Popüler Konu Sevgili günlük...

bir yere kadar sabrediyorsun. dayanıyorsun.umudun ve sabrın bittiği bir çizgi var.her defasında katlanıyorsun biliyorum ama kalbindeki izler hep daimi oluyor.her iz bir pişmanlık her iz kendine acımasızlık.ama anlıyorsun değmediğini.anladığında ise, o insan yok oluyor hayatında.

"sana yaslanmak yaşam belirtisi göstermek demektir.seni öpmek yaşamak demektir. seninle uyumak ise seninle yaşlanmak demektir. işte bu kadar."

Günlük bugün benim doğum günüm kimse hatırlamadı onemlimi değil kırıldım mi hayır uzuldum mu asla... Çünkü anlamı yok daha büyük dertlerim daha dahalarim var iki sene önce aldığı hediyeyi VS çok ince düşünerek yapmadığını varsayip surat asmistim ne salakmışım ne gamsız ne dertsizmisim şu günler geçsin isterse ömrüm boyunca kimse hatırlamazsın doğum günümü... Gözlerine bakamadım bugün baksam anlardın sanki görürdün içimi hep kaçırdım hep boş konuştum.. Allahım belki bir gün unuturum bu üzüntümü buraya yazayım dönüp okurum yıllar sonra çok ağladım bugün çok acıdı kalbim metroya binerken raylara baktım herşey bitebilirdi tüm acılar... Ama geridekiler... Rabbim içime umut ver

Kafamı kuma gömmek istiyorum ve hayattan habersiz kalmak.....

Günlük..
Bugün soru bankaları aldım.
Dün duygusal iletişimimi kopardım ve düşünmemek için zorluyorum kendimi biraz.. Bilmiyorum hayırlısı, saldım...
Rabbimden azim, istek, enerji, merak, sabır, istikrar diliyorum kendime. Umarım her şey güzel olur...

Günlükk !

Bana bir çare. Nasıl normal hayata dönücem ben. Aslında uzaktan bakınca dönmüş gibiyim. Yeni şehir, yeniden öğrenci olmak, arkadaşlarım.. Ama eksik bir şeyler var. Adını koyamadığım duygular. Aşk demicem; üzüntü, pişmanlık, öfke, kin, nefret.. Kendime kızıyorum hayatımı kendi ellerimle mahvettiğim için.

Boşanmak istiyorum artık! Bitse gitse şu dava. Pisliklerinden arınmış olarak yaşasam şu çok güzel hayatımı. Ne olursa olsun, ne kadar özgür de olsam şu an o evlilik belası etkiliyor beni. 32 saat sonra davamız. Biliyorum bi celse daha atacaklar, o yüzden umut bağlamıyorum ama bari ilerleme kaydetsekte bi sonrakinde tamamen bitse, özgür bi kadın olarak devam etsem hayatıma :)

İçim çok doldu çok..

Fazla iç dünyama odaklı halimden yavaş yavaş sıyrılıyor gibiyim ama fazla dış dünyaya odaklı olmamam da lazım(neyse o kısma yaklaşmadım bile), o zaman samimiyet yok olup gidiyor, herkes birilerine göre davranıyor, "şöyle yapana böyle yapıyorlar, öyle ol böyle ol" denilen bir çok şey yanlış bana göre.
Bir şey yapmalı düşüncesi, farkındalığı hep vardı ama bende her şey önce düşüncede, içte ve yavaş yavaş halloluyor işte.
Ve şu son günlerdeki ruh halimi seviyorum.. Önce sabitlensin sonra gerektiği yere kadar çıkıp dengelensin dursun orada inşallah... Ve inşallah şu dönem dengemi, ilerleyişimi bozacak bir negatiflik yaşamam...
Olacak... İnşallah...

O çok sevdiğin şeyi kaybetmemek için gösterdiğin uğraş boşa çıkınca, elinin altındaki her şeyi devire devire yürümeye başlıyorsun.

