Popüler Konu Sevgili günlük...

Rabbim yarinimi bugunumden iyi eyle şu vesveselerden sana siginiyorum tut elimdem kaldir beni ve tum dua edenleri .Hayirli sonuclar nasip et senden baska kimse anlamaz beni

Ağzına sağlık çok güzel bir dua ins..

Sevgili günlük,

Bıktım demek üzere oldugum bir hayatı yaşıyorum ama buna da şükür ne diyelim bir sene öncesinde olabilme ihtimalini olsaydı keşke herşeyi baştan yaşarsın yanlışlarımı duzeltirdim nebilim anneme sarılırdım ve günlük. Hiç bu kdr yanlız hissetmedim sanırım hissetmeyecegim artık hiç bir zorluk önümde engel değil çünkü çok da onemsemiyorum eskisi gibi olmayacağım kimseye taviz yok bu geceden sonrası benim için dönüm noktası olacak sanırım :) ya öyle kavgalı gürültülü yaşıyoruz işte kimseye anlayamadığımız rol yaptığım hayatı yaşıyorum

Bir derdim var forumuna okuyorum çoğu dertsiz ligden dert arıyor ne tuhaf

sevgili günlük galiba sevdiğim çocugu unutamıyorum unuttum gibi hissediyorum unutmak için elimden geleni yapıyorum ama unutamıyorum bu nasıl bir şey bu kişinin karaktersiz oldugunu beni sevmediğini biliyorum istemiyorum onu ama bir yanım onu seviyor nasıl biticek bilmiyorum keske doğru insan çıksa karşıma onu sevsem kalbi güzel olsa bu kişinin en önemlisi ve sevmem önemli artık çok yoruldum doğru insanı beklemekten

Sevgili günlük şu hayatta daha neler görücez duyu caz bakalım.. Bir yakınımız kızı öğretmen arkadaşlarıyla yakın ile alışverişe gidiyor. Dükkan sahibi oldukça genç, üstü başı düzgün..Aileside tanınmış birileriymiş. Kızda küçük zaten.. Bunlara çay kahveler.. Sohbet ortamı yaratıyor.. Kızın iş yerini öğreniyor.. Daha sonra işyerini tlf. Arıyor falan.. Kız yakın ile gittiğinde.. Bikaç kez yemeğe gidiyorlar.. Kızın arkadaşıda var.. Çoğunda.. Kız Kendi çevresinden araştırıp sorduruyor çocuğu.. Evli olduğunu öğreniyor. Önce inkar etsede..sonra kabul ediyor genç.. Eşiyle hamile kaldığı için evlendiğini.. Kızı lisedeki çok sevdiği, ailesinin abisi için düşündüğü ingilizce öğretmenine benzettiğini söylüyor. Falan.. Ama kız erken öğrenip.. Kendini bu durumdan kurtardığı için.. Kendinle gurur duyuyor.. Ama bir yandan büyük bir depresyon yaşıyor. Maleseffff.. Yalan.. Yalancılık affedilmiyor

Sevgili günlük şu hayatta daha neler görücez duyu caz bakalım.. Bir yakınımız kızı öğretmen arkadaşlarıyla yakın ile alışverişe gidiyor. Dükkan sahibi oldukça genç, üstü başı düzgün..Aileside tanınmış birileriymiş. Kızda küçük zaten.. Bunlara çay kahveler.. Sohbet ortamı yaratıyor.. Kızın iş yerini öğreniyor.. Daha sonra işyerini tlf. Arıyor falan.. Kız yakın ile gittiğinde.. Bikaç kez yemeğe gidiyorlar.. Kızın arkadaşıda var.. Çoğunda.. Kız Kendi çevresinden araştırıp sorduruyor çocuğu.. Evli olduğunu öğreniyor. Önce inkar etsede..sonra kabul ediyor genç.. Eşiyle hamile kaldığı için evlendiğini.. Kızı lisedeki çok sevdiği, ailesinin abisi için düşündüğü ingilizce öğretmenine benzettiğini söylüyor. Falan.. Ama kız erken öğrenip.. Kendini bu durumdan kurtardığı için.. Kendinle gurur duyuyor.. Ama bir yandan büyük bir depresyon yaşıyor. Maleseffff.. Yalan.. Yalancılık affedilmiyor
Maalesef artik bu dunysnin çivisi cikti..
Insanlar sapitmiş iyice..

