Popüler Konu Sevgili günlük...

Sayın günlük yıllardır bekledim bekledim olmadi ve sanirim olacak gibide durmuyor vazgectim deyip kenara cekilicem artik

Ama inan gunluk hayatindaki tum boaluklari doldur kalbindeki bosluk dolmadan tum sevincler tum mutluluklar biraz yarım biraz kırık

Çevreme bakıyorum herkes mutlu gorunuyor herkesin bir sevdigi var kendisini seven anlatip anlatip durduklari mutluluklar ben ise uzaktan bakmak insanlarin mutluluklarina ortak olmakla aralarinin kotu oldugu zamanlarda arayi bulmakla gorevliyim sanki

Zaten gecti artik her güzelliğin belli yasi var gibi gelirdi ben tum yaslari atladim en cokta ne dokunuyor biliyormusun karsilikli sevmek duygusunun ne demek oldugunu bilememek cok kotu dokunuyor gunluk

Neyse bundan sonrasi yeni bi sayfa farkettim ki arkadas es dostta bi yere kadar herkes gidiyor arkalarindan ben bakiyorum kaybetmeye mahkum gibi yasiyorum sanirim tek garantim ailem artik onlarla mutlu olmaya calisicam gerci onunda vakti gecti ama

Neyse en iyisi mi en cok kendimi dusunmek

İyi geceler.. Hep yorgunum sanki uzun zamandır.. Hep.sıkıntı hali.. Sanki bir evde herkesin ayrı yapması gereken bedensel ve beyinsel bütün işler, görevler bende para kazanmak hariç..
Yoruluyorum..Hiçbirşey yapmasam bile güç harcamadan da, zihnimin ve ruhumun yorgunluğu bütün enerjimi sömürüyor..
Yoru...
lu...
Yoor...
:uykucu::uykucu:

Ben şu zamana kadar kıskanç insanlardan cok cektim
İyi bir liseyi kazanirim çekemezler
Başarilar kazanirum çekemezler
Üniversite evlilk çocuk iş hayat standartlarim ...
Benden geride kaldiklari için kahrolurlar
Daha beter olun caniniz cehenneme
Ama ben teker teker gönderiyorum sizi hayatimdan . Siliyorum. Toplu temizlik..
Çatlayin...
Arkadaş dediklerim özellikle...
İnsani en yakini vururmuş zaten. Çunkü en yakinimdakiler bilir beni düsmanin gözü kördür.
Sizin fesatliklariniz aslinda beni kendime getirdi diyebilirim. Size karsi daha sağlam basiyorum artik adimlarimi.
Ama yine de küçükken oynadigimiz evcilik oyunlarimiz gelir aklima. Özlemini çekerim o gunlerin

insallah atlatacaksin o lanet hastaligi, daha ufakcicik bedenine zarar vermeden, ilerlemeden büyüdüğünde haturlamayacaksin bile. Seni resimlerinden gorsem bile sana hep dua edecegim. Insallah iyi olacaksin. Allah seni ailene bağışlasın kuzucuk.

Bu ay da mı hayal kırıklığı? Kabullen artık bekleme diyorum kendime koca bir yıl saman ateşi gibi geldi geçti.. biz yine iki kişilik bir aile kaldık söyle bir arkama dönüp baktım da koca bir yıl bir mucize beklemekle insanlara derdimi anlatmakla derman aramakla kabullenmeyle mücadele etmekle geçmiş keşke bir sonucada ulaşabilseymişim içimdeki ateş sönseymiş.. yeni yıl sana sesleniyorum bu sefer mucize beklemiyorum bıraktım artık..

Bu ayda hamile kalamadım günlük kabul etmeye başladım ben hep bu lanet pcos yüzünden kısır kadın damgası yiyeceğim

Canım günlük...
İnşallah iyisindir canımıniçi.
Buralar çok soğuk,Allahım dışarıdakilere yardım etsin inşallah. Az önce kocama yeni yıl hediyemi aldım. Acaba o bana ne aldı?
Dün akşam Fatih Terim geri döndü diye havalara uçan kocacıma Galatasaray beresi aldım,mis gibi sıcacık taksın diye.
Günlükcüm biz bugün yıllık izne çıkıyoruz,Allahım izin verirse 10 gün yurtdışına çıkıyoruz. Uzun zamandır niyetlendiğimiz bir plandı. Nasip olursa bu sene 2018 'e kocam,görümcem/görümce ailesi ve tüm kuzenlerle beraber gireceğiz inşallah.
Günlükçüm be!
Ezanlar okunuyor şu anda.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Tüm dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara eda nasip olur inşallah.
Şu 2018 hepimize hayırlı,uğurlu ve bereketli olur,şans getirir inşallah.
Ben ufaktan toparlanayım günlükçüm. Öperim güzel yanacıklarından.
Şimdiden senin de tüm arkadaşlarımın da yeni yılını kutlar huzur ve sağlıklı yıllar olsun hepimize inşallah!

