Popüler Konu Sevgili günlük...

Konuşacak daha doğrusu özgürce saçmalayabileceğim kimse olmadığı için buraya yazayım bari.

Şu beynim keşke sussa...
Hatırlarım da çoğu geceler (bu aralar özellikle) kafama vura vura uyuyorum,ilaç etkisini gösterince sızıyorum.
Geçen yıl salonun en kuytu yerine çöküp duvara vura vura uyuyordum ev sahibi 'gece çocuklar duvara vurmasın' diyince ondan vazgeçmiştim.
Sebebi ne; sebebi kafamdaki seslerin,uğultuların,vızırtıların susmaması susmuyor işte Allahın cezası beynim susmuyor.
Şuan da da susmuyor mesela ondan bu saçmalamalarım.
Doktorum ısrarla hastaneye yatmamı istiyor,en azından 3 günlüğüne ama yapamam.
Çocuklarım bensiz uyuyamaz gece, annem annemde dertten uyuyamaz.

Sabah e-nabızdan baktım da. Doktorum son gittiğimdeki tanı kısmına'psikotik belirtili manik nöbet'yazmış. Sahi ben ona neler anlatmıştım da psikotik belirti dedi ki.Ha doğru ya bitmek bilmez kuruntularımdan bahsetmiştim bi de otobüste adamın birinin sürekli beni takip ettiğinden(öyle bişey yok malesef sadece bazen bana öyle geliyormuş sonunda çözdüm.)

Daha 27 yaşındayım ve ben nasıl bu hale geldim ki ya. Ailemde bipolarlı kimse yok genetik desem.Ama bipolar beyindeki kimyasal dengesizliklerden kaynaklanıyor benimde öyle galiba.Şu kelimeyi hiç sevmem ama keşke diyorum keşke 12-13 yaşlarında kendimdeki belirtileri önemseyip bi doktora gitseydim.Ya da aileme söyleseydim keşke.Bu kadar ilerlemezdi belki. Kendimi bildim bileli triktillomani var bende(saç koparma hastalığı) ha bende ki tutam tutam değil de tek tek özellikle kalın olan saçlarıma kastım ve daha nice nice b.ktan takıntılar.

Çok yalnızdım , ortaokula başladığımda çok yalnızdım zaten öğretmen yüzünden problemli bi ilkokul geçirmiştim.Ortaokulda da tek ve en sevdiğim arkadaşım okula yeni gelen kızla takılmaya başlayınca resmen ortada kalmıştım.Sonra sonra problemlerim arttı.(Neler yaşadığımı ısrarla anlatmayacağım).

Korkuyorum ; kızlarımın benim yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum.

Beynimin beni ele geçirip bütün herşeyi alt üst etmesinden korkuyorum.

Öyle işte ...
Anlattıklarına üzüldüm, sana göre çaresiz gibi görünüyor, ama bu sekilde cocuklarina da verimli olamazsın, ilacla tedavisi, eşinin desteği yok mu?
(Bdv de değilim farkındayım, ama kayıtsız kalamadım)

Anlattıklarına üzüldüm, sana göre çaresiz gibi görünüyor, ama bu sekilde cocuklarina da verimli olamazsın, ilacla tedavisi, eşinin desteği yok mu?
(Bdv de değilim farkındayım, ama kayıtsız kalamadım)
İlaç tedavisi var tabi ki. Olmazsa bunların kat be kat fazlası oluyor.2 yeşil reçeteli(onlara bağımlıyım maalesef) 3 te normal ilacım var.
Eşimin desteği ? ehh o da var sayılır.
Klasik bipolar deyimi var ya 'kafa gelip gidiyor' diye ben öyleyim işte. Ama ne olursa olsun çocuklarıma karşı fiziksel şiddet kesinlikle yok hayatımızda.Sadece tahammülsüzlük var biraz çabuk sinirlenme gibi. Birde etkinlik oyun falan oynayamıyorum sevmiyorum çünkü. Onun dışında madden ve manen sonsuz bi şekilde yanlarındayım.
Benim derdim sadece kendimle.Hiçbir şeyi unutmayan kafamla...

İlaç tedavisi var tabi ki. Olmazsa bunların kat be kat fazlası oluyor.2 yeşil reçeteli(onlara bağımlıyım maalesef) 3 te normal ilacım var.
Eşimin desteği ? ehh o da var sayılır.
Klasik bipolar deyimi var ya 'kafa gelip gidiyor' diye ben öyleyim işte. Ama ne olursa olsun çocuklarıma karşı fiziksel şiddet kesinlikle yok hayatımızda.Sadece tahammülsüzlük var biraz çabuk sinirlenme gibi. Birde etkinlik oyun falan oynayamıyorum sevmiyorum çünkü. Onun dışında madden ve manen sonsuz bi şekilde yanlarındayım.
Benim derdim sadece kendimle.Hiçbir şeyi unutmayan kafamla...
Allah yardımcın olsun, umarım bu durumu kendini en az yıpratacak şekilde atlatabilirsin...

beni bu kadar sevmiş olman seni de korkutuyor biliyorum. benden köşe bucak kaçıp yine bana dönmenden belli. bensiz yapamıyorsun ama bunu kendine yediremiyorsun da aynı zamanda.