Sevgili gunlugum....
Bugum kendimi iyice simarttim..
Cok super oldu..
Herkesim beni nerden vurabilirim dusuncesine ragmen ..
Ben kendi kendime ayakta tutunabilirim..
Ha bazi kendini bilmez hadisz karsi cinsler..
Bosanmis kadinlari cantada keklik olarak gorselerde..
Kusura bakmasin kimse ben yaralarima tuz bastirmam kimseye..
Kendimi yeniden toplamaya calisirken ateslere atamm.
Ben bana yeterim..
Bana bir ben lazimimm bir de beni yaratan..
Gerisi bos kisiler...
Allah'im bu mubarek cuma gunu hurmetine karşima merhametli halden anlayan iyi insanlar cikar rabbim nolursun..
Fitne fesat iki yuzlu insanlardan sana siginiyorum rabbim karsima cikarma boyle insanlari..
Gunahlarmizi affeyle rabbim..
Acilarima dayanma gucu ver..
Bana guc kuvvet ver rabbim..
Amiin...

Yalnızlaştırılıyor muyuz? Bilmem.
Alıp çayımı ve kahvemi, kaçıp gidesim var tüm bu insan kalabalığından.
Zor muydu bir uçurumun tepesinde tüm oksijeni içime çekip, ohhhh be! diyebilmek.
Kurtulmak boş samimiyetlerle donanmış sözlerden ve muhabbetlerden...
Bu kadar mı zor hayatın akışına uyması bir başınalığın?
Şimdi düştüm,
Kanadı dizim.
Baktım, bekledim, ve koskoca bir boşluk.
Hayatımdaki tüüüüm hayal kırıklıklarına selam olsun, selam olsun en büyük yanılgılarıma...
Ve tek kazancım; eşim. İyiki'm...

Gunluk

Uykularim duzeldi artik. Gec uyumuyorum. Hayatimi duzene sokmaya calisiyorum. Ne kadar basabilirim bilmiyorum. Hep bir sey eksik sanki. Takvim hizla degisiyor. Her gun bir digerinin aynisi. Gece olsada uyusam uyumadan katlanilmiyor bu aciya. Tum gun yine aklim ondaydi. Aklima eskiler dusuyor surekli. Cok baskaydi be gunluk. Cidden cok baskaydi. Her seye yasadigim tum aciya ragmen farkliydi. Bir sansim olsa o acilari yeniden yasardim. Yasamaya deger..

Günlük uzun zamandan sonra sana yazmak istedim. Onu o kadar özledim ki :KK43: Çok ağır bir imtihan. Bu zor zamanlarımı atlatmak istiyorum artık. Artık hayatımdaki aksaklıklar düzelsin. Acı çekmek istemiyorum. Hayatta ilk kez gerçekten mutlu olduğum için gülmek istiyorum. O gün gelecek mi günlük? Yıllardır gelmedi. Bu kez gelir mi o gün? Birde o gelir mi günlük.. Gelmesini çok istiyorum..

Gunluk

Hatti kirmayi basardim. Bi ofke geldi dun gece. Sonunda yaptim. O diger yeri de engelledim kapadim. Artik bana ulasamaz. Madem ayrildim bunlari da yapmam gerekir. Ben bu cocugu mutlu olsam birakmazdim demi gunluk? O zaman niye ulasmasina firsat veriyorum. Simdi iste yeni bir hayata baslayabilirim. ^_^

Günlük bana karışılmasından nefret ediyorum.
Yalnız yaşayıp istediğim zaman istediğim kişilerle iletişime geçmem lazım sanırım.
Ya kafamın içinde yalnız olmayı öğrenmeliyim ya da tamamen yalnız yaşamalıyım.
İçimde, düşüncelerimde olgunlaşmamış, oturmamış şeyleri paylaşmayı da sevmiyorum, nazar değişiyor birileri duyunca.
Kendi kendime yanlış zamanda yükselince bile değdiriyorum.
Ama bunun için iş lazım bana günlük. Her şeyin başı iş. Özgürlüğüm anca böyle olacak.
Bunun için bile rahat bırakılmam lazım biraz ama olmadığı için zorlanıyorum.
Başarısız olduğumda beni yeren bir annem var.
...

