Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük dayanamıyorum artık. Niçin bu kadar karmaşık bir hayatım var. Niçin yolunda giden hiçbişey yok hayatımda. Ve neden insanlar sadece kendi menfaatleri için yaşıyor. Öyle insanlar varki kendi çıkarları için karşısındakine hiç acımıyorlar. İnsanların bu kadar düşüncesiz,bencil,bile isteye günaha girebileceğine inanamıyorum günlük. Onlara söyleyebileceğim tek bişey varki bu benim içimi rahatlatıyor.

Evlâ leke fe evlâ.
Kırdığın yerden kırılacaksın ..
KIYAME - 34

Günlük.. Rabbimin yaşadığım manevi değişimi ben de kalıcı kılmasını çok istiyorum.. Düşüremesin kimse enerjimi.
Bu gücüm bende hep kalsın.. En azından malum zamana kadar..
Hislerim bana güzel hissettiriyor ama coşkulu davranmak istemiyorum olgunlaşmamış bir şey için, biliyorum bu olumsuz sonuçlara götürüyor beni, kendi kendime nazar değdirme özelliğim var. Kendi kendimin dostu da düşmanı da çok iyi olabiliyorum.
Çok şükür Rabbim, yanımda olduğunu hissediyor gibiyim hep.
Lütfen her şeyi dengeli ilerletebilmem için yardım et.
Kolayca sıkıntı ve stres olma durumum da azalsa bir...

Hayattaki en kötü şey yaptıklarından pişman olup tekrar yapacağım deyip tekrar tekrar yapmak bukadar mi acizim yapiyorum pişman oluyorum sonra yine offf biktim bu kısır döngüden şuraya yazayım pismanliklarimi bir daha hissetmemek için bugün dönüm noktası olsun umarım huylu huyundan vazgecer

Günlük icimden hıckira hickira kstila katila aglamak geliyor tukendim be gunluk bi insan bu kadar mi yalniz olur ya bi kerede biri yolunu gozledi mi bu kizin yada yuzu gulsun diye gozlerinin icine baktimi kendimi sahipsiz yagmurda iskanmis sokak kedisi gibi hissediyorum sadece birinin kucagina kıvrılıp onun sicagibda ısınıp kuruyup onun sevgisiyle uyuyakalmak

Insan hep en sevdigiyle dinanirmis diyorlar ya benimde sinavim sevgisizlik mi acaba gunluk

Bebeğimi uyutma konusunda herkesle kavgalıyım günlük eşim annem babam. Niye yardımcı olmuyorlar ya. Birazcık ağlasa koy beşiğe koy çarşafa sallayalım. Akşam oldu Işık’ları kapatiyim diyorum yok yazıkmış çocuğa karanlıkta nasıl duracakmış. Cani anneymişim ben. Çok üzülüyorum ya. Çok ağlıyorum. Anne olmayı beceremiyorum.

Ya arkadaş bebek dediğin uykusu gelince Uyur niye ağlıyorsun zangır zangır ağlamak nedir ya. Sallamadan uyutacam diye işkence çeker gibi uykuya geçmen nedir ya. Tracy Hogg kafanı kırayım.

Bebeğimi uyutma konusunda herkesle kavgalıyım günlük eşim annem babam. Niye yardımcı olmuyorlar ya. Birazcık ağlasa koy beşiğe koy çarşafa sallayalım. Akşam oldu Işık’ları kapatiyim diyorum yok yazıkmış çocuğa karanlıkta nasıl duracakmış. Cani anneymişim ben. Çok üzülüyorum ya. Çok ağlıyorum. Anne olmayı beceremiyorum.
Çocuk büyütürken çevrenin müdahalesi çok olur, hepimizin başına geldi bunlar. Anneliği beceremediğin anlamına gelmez bu, kendine haksızlık edip üzülme.. Söylenenlere aldırmamaya çalış..

Bugün hacısayidde metini gördüm nasılsın abla dedi .kötüyüm diyemedim hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim .Fatih yaktın içimi çok acı çekiyorum .abin de beni evden kovuyur .ablacığım sensizlik çok zor bıktım bıktım yaşamak istemiyorum .beni canlı canlı kesiyorlar sanki kendimi içi çürümüş ağaç gibi hissediyorum .sana sahip çıkmayan ailemden nefret ediyorum .neden böyle bir hayata doğduk ablacım kimsenin yıkamadıği ablanı sen yıktın benden giderek .ben senden gidemiyorum .yanına da gelemiyorum .dünya işleri halletmem lazım .senin mutlu olduğunu biliyorum .belki de bencillik yapıyorum seni göremexigim için acı çekiyorum keşke o gün bende ölseydim .seni seviyorum ablan

Canımın içi ömrümün baharı .artık bahar da gelmez gerçi bana yalnızca kış var içimde .seni sevdiğimi ne kadar çok söylemiştim .sen gitmeden iyiki söylemişim fati seni herkesten kıskandım çok sevdim hala da seviyorum

Tek tek birer tekmeyle yıkıyorlar umutlarımı... Bugünde ağır bir tekme yedim artık okadar tepkisizimki.. Bekliyordun zaten diyorlar evet ama yinede ayakta duran bi umudum vardı onada atıldı son tekme... Hiç iyi değilim hiç normal değilim ama herşey normalmiş gibi davranmaktan yaşamaktan bıktım yoruldum ben çokmu kötü bi insandım be.. Kime ne yaptık.. Düşen hep yerdemi kalır?

Okulu bitirmis is bulamayisima mi yanayim borclarimi kimseye soyleyemeyip kimseden yardim alamayisima mi iliskim acaba bu sefer gercekten devam edicek diyemi dusuneyim aileme daha ne kadar destek olamayacagima mi yanayim babamin 50sine gelipte hala serseri gibi gezmesine karilarla gorusmesine mi yanayim annemin bizler icin bir cok seye katlanmasina mi yanayim soylesene gunluk ben hangi derdime yanayim

Kendımı rezıl etmekte ustume yok sanırım butun ınsanlar evlenmek ısteyıpte bır turlu evlenemedıgımj öğrendı iş ortamı ,ve gereksız ınsanlar offf rezıllık bazen yerın dıbıne gıresım var gunluk nasıl kumse yokmus gıbı konusurum ortalıkta yasadıgım seye bak gıtmek ıstıyorum bır an once burdan daha fazla rezıl etmeden.

X