Popüler Konu Sevgili günlük...

Ara ara doğum haritamdan bir şeylere bakıyorum internette de, yine yanlış anlaşılan biri olduğumu gösteren bir şey çıktı

Beceremediğiniz şeyleri yapmayın mesela kaliteli insan rolleri.

tam karşımdakine uzun uzun kendimi ifade etmeye çalışırken gelen ben kime laf anlatıyorum aydınlanması ve yazdığım her şeyi silmek.

Bir şubat ayı ve bir duygusal bitiş daha.
Hayırlısı olsun. Umarım kolayca umursamaz olurum ona karşı.
Ben en iyisi evde kalayım ya, ne dert alcam başıma... Hiç rahat olamıyorum ilişkilerimde.
Ve şuan başım çatlıyor bu yüzden, ders çalışamıyorum.

İçim sıkılıyor, üzgünüm..
Ve böyle olduğunda toparlanana kadar bir köşede yatayım kendi kendime takılayım, sıkıntımı yaşayıp iç dünyamda, kafamda güç toplayayım istiyorum. İş güç ders vs. odaklanmam çok zor oluyor bu duygumu yaşamadan, hatta hayatın içine böyle atılınca daha kötü olabiliyorum bazen...

Kafam karışık günlük(sanki ilk defa olan bişeymiş gibi:)

Maddiyat mesela ;
Ne biliyim bi evimiz bile yok zaten ay sonunu zor getiriyoruz.
Çocuklara bakıcı bulmam gerekiyor en geç 1 ay içinde .
Ay sonunu şuan bile zor getirirken bakıcı için ekstra 1000 lira nasıl vereceğiz?
Tanıdık kimse yok,kime nasıl güveneceğim?

Kocam habire ota b.ka problem çıkarıyor.
Üstelik şu aralar atak geçirdiğimi bildiği halde bi 'nasılsın' bile demiyor.
Değerli olduğumu felan hiç hissettirmiyor
Annem her seferinde 'evime gitmek istiyorum ama kalmaya mecburum' diye ağlayıp duruyor.

Ben ???
Kafamın içinde filler tepişmeye devam ediyor her zamanki gibi.
Bazense nefes bile almak istemiyorum o denli kendimden geçiyorum.
Bu hayat bu aralar benim için zor geçiyor günlük !...

Ne yapıyorsun gunluk ben yok ken :) benı sorarsan eh ıste güneş bır batıp bır doğuyor dünyama şiir misali masal misali zaman akıp gidiyor gençliğim gidiyor ,özlemlerim bitiyor ,hayallerim tükendı tükeniyor daha sor ma beni anlatacak neyim kaldı ki hadi hoşçakal sen iyi ol ben gene gelirim .

korkunç bi döngünün içindeyim yaşayıp hata olarak kabullendiğim şeyleri ısrarla tekrar yaşamama göz yumuyorum.

Şu an herşey istedigim gibi nazar degmesin Allahim..tek eksiğimiz "deniz'imiz"

Bazen kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum ama bu hayatta yalnızlığın daha güzel olduğunu anladım bazen yanlız olmaktan şikayet etsemde böyle bir kaostayım

Zorla kendimi iyi hissettirmeye çalışıyorum. Zaman dursa bir süre ben iyi olsam öyle akmaya devam etse...
Kırılacakmışım gibi bir his var içimde. Korkuyorum, yorgunum.

Deli gibi ne anlaşılacak diye düşünmeden konuşma isteği var içimde, sürekli bastıramıyorum farkında olmadan çıkıyor bazen çok susmam gerekiyor bunun için, bu yüzden de çoğu zaman çok susuyorum zaten, konuşurken de çok rahat olmak istiyorum. Sonra düşünüyorum kim neyi ne anladı acaba diye, aa bunu kesin böyle anlamışlardır diyorum kendi kendime, dertleniyorum. Yazı dilim bu yüzden biraz daha iyi sanırım. Sürekli düşünmek, kendimi kasmak yoruyor beni, olduğum gibi oldukça yanlış anlaşılıyorum bir yandan da, bu halim nereye varacak acaba?

Sevgili günlük...
Onu anneme anlattım. Evlatlıktan red etmekle tehdit etti. Diyecek sözüm yok. Ama kalbe düştü birkere o ateş
Beynim kalbim suçlu. Hiç bir zaman vazgecmicem.

Umutlarımı uçurdum sanki bomboş kaldı kollarım keşke hep yüreğimde hep kucağımda dolu dolu olsalardı.. Hem üşüyorum hem korkuyorum umutlarimmis içimi ısıtan yaşama enerjisi veren.. Allahım geri ver umutlarımı sen unutmadın değilmi bizi.. Kışımız ne zaman bahara dönecek sen koru bizi

Sınanmadığınız acı üstünden ahkâm kesmeyin.

Merhaba günlük,

Uzuuuuunnn zaman oldu yazmayali.

Hayatimda bircok sey degisti. Hayatimin esini buldum evlendik. Cok mutluyum. Darisi isteyenlerin basina insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…