Popüler Konu Sevgili günlük...

Yillar gecer biz yaslaniriz
Bir bakmışız genclik
Heyacan bitmis.
Geride kalan
Bos umutlarimiz

Son sözümü söylemedim daha
Eyy hayat
Bitmedi ümitlerim daha
Aslinda
Öylesine karalıyorum
Şiirde denmez ya
Benim yazdıklarıma
İcimi dökuyorum
Sadece

Ardı arkası kesilmez.
Dertlerin
Yasamak lazim genede
Ufak bir umut
Kırintısi
Taşımak lazım
Bitmez iste

Günlükcügüm
Bu aralar yogun tempoyla gidiyoruz bakalim nereye kadar yakinda vücudum yeter diye bagiracak kivama geldi. Tatil istiyorum yogunum suan bile hem is yapip hem nasil uyuyabilirim bunun planini yapiyorum suanda. Hep bunlar bahar yorgunlugu hepp

Uzun bir zaman sonra, 7 saat, hem de kesintisiz uyumuşum Allaha çok şükür

Son zamanki stresli günler yüzünden arkadasima cevap yazmaya unutmusum ya moralim bozuldu resmen.. insallah bana kizmaz

Hala sabahki rüyamın kötü enerjisi var üzerimde.
Umarım kesin olacak sonuç değildir.

Ben çok sıkıldım, yoruldum, bunaldım. Çok...
Şuan bu evden ışınlanmak, yok olmak, kaybolmak, yalnız kalmak istiyorum.
Artık maddi-manevi güvenli, huzurlu bir alanda, kendimi sıkmam gerekmeyen bir ortamda bir insanla olmak istiyorum.

Biraz yalnız başıma dolaşmam lazım bir ara galiba...

Stalk üzüyor ama gözümün açılmasını sağlıyor. O zamanlar nasıl aptalmışım kandırılmışım hep. Keşke zamanı bir kereliğine bile olsa geri alabilsek.

Epey olmuş gelmeyeli .. şimdi farkettim, her zamanki gibi ihtiyacım olduğunda..
Şimdi ihtiyacım var.mı o da muamma.
Hem durgunum sütliman bir deniz gibi, hem karışığım bir.kedinin dolaştırdığı yumak gibi.. tam kestiremiyorum şu anki ruh halimi.. emin olamasam da, sanırım duygularımı bastiran bir şey var benim kontrolüm dışında olan.. bir valizi tıka basa doldurursun ya "bunu da alır.. bunu da alır...." diye diye.. sıkıştıra sıkıştıra doldurur, üstüne bastırarak fermuarını kapatırsın sonra patlar o fermuar...
İşte korktuğum şey bu; patlarsam bir gün ...umarım şu anki halim valizin kapasitesi kadarıdır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…