Popüler Konu Sevgili günlük...

Swvgili gunluk...
Ben seni unutmuşum.
Insan günlüğünü unutur mu ya...
Ah bu yas ilerleyince insan bambaska mesgalelere dusuyor inan. Iyi oldu seni bulduğum gördüğüm ara ara ugrar hallesiriz

İniş çıkışlarımdan yoruldum, bir iyiyim bir kötü.

Ne zaman eşimle tartışsak , beni üzse, kırsa, ağlatsa birine sarılıp ağlamak, dertleşmek isterim... Ama öyle bir kişi yoktur. Önce içimden anneeee diye ağlarım çocukluğumdaki gibi... Sonra rahmetli arkadaşım Seda gelir aklıma. O olsa ona anlatabilirdim derim. Sarıldığımı farzedip daha çok ağlarım... Kimseye anlatamam ben derdimi. Arkadaşlarım vardır ama gerçek dostum yoktur. Güvenemem kimseye... kadınlar kulübü gelir aklıma buraya yazarım. Eşim yine üzdü yine ağlattı beni. Huzur iyi gelmiyor ona... yine kaçırdı huzurumuzu... Sahi bu dünya da huzur varmıydı ki?

Güç ver bana Rabbim.
Ben güçlü değil rahat olmak istiyorum ama belli ki kaçışım yok, rahat olmak için öncelikle daha güçlü olmam gerekecek...

Eğer dediğin doğruysa ben 9 yıl sonra ilk defa birinden tek taraflı hoşlandım
Çok ciddi bir şey de değil gibi ama yine de pek hoş olmadı bu...
Ama hala bir şeyleri tam anlamıyorum yani, nasıl bu kadar saf olabilir ki, yakın davranışlarını nasıl normal gördü, oturtmak zor.

Ben şu hayatta her şeyi içimde yaşadım..
Bir laf ediyorum sürekli bir ön yargı, bazen çok yoruluyorum.
Bir çok şeyin farkındayım, bunu anlatamıyorum...
Her şey yerine göre...

Hayattan hiçbir beklentim yok ,amacım da yok kocaman bir boşluktayım olmayacak biliyorum gidişat bunu gösterıyor yapabılecegım bırsey de yok sacma bır yere saplanıp kaldım artık baska yer üzerine kurulu umutta yok .

Son günlerde güzel rüyalar görmeye başladım.. Hayrolsun inşallah...

Günlük yine ruhum daralmaya başladı. Bir kere daha içimi döksem rahatlayacağım ama bu o kadar zor ki. Keşke böyle olmasaydı günlük. Keşke her şey hayal ettiğim gibi olsaydı. İş işten çoktaaan geçti ama benim gönlüm her şeye küstü. Sanki bir daha barışmayacakmış gibi hissediyorum.

Benim oğlak olmam lazım belli ki..
Hayatta daha inat, daha baskın, daha hırslı olmam, bunu öğrenmem lazım. Aslında istediğim hiç güç olmadı, huzur oldu, rahat etmek oldu, sevgi oldu. Ama olması gerekenden kaçışım yok galiba, en azından belli bir düzeyde.

Güneş alan evimin sicaginda ıslak islak terleyip ılık duşta gözümü kapatip tatilde, bir otel banyosunda, dusta hissedebiliyorum kendimi Fakırlığın gözü kör olsun... :)

Bu rüyam inşallah o sitede okuduğum anlamda değildir ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…