Sevgili günlük ;
Bugün delice bi sinirle uyandım nedense...
Koca kişisine karşı fena doluyum.
Bugün kızımla beraber işe geldik. Bir kez daha anladım ki evlatlar her yaraya merhem:dua:
İyiki varsın güzel prensesim:anne:
Annen sizi çok seviyor.Ve Allahın izniyle ömrümün sonuna kadar yanınızda olacağım(yani inşallah)

Günlük eski sevgilim baba oluyormuş. Çok tuhaf oldum ya bu ara içine doğmuştu sanki. Oğlu olacakmış gibi hissediyorum. Vay be o kadar hayalini kur bambaşka bir hayatla karşılaş :)

Benim de erkek arkadaşım var ama ne onun beni sevdiği gibi seviyor ne de ben onu sevdiğim gibi sevebiliyorum. Çok sıradan bir şekilde devam ediyor.

Böyle işte seninle paylaşayım dedim

Sevgili Günlük...
Bugün yine burda birine kanım çok ısındı . Aynı dertleri paylaşan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor tavsiyedir.
Bana gelecek olursak ;
Değişik bir haftasonuydu.
Sık sık kulağıma annemin hıçkırarak ağlama sesleri geldi.Acaba rüyamda mı gördüm de aklıma geliyor yada ciddi ciddi psikoz mu yaşıyorum anlam veremedim.
Cuma günü ki doktor randevumda söylemek üzere not aldım.
Pazar sabahı koca kişisiyle kavga ettim . Sebep;mutfakta sigara içmem!
O sadece 'bi daha içersen görüşürüz' dedi. Tabi ben her zamanki gibi çıldırdım saydırdım da saydırdım.
Yarı küs yarı barışığız şuan.

Annem ve babam iyiki yanımda,çocuklarım iyiki yanımda...
Allahım benimde her daim onların yanında sakin bi şekilde kalabilmem için bana yardım et.(Amin)

insanların maddi durumları veya sahip oldukları şeyler bugüne kadar hiç ilgimi çekmedi. ben daha çok oturup kalkmasını bilmesine, kültür seviyesine, nezaketli olmasına, eğitim seviyesine, vicdanına ve merhametine dikkat ediyorum. efendilik ve iyi niyet beni o kadar etkiliyor ki.

Günlük seni gec buldum ara ara kaybediyorum yoksa bi dunya sey yazicaktim
:işsiz: simdi bise dusunmeden uyuyayım costugumda anlatırım hemi :işsiz:

Evet sabah sabah yine icim costu gunluk su an o kadar sinirliyim ki neden neden nedeeeennnnnn

neden el insaf demez insan kendine

Ben derim kendime sakın smykmy sakın o baska o baska insaflı ol derim kendime

Yazık kendilerine yapıyolar bir bir düşüyolar gözümden bir bir uzaklaştırıyolar kendilerinden hakikaten o kadar üzgünüm ki anlatamam

Keske böyle olmasaydı keske sizi yine icten sevebilseydim oysa
Oysa
...

Ne diyim ki

Mahvediyosunuz beni ...

Onları içten sevmek zorunda degilim ama ben deliyim icim dısım aynı olmadiginda yapamıyorum olmuyo mutlu degilim bagimi koparacak insanlar degil yaaa
Niye boyle oldu niye bu kadar perisan ettiniz beni ya
Oysa .. .. ....

çok öncedendi o hatalarına rağmen birini sevmek çok önceden. şimdi zerre tahammülüm yok hataları sineye çekmeye, bir şeylere göz yummaya, affetmeye. ne verirseniz onu alırsınız artık bundan sonra böyle.

Ve ben;
Yine sevdim, yine tahammül ettim , yine sineye çektim, yine göz yumdum ve yine affettim..
Kahretsin bunlar hep çok sevmekten

Güzel haberler aldım bugün inşallah bende veririm güzel haber haftaya

Toparla kendini güçlü ol sen dimdik bir kadınsın haklıyken sakın haksız duruma düsme sakın
Aferin sana toparladın kendini bak haklıyken haksız duruma düşmedin sabır smykmy ...
Allah herkesi görüyo evet amaaa ondan da ötesi kalpleri görüyo ...

Evlenince günlük yazmak zor oldu. Saklayacak yer yok. Yazmayinca icim dolu... Beynimi sogutmak istiyorum. Kafamdaki sesler sussun...

Deli gibi uykum var birkaç bir şey yazıp yatayım dedim. Sevgilimden ayrıldım zaten çok soğuk ve ilgisiz olmaya başlamıştı pişman değilim. Her şeyin hayırlısı ama neden bitince aklıma eski sevgilim düştü ki? Düşünüyorum sevgi değil ama farklı bir şey var. Belki hayallerimin çatır çutur kırılmasından belki bir daha öyle aşık olamayacağımı hissettiğimden belki de attığı kazığı hala aşamadığımdan... Çıkmıyor günlük çıkmıyor aklımdan. Sevmiştim değer vermiştim ona. Artık düşünmek istemiyorum o başkasının ama elimde değil. Ne zamana kadar böyle gider ama bilmiyorum.

"Nasıl bi his biliyo musun? Oda çok geniş ama sığamıyorsun, bak kapı orda ama çıkamıyorsun, pencere açık ama nefes alamıyorsun..."

X