Ahh...
Rabbim...
Öncelikli duamı biliyorsun.. Lütfen yardım et bana... Yeterince azim, istek ve enerjimi dengeleme gücü ver, gerisini hallederim gibi geliyor...
Seni hep hissediyorum yanımda.. Dualarımı duyduğunu, çok şükür.. Sabırla minik adımlar attım 26 yıldır, ruhen çok zorlandım, çok çabaladım.. Başkaları için bir hiç olabilir, onların çok basit bulduğu anlayamayacağı şeyler olabilir ama ben yaşadım bu sıkıntıları.. Bir şeyi zamanı gelmeden gerçekten yapabileceğimi hissetmeden yapamadım hiç, kendimi çok sıkıştırdım, hep endişeli kaygılıydım, biraz rahatlasam kendime kızdım ama çare olmadı, ben hassasım elimde değil yapım bu, madden zorluğu geçtim bu hassaslıkta asıl ruhen çok yoruldum aile içinde, öz güvenim düşük, sessiz büyüdüm, hala tam toparlayamadım, ben her şeyi kendim halletmeye çabaladım, çabalıyorum, iyi niyetli beni seven bir ailem olsa da destek göremedim hiç aksine manen zorluk yaşadım hep, ben hep yalnızdım, çok kırıldım.. Tabi bazı şeyler de yapı meselesi ama yine de destek değil kösteklik gördüm... Hep dua ede ede, umudumu hiç yitirmeye yitirmeye her şeyi içimde düşünerek tartarak yaşadım, beni anlamayanlara kendimi kapadım, sessiz kaldım bunu da yanlış anladılar, hiç bir şey anladıkları kadar basit değildi halbuki, ben sadece susmuyordum, arada anlatabileceğimi hissettiklerim denk geldi döküldüm o kadar kırılmayacağımı hissettiğimde, bazen de dayanamayıp gelişine konuştum...
Çok kırgınım hayata, gözlerim yaşlı...
Rabbim, yardım et.

Umut ,hasret ,özlem,istek hepsı bıttı bakmıyorum artık kafam hep öne egık yada tek bır noktaya sabıt en basından berı olması gereken .ben hep hatalı davrandım saçma hayallerle kendımı oyaladım konduramadım toz kendıme .Artık herseyın cevabı bellı neden demıyorum yada bır gun gelecek bılıyorum da demıyorum .bıttı ben o ruyadan uyandım bır daha kapılmamak üzere.Dalga gectınız sagolun kendıme geldım .

Patlamak üzereyim yazmam lazim paylaşmam lazım
Bu adama sevgim gitgide azalirken o köpköylü ailesine tahammül edemiyoruuuuum görgüsüzlük diz boyu
Ayy nasil bi insan tuvaletten cikar el yikamaz o pis ayaklarini sehpanin nerdeyse tepesine cikaracak yasli pis bunak aklima geldikce cildiriyorum kadin elimi zorla agzina soktu uaaa ben dişçimiyim maaaal
O kadar işsiz boş beleşler milletin arsasinin haritalardan bulup bi saat dedikodusunu yapiyolar sizeneeee yok dügunde oynayacakmışım komşuymuş yok oğlum bebek daha oraya ev yapsinmiş sizene sizene bu adamla bi ömür allah korusun insallah bosanirim ne gereksiz insanlar yaa o kadar erkegin gözünü cikardim bu görgüsüz medeniyetten bihaber aileyi buldum bravo banada zoru başardim

Ah bu görümceler yokmu.. amaclari ne bazen anlamiyorum. Neden her lafin altindan bisey ariyorlar??

Keşke bazı şeyleri zamanında konuşsaydım diyorum günlük. Sence faydası olur muydu yoksa her şeye rağmen yine böyle mi olurdu?

İlginç ve sanki anlamlıymış gibi gelen rüyalar görüyorum ama anlamlarını çözemiyorum pek.. Of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…