Herşeyden nefret ediyorum patlayacağım resmen nefes alamıyorum bıktım yoruldum yeter artık bağırmak herşeyi parçalamak istiyorum artık sana güzel şeyler yazmak istiyorum be günlük yeni yıl gelmiş neyime ha 17 ha 18 napayım bağlandı yollarım kaldım çaresiz...

Sevgili günlük,
Keşke her şey hayal ettiğim gibi olabilse, ama yine de her şey için çok şükür. Huzurum olduktan sonra bir simit-ayran yeter doymama, bir gülümseme bir kocaman sarılma yeter yüreğime. Bekliyorum.. sevdamı bekliyorum, hayallerimi bekliyorum, kocaman gülümsemeleri bekliyorum, sevdiklerimi bekliyorum..n’olur gecikmeyin...

Reklamlar bile anlamsız yılbaşıymış sanki herkes mutlu sanki kimsenin derdi yok sanki neden hep mutlu insanlar var her yerde... Bir ye bakıyorum da o kadar basit dertler varki gerçi herkesin derdi kendine büyük

Cici günlük
Sabah 6:45
Günün ilk repliği
-Günaydın cnm
Elinde diş fırçası ağzından köpük püskürten eşim irkilerek,yüzünde masum bir tebessümle
-Günaydın cnm da psikopatmısın! sabahın köründe sessiz sessiz banyo kapısında!
Yüzüm donuk,saçlar Hadise tadında kabarık! hiç şaşırmamış olağanüstü soğukkanlılıkla;
-Saplantılı Aşığım,hani şu aşkı uğruna öldürenlerden!dedim
Beyaz ın Psikopat tiplemesindeki bir bakışla
Yutkundu!
Banyonun kapısını yavaştan yüzüme doğru acayip korku dolu bir ifadeyle itti !
Giderken sanki mırıldanıyordu,tövbe tövbe diye:)))))
Sevgili günlük ciddiye almış olabilir mi?

O anana insallah disli bir gelin gelirde ne sen mutlu olursun ne ailen. Beni en kotu zamanimda biraktin ya sende en kotu gununde birakilirsin. Tek dilegim bu sana tek bedduam bu.

allahım eğer gerçekten varsan yukarıda bana günah yazma. 36 yaşında bir adamla tanıştım bana bekar bir müteahhit olduğunu söyledi aydından sırf beni görmeye iki gün geldi. ama şimdi öğrendim ki EVLİYMİŞ. EVLİ. burada benim yazdıklarımı okuyan biri varsa karısının adı ESRA. senden çok özür diliyorum esra ben bilmiyordum bana karşı çok kibardı asla aramızda bir şey olmadı ama nefret ediyorum kendimden böyle bir şey nasıl yaparım diye. çok özür dilerim esra çok... nolur o adamdan ayrıl lütfen terk et onu nolur. o sana zarar veriyor boşan

Güvenle başımı omzununa yaslayacagim. Her derdimi sıkıntımı anlatabilecegim, ailemden biri olabilecek. Eşim dostum sirdasim sevgilim olacak dogru insanı ne zaman bulacağım. Hep bu konuda boşa kürek çektim. Artık çok yoruldum. Isyan etmiyorum kesinlikle ama artik cikan dogru insan olsun.

Bıktım artık sineye çekmekten, sessizliğime aldanıp, “saf bu bişey yapmaz zararı olmaz” düşüncelerinizden.. canım çok yandı, çoook yandı daha fazla yakmasına müsade etmicem günlük sürdüm savaş Boyalarımı yattım pusuya bekliyorum acımıyorum artık ona.

Ailemi kaybederim deyip arkani donup gittin bunu hic unutma sirf beni o sekilde hic tanimamis gibi yok saydigin icin bunun bedelini cekiceksin dunyada Ailende.Sana peki annen benim gunahimi nasil kaldircak demistim annem hakkimi helal etmem diyor dedin diye ve bugun seni kolesi haline getiren annende cok bunalicak Allah benim yasadigim seyleri senin ailenden birilerinede yasaticak ve sen asla mutlu olamayacaksin bir ah yerle bir eder cihani ... ve siz hepiniz butun ailende Allah a havalesiniz

X