Son düzenleme:
Yine ben ve yine özledim mesajlarım.. Sürekli aynı şeyleri yazıyorum, biliyorum ama sana yazamıyorum. Seni arayamıyorum. Senin yanına gelemiyorum. Başka hiçbir şey gelmiyor elimden ne yapayım ben? Çok özledim seni.. Sende özlesen gelsen ve mutlu olsan ne iyi olurdu..
Yanlış başlığa yazmışım günlük. Sanki doğru başlığa yazsam o okuyacak da.. Okumasa bile hisseder demi, hissetsin mi günlük, oda sevsin gelsin işte :KK43:

Canım o kadar yanıyor ki günlük. İki gündür canım daha çok yanıyor. Bugün önümde işleri yaparken göz yaşım akmasın o kadar kişinin önünde diye uğraştım. Olmuyor günlük lmuyor. Kafayı yiyeceğim sonunda. Kalbimde öyle büyük bir acı varki anlatamam.. Uzun süredir bunu demiyordum ama yaşayamıyorum ben. Bu şekilde yaşamak çok ağır geliyor, ruhum ölüyor artık.

Nefret edıyorum ondan o da benden tabı şimdi hergun görmek zorundayım hep mi böyle cekerım ustume anlamıyorum bulaşmasın bana yeter. Görmezden gel tıp kı onun gıbı :) pis adam bıde kankası yok mu onada sınır oluyorum al bırını vur ötekıne saygısızlar.

Günlüğüm sinir oldum bu kıza bişey demiyorum ama kendimi zor tutuyorum. Gitmiş tek başına( hani nişanlımı alayım falan yok) kına gecesi için en ucuz salonu tutmuş, bi de kı.ına bi palavra uydurmuş oranın Orkestrası çok iyi diye orayı tuttum diyor. Bize de Çırağan düğün salonu olsun orayı beğendik deyip en pahalı salonu tutturuyor , ben beni zor tutuyorum günlük Allah Hayır etsin inşallah, zaten o erkeksi tavrına tahammül edemiyorum bi de böyle yaparak iyice gözüme batıyor

Günlük;

Pek kimseye anlatamıyorum derdimi geçecek diyor herkes bende biliyorum geçecek ama şu ezan vakti sabır diliyorum Rabbim'den. Şu bana gereken zaman çabucacık gelip atlatmamı sağlasa ya. Ne güzel günler yaşamışız onunla kısacık zamana neler sığdırmışız. Sahilde yudumladığımız şaraplar, aşıklar şelalesine tırmanmamız saatlerce, gözlerine bakarak geçirdiğim vakitler, denize vuran ayı birlikte izleme, kısacık zamanımıza 2 tatil sığdırma, kollarında bulduğum huzur. Şimdi nasıl geçip gidecek bunlar bilmiyorum en kötüsü de her şekilde bu kadar yakın yaşıyorken nasıl olacak. Ben yazlığa nasıl gideceğim günlük. Küçük yer belki o her zaman orada değil ama denk geleceğiz biliyorum. Nasıl katlanacağım ben buna. Rabbim'e dua ediyorum Hayırlısı ile onu yeniden bana yaz Rabbim diye. Bir ümidim var belki de günlük. Özlemiş midir sence beni. buluşup vakit geçirdikten sonra ben eve döndüğümde özledim yine diyen adam şimdi hiç özlemiyor mudur günlük? Sabır Rabbim sadece Sabır...

Bir yanım kendime o kadar kızgın ki günlük.. Hep kendimi suçladım. Kendime daha çok kızdım, kendimde daha çok hata aradım. Kendimi daha çok sorumlu tuttum. Geçer mi günlük, kalbimin acısı geçer mi bir gün? Şuan başkasıyla konuşuyordur belkide. Şaka gibi dimi? Şaka gibi evet. Bazen diyorum hayatmacerasi oda seviyor ama sonra bir şey oluyor bir kez daha düşüyorum. Ne olacak böyle günlük? Bunun sonu nereye gidiyor :KK43:

Son düzenleme:
Selam günlük ..

Bugün erkenden geldim. Eski yazdıklarını okudum çok iyi geldi. Ben yenilendim. Her yeni güne umutla bakıyorum. Gülümsüyorum .. yeni tanıştığım kişiler bile çok pozitif olduğumu . Her zaman mutlu olacağımı söylüyorlar. E ister istemez sevindirik oluyorum bende. Burdan okuduklarımdan sonra korkmuştum aslında yasayabilme ihtimali oldugum tatsız olaylardan ama şükür hiç yasamadim. Hatta daha da güzel şeyler yaşıyorum kiii:21: Elhamdülillah bugunume

X