Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi geceler günlük.. O kadar yoruldum ki bugün, şu an tabanlarım zonkluyor resmen, abartısız.Bu yorgunluk bugünkü yoğunluk dereceme göre normal mi yoksa yaşlanma belirtisi mi bu? Ne dersin günlük????

Günlük şu iş kesinleşsin artık stresten ölmek üzereyim. Babamla konuşmak için uygun vakit kolluyorum.

Açıldıkça açıldım yapabılecegım en son şeydı gerisi allaha kalmış gitmeyi beklıyorum şimdilik susuyorum ve hayatı izliyorum ya yardım eli gelir yada ben boşlukta kaybolurum .Senı ıstedıgımı sakın sanma duyduklarımdan sonra yıkıldım yakıstıramadım .Rabbim gönlü güzel olanı gönlüme eğlesın.

Sevgili günlük;
Bugün bütün gün evde miskinliğin ve tembelliğin dibine vurdum. Aşşırı aşşırı işe yaramaz hissediyorum kendimi ama sevdiceğimin varlığıyla güç buluyorum.

Sevgili Günlük;
Yarın ilk iş kv ile sağlam bi konuşma yapmayı planlıyorum. Kendisi pek sevilesi biri değil. Keşke hiç görmesem kendilerini uzun bi süre :işsiz:

Iyi geceler günlük.. Icinde oldugum pms doneminden midir yoksa artik gercekten kaldiracak gucumun olmadigindan midir bilmiyorm ama artık rahat kafayla yaşamak istiyorum bıktım herşeyi kafaya takmaktan sorumsuz ilgisiz bir sevgiliyle ugrasmaktan. Bu hafta ici pskiyatra gidecegim. Verdim kararımı..

Böyle bırısı olabılecegı hep aklıma gelıyordu sankı hıssedıyorum olacakları ıyıkı gördum ya emın olamasaydım allahım böyle karaktersız aldatmaya megıllı olan ınsanlardan korusun yazık sanada acıyorum kımı agına dusurursen o demek o kızada yazıklar olsun .

Açıkçası olmayacagınıbılıyorum sana gülemiyorum bılmem artık içimden gelmıyor anladıgım da ıcım de mutluluk var dı ıkı gunde kursagım da bıraktın öyle darbe vurdun ki neye ugradıgımı sasırdım bu davranısı hakkettın bundan sonra bakmassan bakma cunku benım yaptıgım senınkının yanın da az bıle atlayacagımı sandın degıl mı güvenme guzellıgıne diğer kızlar gıbı degılım.

Sevgili günlük eşimin ailesinden nefret ediyorum. Kısaca şöyle anlatayım geçen yaz eşimle tatile gitmeye karar verdik ve eşimin kardeşleri de bizimle gelmeye karar verdi( bu arada eşim 3 kardeş iki kız bi erkek) bide kardeşlerinden birisinin eşi gelmeyecek ve kardeşlerinin ikisi de evli ve ikisinin de ikişer tane çocuğu var. Ablasının birisi eşiyle gelecek ve otelde onun ailesi için bi oda ayarlandı diğer abladı için tek oda olmasın parasal olarak yüksek olur dedi ablası ki otelin parasını biz verecez sonra ucuz olsun diye bizimle aynı odada kalmasın karar verildi otel odaları rezervasyon yapıldı ücret ödendi ben ne kadar söylensemde eşim beni dinlemedi ( bu arada bizim çocuğumuz yok 4 yıllıl evliyiz ama olmadı bu tatil hem kafa dinleme açısından hemde çocuk yapma açısından bizim için büyük fırsat) tabi görümce ve çocukları ile aynı odada nasıl olacaksa!
Neyse o sene kabul ettik dedim lanet olsun hele sesini çıkarma seneye daha iyi kafa dinleriz ikimiz geliriz
Bu sene yine tatil planımızı yaptık otelden yer ayırttık ve tatile çıktık otele daha giriş yapmadan görümcemlerin de otele tatile gelmek için yer atırttığını öğrenmemle birlikte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı daha ne diyeceğimi şaşırdım yapacak birşey yok bi kez otele giriş yaptık eşimle kavga gürültü o tatilin nasıl geçtiğini anlamadım tatilden de zevk almadım. Ayrıca tatile yanıma gelen görümcem bu sene tatile çıkmayacaklarını çünkü çocuğunu özel okula yazdırdıklarını masraflarının çok olduğunu söylediği halde yine benim girtiğim zaman da ve aynı otele tatile geldi. Neyseki bu sene odada eşimle tek tik Ama oda haricinde otelin her yerinde beraberdik. Görümcem o zaman otelin parasını taksitle ödececekkwrini yıl boyu çalışıp bi haftada tstilyspmak kendilerinin de hakkı felan tani eşimin beynini yıkadı yine ve ben bu hafta öğreniyorum ki eşim görümcemin çocuğunun kolej taksitlerini kendisi ödüyor ve benim haberim yok ne yapıp nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam o kadar karışık ki eşimi çok seviyorum ama söz konusu ailesi olunca akan sular duruyor lütfen yardım edin akıl verin ben ne yapayım şimdi

