Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük ikinci çocuğumu kucağıma almak istiyorum artık 4 buçuk sene önce anneliği uzun bir tedavi sonrası tadabildim şimdi tekrar başladım tedaviye ama bu sefer olmayacak gibi bir his var içimde kimselere dillendiremediğim olursada Allahtan olmazsa da diyorum artık Rabbim olana uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip eder inşallah tek çocuk olmak zor oluyor ama benim oğlumda bunu atlatır herhalde

Ondan nefret ediyorum günlük nefret şimdilik katlanıyorum ama ne kadar daha dayanabilirim inan bilmiyorum psikolojimi bozdu pislik, sesini duymaya yüzünü görmeye tahammülüm yok inan

canım sıkılıyor olmaman gereken yerdeyim hep,ben bu dünyaya ait değilim ama bırakamıyorum ölüm gelmesini beklemekten sıkıldım artık bu hayat düzelmeyeceğini de anladım ama yapacak hiç bir şey yok maalesef

Günlük bugün daha iyiyim sanki dün Çıldırmak üzereydim bugün daha sakinim, milletin derdini duymak istemiyorum bende bardak dolu, ufacık bir damlayı bile kaldıramam günlük. Bundan sonra biri sıkıntısını anlatırsa kalkıp gideceğim ordan kimsenin derdini duymak istemiyorum. Güzel haberlerle geleyim inşallah sana günlüğüm : )

Merhaba günlük bu sana ilk yazışım..çok Yorgun'um biliyor musun..hem de çok..biri olsun istiyorum artık hem dost hem sevgili hem de deva dertlerime..onunla mutlu bir yuvam olsun istiyorum..bence çoktan hak ettim ben bunu onca acıdan Sonra..güzel günlere inancım hiç bitmeyecek insanlara rağmen...

Allah herkese yardım etsin inşAllah... herkesin bir derdi var. Rabbim dermansız dert vermesin.

Allah çocuklarımızı korusun. ailemizi korusun sağlık sıhhat versin. Amiiiin...

hayatta iki çeşit insan var ,birisi sadece yaşamak için yaşayıp ölen,diğeri ise hayattan zevk alan hayatı gerçekten yaşayanlar .birinci kategoriye giriyorsanız bu hayata boşa gelmişinizdir, ve hayatınız b....tan geçiyor demektir.

Bi anneyim ve sorumluluklarim var..evim esim cocugum...ama kendime ayiricak vaktim yokk..eskiden gezen tozan ben simdi evde hapis...ezik hissediyorum kendimi...bida arkadaslar durumu var...hepsi kendi havasinda...ayy ne diyorum benn yaa hava kapadi bana geldilerrr...uyu yavrum sendee....annede bi kahve molasi versee kafasi uerine gelse hic fena olmiycakkkk

Sevgili günlüğüm... Ben asla intikam almak için uğraşmadım,hayat onların burnundan fitil fitil getirdi.... Yani ben kötü biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…