- 17 Aralık 2015
- 760
- 2.627
Gunluk, ne anne ne baba.. Bu dunyada tamamen yalnizim. Tek Rabbim var yanimda. Su sinava calisma surecinde tek yardimlari maddi olacak ailemin, ozellikle annemden hic manevi destek gormedim hayatimda. Aksine yerdi daha cok. Babam desem konusunca dinliyor yermiyor sagolsun ama sessiz sakindir genelde. Manevi destegim hic olmadi.. En fazla annem bi anlik hevesle bisiler dualar falan okumustur ama o seyi yapmazsam yapamazsam yerildim. Simdi bile eger ben duzgun calistigim halde heyecandan, basaramama korkumdan vs bu sinavi kanamazsam maddi seyler basima kakilip, sanki ben hic uzulmemisim gibi "beceriksiz" lafiyla annem tarafindan yerilecegimi tahmin edebiliyorum. Bunu dusunmeden calisabilmem ve sınava girmem lazim. Artik umursamamam lazim seni anne yoksa bu yuzden basarisiz olacağım. Bence sen de dua et yukumden kurtulmak icin. Hayal kirikliklarini ofke olarak kusma artik bana! Ben de insanim ya!
Ahh.. Rabbim guc ver bana. Hassasim...
Selam yazınıza denk geldim. Sanırım üniversite sınavı için hazırlanıyorsunuz. Bende o aşamalardan geçtim. Babam senden bir b.k olmaz diyip dersaneye yazdırmayacaktı. Sonra annem ikna etti ve gittim. ders çalışmak sürekli test çözmek gerçekten çok sıkıcı. Ama bu sınav kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :) sonra test çözmekten hoşlanır hale geldim. Bağımlılık yaptı hatta. Çözemediğim zaman kendimi boşlukta hissediyordum. Ama bir yandan da uyku düzenimi asla bozmadım. Kendime Pazar günleri izin verdim ve gezdim. Kendime 1 dizi izleme hakkı verdim. (Aşkı memnu :) ) Günlük soru limiti koydum kendime ve hırs yaptım. He bir de şehirdışı kazanırsam ailem göndermeyecekti o yüzden benim mutlaka İstanbul'da bir yer kazanmam lazımdı. Hangi bölüm olursa olsun farketmez yeter ki İstanbul'da olsun. Veeee Marmara hukuk mezunu bir avukatım çok şükür :) istersen sana yardımcı olabilirim. Başkalarının sana destek olmasına gerek Yok. Sen İnan ve çalış yeter ki. Çalış ve dua et :)