Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük artik zamanla anliyorum ki bizim bir birimizle zerre kadar alakamiz yok nasilda kapilmisim pyle bosluktan artik yanima gelince heyecanlanmiyorum eskisi gibide mutlu olmuyorum ama niyeyse baska bir kizin yaninda gordugumde kiskaniyorum

Seven kiskanir

Bir sene olmuş ve ben hala geçen seneki yerdeyim özlemim arttı sabrım azaldı sanki yeni başlıyorum... Ya aaaa gel artık lütfen dayanamıyorum Rabbim senin için çok kolay ve ufak bişey ama bizim için çok büyük şu mübarek gecede aç kapıları kavuşalım

kendimi çok umutsuz hissediyorum. sanki etrafımda kimse yok beni seven destekleyen.umutsuz bir şekilde yaşıyorum . çok zor geçiyor günler. bence herkesin çocuğu olmamalı gerçekten anne baba olamayan kişilerin olmamalı sadece evlenmek için evleniyorlar kim olduğu önemli değil mutlu olamayınca da çocuklar etkileniyor.çocuk ellerinde bir oyuncak gibi onların ama çocuklarına hayat tanımıyorlar.onların istediği kişi olmalısın hayatı yaşamaya izin vermiyorlar.hayat işte yaşayıp gidiyoruz bu dünyaya neden geldim anlamıyorum. yaşamama izin vermeyenleri mutlu etmek için mi

İçim titriyor sanki kalbim boğazımda ne zor beklemek umut yok diyorum ama Rabbim atıyor yinede ufak umut kırıntıları içime... Ne olur sanki bugün koklasam ONU gelse yuvamızı ne olur Rabbim sen bizi kavuştur... Hayırlısıyla sağlıkla

Yarın annem ufak bir ameliyat olacak. Ama ben yanında olamıycam günlük. 4 aylık bebeğimle gidemiycem yanına. Ne ameliyatlar atlattık çok şükür geçti gitti o zor günler, hep ben vardım annemin yanında ama şimdi bende bir anneyim. Minicik ama huysuz bir bebekle hastanede çok zorlanırız. Çok üzülüyorum. Gerçi annem neyseki arkadaşını ayarlamış yanında durması için.hemen taburcu da edeceklermiş zaten. Biraz içim rahat ama nebiliyim işte kendimi kötü hissediyorum yine de.

Keşke bir toprak olsaydım basıp geçselerdi üstüme , bir ağaç olaydım keşke meyvesinden yararlanılan yada yada ne bileyim günlük yıldız olsaydım kaysaydım bir gün ,birilerinin dileği gerçek olsaydı ... ama insan olmasaydım keşke günlük keşke olmasaydım....

Merhaba gunluk oyle karmasik duygular icindeyim ki hic sevmedigimi dusunuyorum hic alakamiz yok gibi geliyor ama giderken ardindan baka kalmis oldugumu dalip gittigimi farkediyorum hele dun o kızın masasina oturdu ya icim cız etti sanki

Sabah onu uyurken gordum karsina oturup oylece izlemek istedim taki uyanincaya kadar uyandiginda ilk beni gorsun istedim tebesdum edip gunaydin diyeyim

O ise uyandiktsn sonra hic gunaydin bile demeden gitti
Hayaller ve hayatlar gunluk dusunuyorumda ne hakki vardi kendini bu kadar alistirmaya sanki hayatimdan cikti ben yapayalniz kaldim gibi belkide en hayırlısı boyledir birde ondan uzak durmayi basarabilsem cok guzel olacak
Her firsatta onu gormek icin bi bahane buluyorum uretiyorum Allah sabir verirde basarurim insallah

Sabırlı ol canım kendim sabırlı ol.. üzme kendini, kimse için, hiçbir şey için.. Allah büyük, üzülmee...

Sevgili gunluk,
Hayatimin en stresli donemini yasiyorum. Su gunler bir an once bitsin, herkese acik acik durumumu soyleyim ne olacaksa olsun artik. Benim kimseye aciklama yapacak halim yok. Ezelinden bilirler basima buyruk, dik basli biri oldugumu. Ustumde hissettigim baski sadece ailemden dolayi. Onlari uzmek istemedigimden. Ama bu olay yasandiktan sonra herhangi birinden tek bir negatif kelime isitirsem tavrim cok sert ve kesin olacak. Bu zamanlar benim en mutlu en heycanli olmam gereken zamanlar. Zehir ediyorum resmen. Bunu yapmaya kimsenin hakki yok. Ne ölürken elimden tutacaklar, ne öteki tarafta benimle yanacaklar. O yuzden su 20 gun bitsin, sonrasinda artik hayatimda en onemli olan kisiler belli olacak. Dokunani yakarim

Sevgili günlük ilgisiz alakasız bir kocam var şu sıralar hepten coştu beni seviyormuş ama gösteremiyormuş. 8 aylık evliyiz bir tane bebişimiz olsun istiyoruz olmuyor Rabbim bunu layık görmüş lafım yok isyan etmiyorum ama üzülüyorum da bir kere hamile kaldım o da gitti bıraktı beni. Zor zamanlardayım hem maddi hem manevi gelen kısmetiyle gelir havamız değişir diye istiyorum bu bebeği eminim bize çok iyi gelecek ama olmuyor üstüne kocamın umursamaz tavrı… belki de bu yüzden olmuyor çocuğum Rabbim biliyor her şeyi vermiyor…

Günlük..
Güzel hissediyorum...
Muhtemelen bazılarına bunu anlatmam zor olacak, ne yazık ki dışarıdan görünenle içimdeki ben farklıymış, aslında bana göre değil de işte, zamanla insanların yorumlarından çözümlediğim bir şey olmuştu bu farklı anlaşılma olayı. Anlaşılmayı hep çok önemsemişimdir...
Neyse, olsun, eskisinden iyiyim! Daim olsun.
Önce "ben" artık.

Annem çok şükür ameliyatı atlattı. Zaten çok kısa sürdü hemen taburcu ettiler bize geldi. Bizde valizimizi topladık annemlere geçtik. 3 hafta buradayız kuzumla :)

ben ne zaman bu hale geldim bilmiyorum. eskiden içimde sevgi vardı her şeye şimdi hiç kimseyi sevmiyorum içimdeki sevgisizlik gün geçtikçe büyüyor elimden bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…