Popüler Konu Sevgili günlük...

İşleri düzeltmeye gidiyorum günlük. Bu kez başarayım be. Bir sonraki girişimde sana güzel şeyler yazayım.

günlüğüm canım yanıyor eve hapsettim kendimi, bir de bi delilik yapmayayım diye başımda bekliyorlar artık beni bilmem bir daha yapabilir miyim yapamam heralde, sadece uzaklaşmak istiyorum herkesden, kendime bile tahammülüm yok bazen hayal kuruyorum böyle yeşilin suyla buluştuğu bir yerdeyim ama hiç insan ırkının olmadığı bir yertdeyim çevremde her çeşit canlı var insan hariç sadece o hayali yaşamak istiyorum ben sadece o hayali....Nefret edşyorum herkesten herşeyden kendimden ........

Kendimi çok değersiz hissediyorum bazen ve işte şu an o anlardan biri... Ağlamak istiyorum belki de ağlarım birazdan. Ben hiç bir fedakarlığa değmeyecek, gerçekten sevilemeyecek kadar mı çirkin ya da çekilmez biriyim? İçimi dökmek istiyorum böyle ergenler gibi... Hayatım boyunca para, mal, mülk hırsım olmadı, karşımdaki kimseden büyük şeyler istemedim ama bir tatlı söz, yalandan da olsa bir iltifat, bşr küçücük, ucuz hediyeye, ilk buluşmada bir demet çiçeğe bile layık görülmedim bir kere bile... Bu yaşıma kadar bunları pek dert etmedim ama sanırım artık hep aynı durumla karşılaştıkça ağır gelmeye başladı bana, oysa ki dert mi... Ama kadınım ben ya kadın. Çirkin de olsam, bu kadarcık bi inceliği de mi haketmiyorum ya da çok fazla mı saf, iyi niyetliyim de "aman buna ne gerek, ne yapsam hemen gönlü oluyo zaten" gibi bir gereksizlik öngörüyorlar benim için.... Neyse işte, inşaallah bundan sonra kalbimin temizliği kadar değer veren birileri hep ve sonsuza dek olurlar hayatımda :) Ağladım da azıcık yazarken, iyi geldi sanki :)

Artık bırakıyorum hayatı günlük çok yoruldum akıntıya karşı kürek çekmekden zaten birşey değiştiremiyorum... Bırakalım herşeyi diyor içimdeki ses... Ne bir dostum kaldı ne arkadaşım çok yalnızım en son ne zaman doya doya güldüm hatırlamıyorum.. Napayım bana yazılan hayatta böyleymiş.. Kötü biride değilim halbuki ne kimseyi kıskanır ne istemezlik yaparım benimki bana yetsin yeter derdim ama olmadı işte

Günlük yarin sinav var uyku tutmuyor halbuki cok uykum var.

yahu tam 1 hafta oldu hala düzelemedi oğlum
ateşi düştü ağzında aftlar çıktı
ev aldı başını gidiyor
ne biçim bu hafta böyle

Bu havalardan nefret ediyorum. Evsizlerin, durumu olmayanların, sokaktaki hayvanların üşümesinden nefret ediyorum. Kalın kıyafetlerden nefret ediyorum.

Mutlu değilim günlük. Hayatımdan memnun değilim ki mutlu olayım. Hayatımı değiştirmek için bir şey yapmıyorum zaten içimden de gelmiyor ki. Ot gibi yaşıyorum ya tam bir ot gibi!

Geçen eski sevgilimi rüyamda gördüm çok uzun süre olmuştu görmeyeli. O günden beri tuhaf bir şekilde aklıma geliyor ama ben yüzünü bile unutuyorum artık. Hesaplarına bakmak istiyorum acaba neler yapıyor diye ama bakmaya hakkım yok. Zaten göreceklerim canımı daha çok yakar. Ne bileyim böyle karman çorman oldum ben günlük.

Hersey bıttı benım talıhım ,sansım bukadar .Hersey tek bır cesarete bakardı fakat sen kafanda bıtırmıssın allahım sana sıgınıyorum sen herseyın ıyısını bılırsın .

Sabaha kadar kabus gördüm uyuyamadım. Şimdide uykusuzluktan kafamı zor tutuyorum ve bir yandan da karı izliyorum. İyi yağıyor, güzel yağıyor, baya çılgın yağıyor.

Yıne bır dogum gunu sensız ,sevgısız,yalnız kımbılır kac kere gözledım yolunu belkı bır gun gelırsın dıye ama nerden bılırdım hıc gelmeyecek oluşunu .Geçmişe dönup baktıgım da uzuntuden baska hiç bırsey hatırlamıyorum sen gelseydın bahar gelseydı dünyama ne olurdu ?sen gelseydin güneş açsaydı kara dünyama ...

Ben
Günlük;
Pati beni depresyona sokacak gibi..
Çok huzursuz..
Çok hırçın..
O böyle yaptıkça sinirlerim iki katına çıkıyor..
Şu sigara da sabrımı zorlamakta iyice
bende uzun yıllar günlük yazdım ara ara yazıyorum şimdi bakıyorum da geçmişte yazdığım acı hatıraları görünce ogünü ve o olayları sanki dün yaşamış gb oluyorum bana hüzün vermeye başladı şimdi neredeyse 6 Aydır yazmıyorum ofisimde çekmecemde duruyor lakin elim gitmiyor başıma çok işler açtı çoook günlük yazmayan ne demek olduğunu anlayamaz

Gunluk bugun bir evin onunden gectim mutfak ışığı acikti sanki o evden huzur fışkırıyor gibiydi kıskandim mi imrendim mi cozemedim ama nasilda isterdim artik kendi evimin camini ortup ısığını acmayi kendi mutfagimda birseyler hazirlamayi falan

Bu hayal daha kac yil kac ay uzakta yada hep hayal olarak mi kalacak herkesler hayatindaki insani anlatirken ben ne kadarda yalnizim hep boyle mi kalacagim gunluk benim sana anlstacagim hic kimse olmayacak mi

Günlük bugün çok önemli bir başlangıç yapıyorum. Dua, şans, umut hepsine çok ihtiyacım var... Yüzüm ak şu işi halledeyim..

Günlük yıllardır çoğu gece ağlıyorum neredeyse. Çoğu gece kalbim ağır geliyor. Çoğu konuşmamda mahcubiyetim omuzlarıma yük oluyor. Çoğu nefes alıp verişimde yaşamak istemediğimi söylüyorum. Kendimden nefret etmeme neden oldu. Hayatı sevmememe nedenim oldu. Önümde bir kapı var. Bu kapıyı açabilirsem çok güzel şeyler olacak. Nefes aldığımı hissedebileceğim belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…