- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 39
Seven kiskanirSevgili günlük artik zamanla anliyorum ki bizim bir birimizle zerre kadar alakamiz yok nasilda kapilmisim pyle bosluktan artik yanima gelince heyecanlanmiyorum eskisi gibide mutlu olmuyorum ama niyeyse baska bir kizin yaninda gordugumde kiskaniyorum
Seven sevdigini gorunce mutlu olmaz mi heyecan yapmaz mi bu duygular niye gocup gitti kiSeven kiskanir
Belki fazla ayrı kaldınız.. ne biliimm..ya da ilişkide olgunluk dönemine girdiniz..yada başkasından hoşlanıyorsunuzdur.Seven sevdigini gorunce mutlu olmaz mi heyecan yapmaz mi bu duygular niye gocup gitti ki
O iliski hic olmadi ki baskasida yokBelki fazla ayrı kaldınız.. ne biliimm..ya da ilişkide olgunluk dönemine girdiniz..yada başkasından hoşlanıyorsunuzdur.
Bir sene olmuş ve ben hala geçen seneki yerdeyim özlemim arttı sabrım azaldı sanki yeni başlıyorum... Ya aaaa gel artık lütfen dayanamıyorum Rabbim senin için çok kolay ve ufak bişey ama bizim için çok büyük şu mübarek gecede aç kapıları kavuşalımNe yazayım ki anlamam bile lüks şimdi halbuki kapatıp kapıyı bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama bana bakan iki çift göz var yıkılamazsın diyen yavrularım var herkes çok güçlü olmalısın diyor ama ben güçsüzüm omuzlarım çöktü ruhum çöktü elim ayağım kırıldı bedenim ayakta ben yokum ne çayın kokusunu alabiliyorum ne yemeği n tadını.......... Herşey altüst oldu
Yarın annem ufak bir ameliyat olacak. Ama ben yanında olamıycam günlük. 4 aylık bebeğimle gidemiycem yanına. Ne ameliyatlar atlattık çok şükür geçti gitti o zor günler, hep ben vardım annemin yanında ama şimdi bende bir anneyim. Minicik ama huysuz bir bebekle hastanede çok zorlanırız. Çok üzülüyorum. Gerçi annem neyseki arkadaşını ayarlamış yanında durması için.hemen taburcu da edeceklermiş zaten. Biraz içim rahat ama nebiliyim işte kendimi kötü hissediyorum yine de.