Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok şükür arada tek tük beni anlayan, anlamaya çalışan, ön yargısız yaklaşan insanlar giriyor da bir rahatlıyorum, dinleniyorum.

Bu boşluk hissini sağ salim atlatırım inşallah...
O şahsa özel mi kendimle mi ilgili ikisi birlikte mi tam çözemedim ama mantık için zorluyorum.
Acaba olması gerekeni geciktiriyor muyum? Kaçması güç oluyor çünkü. Belki de açıkça konuşmam lazım. Bilemedim.

Gunluk

Kurtulamiyorum be gunluk. Tam diyorum tamam bitti bi bakiyorum tekrar basa sarmisim. Niye boyle oluyor ki? Hemen yenemeyecegimi biliyordum ama bu kadar uzun surecegini bilmiyordum iste. Cok uzgunum. Dayanamiyorum artik. .

Çok içim sıkılıyor, dün iyiydim halbuki ama geçiciymiş sanırım...
Kafamdaki soruna çözüm bulamıyorum.

Sanatçı falan olsaydım şu ara verimim artabilirdi gibi hissediyorum :KK51:

Merhaba günlüğüm

Tam 20 aydır emzirdigim canım oglumu bugun memeden ayırıyorum. Çünkü artik is bağımlılığa geldi. Doğru dürüst yemek yemez oldu. Gittiğim hicbiryerde yada dışarı çıktığında meme mene diye çıldırmaya basladi...bunu onun iyiliği icin yapiyorum. 2 yaşına kadar emzirmeyi çok isterdim ama iste durum bunu gerektirdi...bugüne kadar emdigin tüm sütler helâli hoş olsun canim oğlum...ne kadar zaman gecmis bu bir geçiş süreci.. ne guzel ve özel bir duyguymuş bu allahim çok şükür nasip etti bana...
Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere once evlat sonrasında süt nasip et bol bol...
Not:22.06.2007 esim hayatıma girdi ve 11 yıl sonra bugun ben oğlanlayım çok şükür binlerce kez şükürler olsun...

Daha fazla cesarete ihtiyacım var, enerjimin daha da çok güçlenmesine ihtiyacım var...

Günlük, gerçekten kendime şaşırıyorum.
Nasıl bu kadar direnebildim "mantık" diyerek.
Hayır normalde mantıksız biri değilim ama yine de kendimden beklemediğim bir performans oldu.
Sanırım her şeyin çok uçuk, zıt olmasından ama bilemiyorum, gerçekten baya bir dişimi sıktım, canımın sıkılmasını da hiç istemiyordum.
Ve bir yandan da onunla kavga etmemek için de çok direndim çünkü fazla kötüye gideceğini hissettim, alttan aldım yine kendimden beklemediğim düzeyde.
Bu sınav mıydı ya da yanlış mı yaptım emin olamıyorum tam, gitgelliyim ama özlüyorum da.
Duygularımı yaşayıp tüketmedikçe böyle zorluyor hep. En azından açıkça konuşabilseydik keşke, iyi olabilirdi. Pf.
Şu da var ki "sen öyle diyosan peki" "sen bilirsin" "bana farketmez" tarzı umursamaz yaklaşımlı cümleler kullanmasına da deli oluyorum ve bu saatten sonra istesem de konuşasım gelmiyor haliyle artık. Belki öyle olmayacak ama duvara karşı "ciddi" konuşmalar yapar, kendimi boşa yorarmışım gibi geliyor.

Son düzenleme:
Niye bu kadar zor ki benim için ders çalışmak?
Deli gibi sıkılıyorum ya, hep çok isteksiz oldum, zorluyorum ama bir süre yapabiliyorum sonra yine duruyorum. Elimde değil... :KK43: Sevmiyorsam ve zorunda hissediyorsam özellikle bir şeyler hep çok zorluyor.

Geleceğim ne oldu ?başkaları erken yakalarken ya bızler ?Artık ısteyemıyorum da ne güvenım kaldı ne baska bır sey yok muydu bu dunyada bana göresı .Sevılmedıgım sevmedıgım mutsuzlugum dıbıne vurdugum küçük dunyam kurtulmak ıstıyorum gıdemıyırum sankı kapana kısıldım ucu bucagı yok .Zaman sadece gecıyor bır anlam yok .Kendı cocugunu sev bunu hıc unutmam bılıyormusun bu soyledıgın o an aklıma hıc gelmemıstı..Hayalını bıle kurmadım kuramadım tıpkı dıger seyler gıbı.

Offf günlük
Walla o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki. Gerçi haftasonumda hep yoğun geçiyo. Yarın ohh tatil derken yine gezecek bi yer buldum. Allah sağlık versinde herşey geçer dimi. Emeklilikte dinlenirim nolcak dimi

Kendime not; kendini hırslandır, özgüvenini arttır, kendini daha çok sev, enerji kalkanını daha da güçlendirmeye çalış bir de daha pozitif ol.

Kendimi yine temizlige verdim gunluk aslinda bu kendime gelmeye basladigima isaret
Bu gece uyku yok tutmuyor kalkip temizlik yapacam mutfak dolaplarini buzdolabini silecem
Temizlendikce psikolojim ferahliyor dertler sikintilar hafifliyor sanki

Karamsarlığa yakın da olsam genel olarak gerçekçiyim ben.
Çocuk gibi kandırılamam yani. Yeri geldi mi gayet pozitif de oluyorum.
"Gerçek" olanı bilip ona göre hareket etmeyi daha çok severim.
Olan bu evet ama şöyle şöyle düşün böyle böyle yap demek daha doğrudur bana göre, gerçeği gözardı etmeden.

X