Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük her gün dua ediyorum bir bebegim olsun diye. İnşallah hayırlısı sağlıklı bir bebegim olir insallahhh

Gunler boyle sacma sapan gecıyor gunluk amacsızca gece mı gunduz gunduz mu gece bılmıyorum yapılabılecek en agır davranısları goruyorum her gun daha ıyı olacagına saçma bır dunyanın içindeyım nasıl bır yerdeyım bılmıyorum kaybolasım var yok olasım var.

1 haft önce rüyasını gördüğüm şeyle sabah karşılaşmam... sence de tuhaf değil mi günlük??

sevgili günlük bugunde sagolsun kilini kipirdatmadi. Her zamanki gibi en iyi bildigi seyi yapmaya calisti: konusmak. Ama bos konusmak, bos vaatler.. İzin vermedim konusmasina. Zamaninda artik konusma yap demistim. Konusamayinca cekti gitti. Bisey yapilmasi gereken bir durum gormedi zannimca.

Yanlış insanlar ve yanlış yerler gitmelıyım .Bu kadar karaktersız olacagını aslında anlamıstım da sevgıye olan hasret kör edıyor ıste allah kahretsın seni nedıyım mutsuz ol o kahkagan pişmanlık ve huzne donsun.

Gıdınce herseyı ve herkesı unuturum hafızamdan sılerım neden basıma gelır böyle seyler hayatımın en iğrenç insanını cagırmısım artık tumden unutma zamanı geldı bazı seylerı cokta zorlamamak lazım herseyde bır hayır vardır.

Ah günlük..Ne yapsam da yüreğimin acısı dinse..Bir uyansam yaşadıklarım rüya olsa..Bebeğim karnimda olsa yine..Kalbi durmamış olsa.yine esim karnimi yavrummm diye sevse..Biliyorum olmeyecegim bu acıdan..Ama kalbimin atması illaki yasamam demek mi?Allahim yardım et.Sabır ver Ya Rabbi..

Bugun burada kalsin..
Beyefendi 30 yas sendromundaymis..
Bakalkm bunun altindan ne cikacak
Hangi hatasini aa ben sendromdayim yeaa :KK67:diye bahane üretecek..
Az once telefonu caldi.saat 10 buçuk..
Aa acamiyorim ne oldu bu telefona numarada yok falan diye geveledi.
Açtı ses yokmuş :KK67:
Numarada yokmuş...bisey cikacak altindan biliyorum...

Bugün dışarı çıktım Günlüğüm bi düğüne gittim, annemin ısrarıyla. Hiçbişey anlamadım bir de tuhaf bakışlara maruz kaldım o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam. Günlüğüm o kadar çirkinleştim ki; saç dilerim çıktı, kaşların uzadı , uykusuzluktan gözallarım morardı. Çevremde bi çok kişi bilmiyor durumumu bugün kuzenim msj atmış seni biriyle tanıştıracağım diye :KK70: benim kendime bile faydam yok artık, istemedim istemiyorum da, ben artık hiçbişey istemiyorum günlük hiçbişey

Bazı şeyleri önceden görür insan ama kader diye bişey var engel olamaz insan yazında ne varsa onu yaşarsın, kötü oldu bu inşallah sonu Hayır olur :KK43: ALLAH'ım sen sonunu Hayır eyle

Ölüyorum ben Günlük dayanamıyorum artık valla bıktım hayattan, ALLAH'ım al canımı kurtulayım dayanamıyorum artık, benim sorunlarım bana yeter bir de başkalarının derdiyle şiştim valla öldürecem kendimi yetti artık bu nasıl bi hayat cehennem gibi... Alıp başımı gidebilsem keşke keşke gidebilsem...

Senın bana yaptıgın elbet bırgun karsılıksız kalmayacak ahımı aldın ahımı aldınız .Dersımı cok guzel aldım .Unutmayacagım izi kaldı

Çok diyeceğim, yazacağım şey var günlük...
Ama tek diyeceğim benim zamanım gelmiş gibi hissediyorum. Yıldızımda bir yükselme var gibi geliyor.
Umarım dönemsel değildir.
Rabbim yardımcım olsun, bu durum değişmesin, öncelikli amacıma ulaşayım inşallah, sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek gibi...

biraz da bana şans gülsün artık ya

ne güzel uyku düzenimi düzeltmiştim tam 3 kere uyandırdı evdekiler üstüne bi güzel ağladım saat 4 ben deli gibi uykusuz ama uyuyamayan gözlerim şişmiş bi halde oturuyorum

yaşadığım eziyetin haddi hesabı yok ben bunları hak edecek ne yaptım ya

X