Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük sana ilk defa yazıyorum çok canım yanıyor ama sesimi kimseler duymuyo duyuramıyorum o kadar sorun yaşadım eşimle ailemle canım çok yandı çok yıprandım o değilde beni tek bişey mutlu edeceğine çok inandığım bişey var bu hayatta biliyorum ve inanıyorum tam 1.5 senedir evliyim ve tek ve yalnız hissediyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama Rabbimin ol demesi yetecek bişey ol desin diye çok yalvardım çok halende öyleyim çevremde herkes dua ediyor benim gibi o çok istediğim şey anne olmak evladımın olması beni hayata sımsıkı bağlayacak şey :KK43: mutlu olacagım ve uğraşacağım hayat arkadaşım o olacak ben bu sorumluluğa hazırım gerçekten o kadar yazacak çok şeyim varki sana of off.....

:KK43: :KK43:

Günaydın günlük denen hayali dost..
Bu gece rüyamda görüşmeyi bitirdiğim eski bir dostumu gördüm. Bu bir kaç keredir oluyor, hepsinde de ya konuşuyoruz eskisi gibi ya da bana sitem ediyor görüşmediğim için.. Bu rüyanın altındaki mesaj ne çözemiyorum ama artık kapris çekmekten sıkıldım.. Bitmişken bir daha baştan alıp aynı strese giremem, üzgünüm...

Naber günlük. Dertdaş mı desem sana ne desem. Nasılda bir şeyler paylaşılmış sende. Kiminin hüznünü kiminin gözyaşını kiminin mutluluğu var sayfalarının arasında. Bir gün bende sana iyi şeyler anlatmak istiyorum.. Ama o gün bugün değil maalesef

Yazımı kışa çevirdin
Karlar yağdı başa leylam
Viran oldu evim yurdum
Ne söylesem boşa leylamı....
Ah neşet Ertaş seni bu yaşımda anlayıp dinliyorum ne güzel söylenmiştir meğer....

Bu gunler gececek degil mi? Yaman buyuyecek hersey daha guzel olacak degil mi?

Yorgunum... Çok yorgunum.. Bedenim, ruhum, zihnim.. Tıkanıp kalıyorum bir yerde, yalnız başıma çözemiyorum.. Üstumdeki sorumluluğun altında eziliyorum, iki büklüm kalıyorum ne yapacağımı ya da nasıl doğrulacağımı bilmiyorum... Gücüm tükenirse, dayanamazsam diye korkuyorum.. Bir insan tek.başına ne.kadar taşıyabilir ki kendinden ağır bir yükü.. Etrafta bir el atacak kimse yok ki yükümü hafifletsin..
Allah'ım bana dayanma gücü ve doğruyu bulma, doğruyu koruma meziyeti ver..

Gözlerin acırcasına uykun olup ta uyuyamamak.. Kafandakilerin ağırlığının gözkapaklarına oturup kapanmasına engel olması, uykun kazansın diye yaptıklarının hiç bir faydası olmaması.....
Çaresizce, defalarca, yeniden uyumayı denemek ne zaman uyuyabileceğinin meçhulluğuyle çabalamak...

Yorgunum... Çok yorgunum.. Bedenim, ruhum, zihnim.. Tıkanıp kalıyorum bir yerde, yalnız başıma çözemiyorum.. Üstumdeki sorumluluğun altında eziliyorum, iki büklüm kalıyorum ne yapacağımı ya da nasıl doğrulacağımı bilmiyorum... Gücüm tükenirse, dayanamazsam diye korkuyorum.. Bir insan tek.başına ne.kadar taşıyabilir ki kendinden ağır bir yükü.. Etrafta bir el atacak kimse yok ki yükümü hafifletsin..
Allah'ım bana dayanma gücü ve doğruyu bulma, doğruyu koruma meziyeti ver..
Sanki ben yazmışım yanlız değişim demekki şu yataktan hiç çıkmak istemiyorum

Ya şu instagramı icat eden nedir herkes model herkes güzel herkes mutlu bir benim sanki yarım kalan

Gecenin ortasında uyanıp bedeninin yorgunluğuyla beyninin uyanıklığını yenmeye çalışmak.. Hangisi kazanır bu mücadelede? Gecenin ıssızlığını günün gürültüsüne taşıyan saatlerle mi karşılayacağım yoksa ruhumu teskin edecek rüyalarla mı? Sabahın sonunu beklemem gerekiyor cevap için ..
"Avutulmuş çocuklar çoktan sustu
Bir ben kaldım gecenin ortasında avutulmamış..."

Yaptıgımın hata oldugunu dusunmuyorum neden oyle oldu allahın bır sevebı mutlaka vardır cunku hıc hayır gormuyordum bu işte ve uzulen ben olacaktım eger olsaydı kendımı tanıtmak acmak bıle ıstemedım ılk hareketı cok agırıma gştmiştı.Konusmama bakıp notumu vermesı hıc hos degıldı ondan sonrada konusamadım zaten ıyı oldu surundurdum en azından .Agladıgım gunler oldu zor atlattım yada be bıleyım gececek ıste en azından olmadan bıttı bu iş.

X