Popüler Konu Sevgili günlük...

1.5 senedir ite kaka hadi evlilik olsun diye yürüttüm ben bu ilişkiyi günlük! şimdi herkese ben vazgeçtim demek en çok benim ağırıma gidiyor, ama annemin etkisinde de kalıyorum.. aynı çatı altında mutlu yuva kurulmaz mı? Yüzdüm kuyruğuna geldim derken şimdi bu vazgeçiş niye??

Anladım ki geceleri insanın üstüne bir hüzün çöküyor. Ardından iç çekişler, keşkeler, özlemler.. ve dahası.. Bazen çok üzülüyorum, bazen de pamuk şekeri tadında anılar yaşayacağıma inanıp mutlu oluyorum.. Yine de inanıyorum...

Kendi kendine zaten olmaz en mantıklısı mesafe diye dusundukten 15 dk sonra ne yapsamda yarin onunla karsilassam muhabbet etsek dusuncesi sariyor

Nasıl yaparım bilmiyorun ama yapmam lazim uzak durmam lazi mesafe lazım

Kız ömrü hayatımda ilk defa pavyona götürdü arkadaşım beni :KK45: allah düşürmesin yine de çok zor bebek gibi kızlar peşkeş çekiyo leş adamlara.. ben yine ne adap ben racon bilir saf saf baktım eğlendim mi? Hayır..
:KK47: Maksat görmüş olalım dedik fazla merak hiç iyi değil.. ben sıkıntımı derdimi pavyonda atamam, daha çok o gürültüde dert sahibi olurum..ya o bağı tarlayı satan amcaların kumpasa geldiğine inandım yani.. 7 de eve girdim yatağa kıyafetlerle yatıp uyumuşum valla :uykucu: hala sersem gibiyim, kendime gelmem lazım, daha alışverişe çıkıcam.. çok cici fincanlar görmüştüm onları alayım diyorum evleneceğim bu gidişle yok ,ama insan özeniyor işte :KK36:

Uyuyamiyorum. Yarın evden çıkıp banka islerini halletmem gerek. Eşim ise gidecek benden başka da bu işleri yapacak kimse yok. Sokağa çıkamıyorum.Evden dışarı adım attığımdan itibaren kalbim sikisiyor. Yüzüm yaniyor vücudum patlayacak gibi basınç içinde sikisiyor. Hele ki karşıdan karşıya geçerken ölecek gibi oluyorum. Evden çıkmak istemiyorum. bana doğru gelen araba varsa kulaklarımda o müthiş ugultu ile savasiyorum. Deliriyor muyum?

Bağırmak istiyorum gücüm yetene kadar .içim soğusun artık bu kadar sessiz dururken içimde ne fırtınalar kopmuş .evet boşanıyorum size ne kime ne gidin benim yanımdan uzak durun benden zehrinizi kendinize kusun .beni böyle bırakın yalnız hep yalnız kavga etmekten yoruldum .susmak istiyorum .kırıp döktürmeyin bana çıldırmak kızmak kinlenmek istemiyorum .

Savaşmaktan bunaldım nefret saçmayın yalnızca sessiz olun sessiz

Ben mutlu değilsem kimse olmasın .bunu hissetmek ne acı

Sevgili Günlük,
Hayat hepimize çok zor. Çünkü önü arkası yok. Çünkü sürekli bir tünelde ilerliyoruz ve ne hikmetse ne öncesi var ne sonrası. Kimse 1 yaşını hatırlamıyor. Kimse anne karnındaki halini hatırlamıyor ve kimse ölümden sonrasını bilmiyor. Anlayacağın nasıl desem iki ucu b.klu değnek işte. Ya da aşağı tükürsem sakaaal yukarı tükürsem bıyık.. neyse işte.. bugün zorlandım yine.. uyumakta da zorlanıyorum. çünkü çok derdim var. Çok şükğr sağlık sorunumuz yok allah bağışlasın bir kızım var çook ballı. Ama dert yine de çok. Derman yok. Derman insanın ruhunda be günlük. Benim dermanım benim ruhumda. İçimde köpppeeek gibi havlayan bir yalnızlık var. Ah Attila ilhanım da gitti bu diyardan.. biz de gidelim günü gelince.. ama yapmak istediklerimi yapıp ölmek istiyorum. mesela aylardır tiyatroya gidemedim. kızım 9.5 aylık ve eve hapis yaşıyorum. aylardır konsere gidemedim günlük. aylardır sapıta sapıta içip bir yandan neşet ertaş dinleyemedim. 1.5 yıldır sigara içemedim belki daha fazladır.. bunlar pek de iyi değil ama yine de ben buydum be günlük.. hayatım çok güzeldi. sorumlusu kızım demiyorum ama yine de eskiden hayatım güzeldi günlük. evliliğim de b.ktan gidiyor. hatta hiç mutlu da değilim günlük. saygılar günlük yoğurt mayaladım yavrum yer yarın :eğlence:

Günaydın günlük. Dün beni anlatan.çpk güzel bir.söz okudum, onu paylaşmak istedim seninle.
Birgün kıymetin bilinir diye, emeklerin farkedilir diye kendini paralama. Sırf birgün değer gormek.icin kendini feda etmeyi bırak. Unutma ki bir kere yaptığını görmeyen, bin kere yaptığını görev zanneder...

Canım günlük...:KK60:
Birtanem günlük...
Yıllarca yazdım,çizdim,kızdım,sövdüm,küfrettim,ağladım,özledim,yalvardım,güldüm,kahkaha attım,umut ettim,ümitsizliğe düştüm...
Evliydim yazdım,boşandım yazdım,aşık oldum yazdım,yeniden evlendim yazdım.:KK68:
Az mı başını ağrıttım.
Şimdi son günlerde yokluğunu hissediyorum en derinden...
Galiba yine geleceğim sana...:spor:
Eskisi gibi her gün,her anımı yazabilir miyim bilmiyorum da senin yanında olmak istiyorum.
Bunu paylaşmak için bugün geldim.
Belki yarın başka bir haberle gelirim.:oops:
Hep güzel anılarla görüşmek umudumla...
Öperim güzel yanacıklarından,Allahıma emanet ol inşallah!:KK19:

Günlük İstanbul yolcusu kalmasınnn :KK73:Büyük Güne sadece saatler kaldı yarın sabah ameliyatımı oluyorum, evden çıkmadan önce abdestimi aldım, şükür namazımı kaldım.
güzel rabbime çok çok şükrettim:dua:bugünleri görüceğimi hiç sanmıyodum herşey geride kalıyor ne güzel :KK49:

Bazen öyle bir daralıyorum ki günlük ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum. Sorunlara çare arıyorum bulamıyorum . Bulsam yetmiyor insanları değiştiremiyorum , kendimi buralarda yiyip bitiriyorum inan sevdiğim kişilere nasıl yardımcı olurum bilmiyorum , elimden hiç birşey gelmiyor kuruyorum kuruyorum kuruyorum en sonunda dayanamayıp ağlıyorum tıpkı şimdiki gibi... sahi kötülerin ömrü uzun mu olur günlük ?

süt iznim bitti bugün. :KK43:(( yavruma 1 bucuk saat daha geç kavuşacağım artık... çok özlüyorumm çoookkkkk :KK43:

ben kesilene kadar yüzdüm ama
görünmeyince karan
bıraktım kendimi battım
bir taş gibi
yanmıştı , çizilmişti ama
seyrettim ağlayarak
sabredip
çok sevdiğim bir filmi
artık yalnız senin için
üzülüyorum
bitti....
zor oldu ama