güne başlamış sayılırız ve kavuşmamıza da 18 gün kalmış sayılır dimi.
Başkasından duysam komik bulur üstüne dalga geçerdim belki ama o işler öyle olmuyormuş.Bedelli de olsa askerlik en çok bana zormuş.Az daha devam edersem ağlayacağım sanırım.
Sözün özü seni çok özledim..

Sıfırlanma isteği... Her şeyi temize çekme, sadeleştirme isteği...
Evi, bilgisayarı, hayatımı...
Sıkılıyorum.

Aile çok şey günlük. Ailede görülenler, öğrenilenler çok şey. Hayatını çok etkileyen şeyler.
Genelde kötü etkiler aldım, sürekli bir iyileşme çabası içindeyim.
Özdeğer, özgüven kavramı çok çok önemli.
Güç ver, cesaret, hırs ver Rabbim, yardım et. Artık bir şeyler yapabileyim maddi dünyada.
Gözümü karartıp konu açsam mı diye düşünüyorum da hassasım maalesef, en azından şuan için yanlış olur. Belli bir noktaya gelmeliyim kendi içimde. Aslında ben bir çok şeyi biliyorum da, uygulaması gerçekten zor.. Bir falcı demişti senin sürekli kendini hırslandırman gerekiyor diye, valla öyle.

Son düzenleme:
Ben annaboleyna'ysam bir yolunu bulacağım.
Elbet bir yolu var.
Ama şu an göremiyorum, düşünemiyorum.
Düşün, düşün.
Bu zamana kadar ne istesen elde etmedin mi? Zekan, gözünün karalığı, cesaretin, kalbin, beynin yeter. Yeter de artar bile.

Seni öğrendiğim anı ve kaybettiğim günü ömrümün sonuna kadar unutmayacağım benim minik kelebeğim :KK42:
Yinede benimle kaldığın günler bana en güzel hisleri yaşattın teşekkür ederim o kadar acının içindeyken sen benimleydin seninle konuştuk uzun uzun ama bundan sonraki hayat daha zor olacağı için belki de Rabbim böylesini makbul gördü ...
Ben sana hoşgeldin diyemeden sen bana hoşçakal dedin rüyama girip ben seni hep burda bekliyorum annecim üzülme dedin :cry:
Özür dilerim annecim bi gün kavuşmak dileği ile... :KK42:

Galiba dönüşüm oluyor günlük. Güzel hissediyorum şimdilik.

İçimdeki varlığın bana güçmüş meğer tamamen gitmişsin bugün emin olduk minik kelebeğimm :KK42:
Böyle olmasını hak etmedik sende , bende melek oldun ve uçup gittin ...
Benim ilkim ilk göz ağrım , benim gücüm , bana en güzel duyguları yaşatanım birçok gerçeğin farkına varmamı sağlayanım
Seni hiç unutmayacağım..:KK61:

Umarım bu tutulma duygusal yoğunluk vermez bana. İç sıkıntısı başladı şimdiden.

Doğru.. Coşkulu ve uçarı yanım ile tedbirli ve ürkek tarafım arasında kalıyorum... Bunun dengesini bir kurabilsem. Yıllar iyi geliyor, daha da oturuyor fakat henüz bitmedi.

Zaman bol olunca iyi degerlendiremiyorum sanirim. Yapmam gereken o kadar cok sey var ki oysa...

Bu olay canimi cok sikiyor. Ondan belki hevessiz bir sekilde genis takiliyorum. Ah, bir isik, bir ses olsa?

Günlük buraya en son kaç ay oldu yazmayalı bilmiyorum.
İyi şeyler olsun istiyorum.

Ben bildiğin enkaz ...
O kadar çok Yorgunumki yine kafamın uyuştuğunu hissettiğim anlardan birtanesi herşeyi içime atıyorum kimse benim yüzümden üzülmesin diye ama onu da yapamıyorum tam anlamıyla ama hayatımın en zor dönemini yaşarken anladım ki hayatımdaki herkes
“iyi gün “ dostuymuş elbet ayağa kalkıcam elbet eskisi gibi neşeli güçlü kişiliğime dönücem ama o zaman da ben başka olucam Allah’ın izni ile şuan yapabildiğim tek şey Allah’a sığınmak evet bi boşluğa düşüp insan arkadaş / dost desteğine ihtiyaç duyuyor ama bana kısa sürede gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için size teşekkür ederim
DOST bildiğim düşmanlarım yine de sizin gibi kalbimi kötülükle doldurmayacağım, sizin gibi karşı tarafı sadece çıkar için kullanmayacağım sizlerin yüzünü görmekte bana bu süre içinde en büyük derslerden birisi oldu ...
Rabbim kimseyi düşürmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin (amin)
bi nebze buraya yazıp içimi dökmek istedim ey günlük ...

