Popüler Konu Sevgili günlük...

Şuanda benı dusunuyormusun bılmıyorum.Senınle ne olacagımızı cok merak edıyorum dıgerlerı gıbı sende hayal mı yalan mı olacaksın benım pek umudum yok cunku dersımı aldım yıllarca .Kac kere agladıgımı bılmıyorsun yada allaha yalvardıgımı mutlu bır yuvanın özlemını cektıgımı ya beyaz gelınlık hıc hayalını bıle kuramadım hala daha öyle benım hıc hayallerım olmadı dıger kızlar gıbı heyecanlarım da sımdı sen bunlardan habersız ne yapıyorsun .Sen adına kac sıır yazılası adam eger bırbırımızın olursak senı cok ama cok sevecegım bunu bıl ve senden tek ıstegım benım senı sevdıgımden daha cok sev beni çünkü ihtıyacım var.Olursa tabı :)zor bence.

Tamam daha sakin naif bi kadin olacagim soz..

Ocaga kadar sana sure koca kisisi yaptin yaptin yapmadin vallahi burnundan fitil fitil getirecegim..

Hafta sonunu iple cekiyorum mesai ve kurs beni bitirdi günlük evde tek vaktimi uykuya ayriyorum. Sonra sinavlar baslayacak off off yandım ben. Bu bittikten sonra obur sinava calisacagim. Bu sene yandik senesi yani ama bir bakimada olsa hayatin kendiside sinav degil miydi zaten ben kotu olan herseyi atlattigimi dusunuyorum ve son 1 ayda olanlardan sonra hayata umutla bakmayi ogrendim artik heleki platonigin bana yazmasindan sonra neyse konusu bile gecmesin su dengesizin gozumde buyuttugum insanlar o kadar kucukmuski bunu anladim ve dertlerde oyle kimsenin karsisinda o aglak acquaa degilim kendinden taviz verince kimsenin seni alkislamadigini hayat bana kafama vura vura ogretti Bundan sonraki miladimda herkes hakettigi mevkiden disariya cikmayacak yeni acquaa tum dunyaya hayirli ugurlu olsun

Son düzenleme:
baya garibim bugün..
şu lanet olası adamı yine rüyamda gördüm.Hayatımda yeri yok , gün içinde aklıma bile gelmiyor.Rüyamda ne işi var..
Çocuğu olmuş.Evlenmemiştir bile belki..Tam ona yakışacak bi hareketti zaten..

Bazı seyler bana göre degıl yada ben onlara göre degılım kendımı fazlalık olarak göruyorum gıtmelım en ıyı olan bu mutluluk denen o şey benı hıc bulmadı eksık olanlar hıc tamamlanmadı .Görevım bıtıyor burada ve sonrası yok artık benım için hıc bırsey dıleyıp ıstemıyorum .Bana bakısı nasıldı kucumser olmazcasına ezıldıkce ezıldım artık .

Şuan kitabi okurken gördüm,
Hiç umut kalmadığında en azından geriye gurur kalırdı. Buda burda kalsın. Kimseye boyun eğmem artık.

Umut etme diyorum ama olmuyor yine içimde yine bir yerlere gizlenmiş bir umut fısıldıyor kulağıma ya gelirse Rabbim ne olur senin için çok kolay sen büyüksün ben küçüğüm hatalarımla affet sevindir bizi en sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine.....

Zor günler geçti gitti Ohhh çok şükür

Değişiyorum günlük.
Ve bu büyük oranda beni mutlu ediyor.
Kendimi daha çok bulmaya başladığımı düşünüyorum ^^
Bir de kendimi şu durduk yere bana fesatlanan insanlardan korursam Rabbim'in yardımıyla, inşallah mis olacak.
(Gerçekten böyle insanlar var ve hiç anlamıyorum, hep bi sinsilik)

Dunyanin en gicik sinsi cok bilmis hep oglumu yoneteyim laf sokayim dien kv senden nefret ediyorum sana hicbir zaman iyi niyet beslemicem elime dusecegin ani kolluorum..

Kendimi sizin gibi bi aileye yakistiramiorum.. o aile bana layik degil...

Yarın babama gidecem nasipse günlük. Gene öpemeden,gene koklayamadan,gene sesini duymadan. Özledim ki ben babamı hemde çok özledim . 5,5 yıl oldu ama alışamadım ki . Her gidişimde hasta oluyorum sanki vucudum kırılıyor ama gitmek içime huzur veriyor

sürekli başkalarının bana uygun gördüğü hayatı yaşamaktan sıkıldım... ölmek istiyorsun o da istediğin zaman olmuyor .. pfff

Kimseye anlatamadigim bir derdim var.
Ve dermansiz bir dert. Sana yaziyorum kimse beni burda bulamaz biliyorum. Cok yaralandim ben artik kalbimi yara bandından goremiyorum. Hickira hickira aglamak istiyorum onuda yapamiyorum. Cok doluyum. Cok doldum. Bir yerde bayilacagim sanki. Patlayamiyorum aglayamiyorum. Dogru durust kimseyi yakladtirmiyorum yanima ne yapacagimi bilmiyorum. Insan 10 a bolunemiyormus bunu anladim. Yuregime okuz oturmuş gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…