Sevgili gunluk :)))
Hayatimda hersey kendiliginden gelisiyor. Sanki benim planlayarak yaptigim hic birsey yokmus gibi. Tek isteyerek yaptigim sey, sevdigim adamla beraberim. Ama onun disindaki hersey yayindan cikmis bir ok gibi. Nisanlandim evleniyorum. Hala sevmedigim isimde calisiyorum. Bu aralar kendimi surekli midemden rahatsiz hissediyorum. Kusma falan yok ama iste sanki midem rahat degil gibi. Bazen tam konusurken birilerinin ustune kusacam diye korkuyorum. Onun disinda iyiyim. Cok sukur Allah ima. Hersey ona emanet.

Hergun daha beter oluyor hayat günden güne mutlulugumu kaybedıyorum yuzum eskısı gıbı güleç degıl tas gıbı soguk hemde cok .Senın

Günlük ondan uzak suracak kadar orade sahibi değilim ama dayanmam lazim onun beni onemseyip onemsemedigini anlamam icin durmam lazim merak ediyorum gitmesem o gelirmi arada ugruyor iste ama o kadarini degil daha fazlasini ariyor goxum bi süre ugramamayi dusunuyorum insallah Allah bana sabir verirde başarabilirim

Arkadasim ona asik oldugumu soyluyor asik degilim cok eminim ama seviyorum ya gunluk en cokta ilgisini seviyorum ergen gibi beni kıskandirmaya calisyigi anlardada sinir oluyorum belli etmemeye calisiyorum ama icimde icimi yiyor ne yalan soyleyeyim

Ama karar aldim gunluk artik ben kendimi geri cekicem her iki acidanda boylesi hayirli olacak eger onda bisey yoksa ondan uzak durmam is yerindeki itibarim icin hayirli olur kimsenin dedikodu malzemesi olmam

Eger hoslaniyorsada artik belki bi cesaret gosterir adim atma zahmetinde bulunur

Ama itiraf edeyim gunluk heptende kaybetmek istemiyorum en azindan arkadasligi kalsin

Gerci ben boyle konusuyorum ama deger verse boyle olmazdi dun cok hastaydim biliyordu en azından sadece bir mesaj atip nasil oldun deseydi

Yerin dibine girsin boyle sevda diyesim geliyor herzamanki gibi sonu hic gelmeyecdk bi masal cok eminim neyse hayirlisi be gunluk bakalim ne gorucez

Artik biraktim zamana artik bu ayin sonuna kadar olup mayacagina dair bi sekillenir herhalde hersey

Günlüğüm hastanedeyim ölmedim malesef, kurtardılar beni (sanki çok yaşamak istiyormuşum gibi). Annemin üzüntüsü ölümden beter geldi ama neyse. doktor psikolojik tedavi görmem gerektiğini söyledi eminimki :KK70: ben tedavi falan olmayacağım günlük çünkü gerek yok buna ben yolumu seçtim ÖLÜMMMMM :KK70: :KK70: :KK70: bu işin sonu er yada geç gelecek

Sevgili günlük,
2 aylık oğlumun tırnaklarını keserken bir tanesini biraz derinden kesmişim :110: ilk defa canını yaktım ama inan benim canım daha çok yandı ve oturdum ağladım.. ilk defa benim yüzümden minicik parmağın kanadı..
Şuan nasıl üzgün olduğumu anlatamam içim paramparça :anne::anne:

Sevgili günlük,

Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar çaresiz hissettim. Ne yapmam gerektiğini, e yapabileceğimi, gücümün neye yeteceğini bilmiyorum. Kendi beynimde dönen şeylerle savaşmaktan yoruldum. Kendimi dinlemekten yoruldum, sürekli bir şeyleri içimde şekil semale sokmaktan yıldım artık. Bu işin sonu nedir bilmiyorum, ama bu gidişle bir kalp krizi alır götürür beni gibi geliyor.
Şuan tek gücüm, eşim.

Sevgili günlük hala benim kız uyumadı sabahtan beri uğraşıyorum sanırım yakında kafayı yicem, aslında ...ne bileyim yaa kafam allakbullak buradaki nisanın şokunu da atlatmış değilim zaten o da tuz biber oldu bunların üzerine , sıkılıyorum günlük çok sıkıldım herkesten ,herşeyden...

X