Sevgili gunluk
Tam 9 sene once acilmissin. Ekmege mama, suya bumbu dedigim zamanlarda..
Simdi siradisi bi evliligi olan, kariyer pesinde kosan bi hatun oldum. Ortalama 2 ayda bir goruatugum sevgili esim benden yaklasik 4000 km uzakta bilmem kacinci ruyasini goruyor. Bense sevgili ev arkadasimin kiz arkadasiyla sevismesinin seslerini duyarken, sana bu satirlari yaziyorum. Doktora sonrasi ciktigim seruven beni yormaya basladi. Her zaman yurek yemek iyi degilmis. Gripli geceler o zaman bana, hadi kal saglicakla.. 9 sene sonra goruselim :KK66:

Bende bi kendimi yalniz sanirdim ailemden uzagim diyee ama meger herkes kalabaligin icinde yalnizmisss...gunumuzun hastaligi sanirim yalnizlikk!!cok sosyal sandigim kisilerin bile yakin bi dostu yokmus..sosyal alem bitirdin bizi bee..herkes mutluluk pozlarinda ama sorsan herkes yalniz....kimse kimsenin iyiligune sevinmez durumda...cikarlar almis basini gitmis...kotu bisey olsa ohh iyi oldu onada lazimdi bu durum diyecek boyuta gelmisizz....yazikk..biz boyle buyumemistik aslinda...bundan sonrasi cocuklarimiz icin dahada zor...annem bizi pazara giderken komsuya birakirdi..ama simdi ne mumkun ben cocugumu birakiyimda bi yere gidiyimm...zaman zaman degilll insanlar insanliktan cikti..gittikce dahada sinir bozucu gunler geliyor sanki...tv programlari bile eskiden mahallenin muhtarlari vardi birlik beraberlik islenirdii..simdi yemekteyizde kim kimi eziklersee...baslarim boyle hayatin icine.....

Bugun tersimden kalktimmmm!!!!

Allahım sana şükürler olsun öğlenden beri içimi bi nebze de olsa rahatlatan Rabbim sonsuz şükürler olsun ya bir tek kelime bile beni böylesine mutlu etti inşallah gözümle gördüğüm gün benim yeniden doğduğum gün olacak o günü de görmeyi nasip et Allah’ım çünkü acılarımın şahidi sensin yaşadıklarımı gören sensin çığlıklarımı çaresizliğimi gören sensin ve daha nicesinin şahidi sensin ...
1 aydır aldığım en güzel haberi aldım bugün ve daha güzellerini alırım inşallah ...
Bu kadın bu enkazdan kalkacak günlük inanıyorum kendime güveniyorum bu zorlu süreçlerde geçecek inanıyorum canım yana yana , yaralarım kanaya kanaya da olsa yine eskisi gibi dimdik o güçlü kadın olucam yeniden !

Sevgili Günlük,
Bu dünyada canını en çok sıkan insanlarla ilgili olarak şunları unutma:
*Dünyaya geliş amaçları kendilerini övüp diğer insanları eleştirmek... Eleştirmek eleştirmek delicesine eleştirmek... Hayatta sadece bundan zevk alıyor sadece bununla mutlu oluyor gibiler. Seni eleştirmelerinin tek sebebi eleştirmeyi sevmeleri lütfen kendini suçlama...
*Sadece kendi soylarından olanları severler, çünkü onlarınki asil kan(!) Geriye kalan bütün insanlardan nefret ederler. Nefretleri gözlerini öyle kör etmiş ki diğer insanların da sevilecek yönleri olduğunu kabul etmezler, görmezler. Seni sevmemelerinin sebebi sen değilsin.
*Çok konuşup boş konuşurlar, fikrisabitler. Onlara asla bir konuda yanlış düşündüklerini anlatamazsın. Çünkü onlar her şeyin doğrusunu bilirler(!)
* O kadar çok konuşurlar ki bazen kendileriyle çelişirler. Çok konuşanların beceriksiz olduğunu söylerler. Ama kendileri dünyanın en becerikli insanlarıdır(!)
Onlardan asla kurtulamayacak olmak beni çok üzüyor, yıpratıyor... Onları hayatıma katan insanla hiç tanışmamayı o kadar çok isterdim ki. Artık her şey için çok geç...

Saçlarımı boyatsam mı ki? İlk olacak..
Beyazlar güzel aslında ama yamuk yumuk çıkmasalar bir de.
Bir de kesin sevmeyeceğim yaptırırsam ilk başta, "bu kim, bu ben değilim, bir daha yaptırmıcam" diyeceğim, zor alışıyorum biraz :KK53: Doğallığı daha çok seviyorum aslında ama bilemedim. Bir de akacak edecek iyice kötü görünür düzenli yaptırmazsam :/
Kendi rengine yakın yaptırsam daha iyi olur heralde karar verirsem.
Bayadır ilk defa böyle basit bir şey yazdım buralara sanırım :KK53:

X