Popüler Konu Sevgili günlük...

Berbat bi güne uyandım. Hiç enerjim yok. Selam veren olursa kavga bile edebilirim.

bu bayram hayal kırıklığıyla geçti. dost kazıkları peşpeşe geldi. hayırlısı buymuş.

Herşey çok güzel olacak günlük Ben çok harikayım çok değerliyim Çevremdeki herşeyde yaratıcının o mükemmel izleri dokunuşları var Herşeye baktığımda O'nun güzelliğinin yansımasını görebiliyorum Kendim de buna dahilim Sahip olduğum tüm güzellikler için yürekten şükrediyorum

Kavga ettiğimizde üzüntüden uyuyamayan koca istiyorum günlük. Şu horlayanı al götür çok sinirimi bozuyor artık

Umarım inşallah yalvarıyorum haftaya bu saatler onun yanında uyuyor olayım hayali bile tuhaf. Rabbim çok görme dualarımızı hayırlısıyla kabul et kavuştur bizi senden başka kimse derdime derman olamaz..... Haftaya sana haber veririm günlük...

Sevgili gunluk bugun bir konu okuyunca elim ayagima karisti sok oldum..
Resmen icim ciz etti cok yandi..
Su guzelim memleketimizin geldigi duruma bak be gunluk..
Yeminle tesmen insanalr dinini bilmiyor ya..
Nasil muslumanlik bu aklim almiyor cozemiyorum nasil bir mantik bu..
Nasil oluyorda dini nikah olmadan evlilik oluyor bu mumkun mu ya??
Hangi kendini bilmez dinini ticaret ugruna satan hoca boyle bir fetva verir ki??
Neymis efendim resmi nikah dini nikah sayiliyormus..
Boyle sacma yalani kim uydiruyor ya rab..
Aklimi kaciracam.
Ne ginelre geldik cidden rabbim..
Beni ahir zamana birakma nolur rabbim..
Daha fazla yasamak istemiyorum.

Sana en layik sekilde rizani kazanarak olmayi nasip eyle Allah'im..
Beni her turlu kotulukten fitneden muhafaza eyle rabbim..
Seytana uydurma rabbim..
Amiin

Günlüğüm son 3 gün Allah hayırlı etsin inşallah

Ağlatacak kadar can sıkıntısı olabilir mi, bu iç sıkıntısı demek ki.. ama nedenn..

Günlük hani geçen sene bi konu başlığı açmıştım ve gelin adayını eleştirmiştim ya kısa boylu kilolu diye tam bi yıl sonra abim biriyle nişanlanıyor Sırık gibi uzun hatta topuklu ayakkabı bile giyemeyecek kadar uzun zayıf o kadar zayıf ki kemiklerini say öyle hata ettim hata ettik Allah affetsin

günlük. Nişanlım hakkında çok kararsızım. Halbuki ne çok isterdim. o zamanlar gözüm mü körmüş. Kafam çok karışık. Allahım. Nolursun. Bana yardım et.

Gunluk

Ben ne yapacagimi sasirdim. Nasil tepki vermem gerektigini bilmiyorum. Kotu davranarak hata mi ediyorum? Ah gunluk ben nasil araftayim. Icim daraliyor...

Eylul ayi sen hep bana huzun verdin..
Hep aci verdin..
2017 seni hic sevmedim ben..
Hayatimi allak bullak ettin..
26.08.2017..
Sende en onemli karar alindi..
Cok yalnizim be gunluk..
Cok dipteyim..
Yeniden ayagi kalkar miyim??
Dunyanin civisi cikmis gunluk harbiden bak..
Oyle insanlar goruyom ki serefsizin onde gideni..
Aman Allah im noluyor ya..
Ne bu rahatlik manyak..
Insanlar aklini yitirmis cidden..
Bir tane normal adam yok su dunyada..
Hepsi bos isler memuru manyaklar..

Sevgili günlük.
Hayatım bir film olsa başroldeki kız ben olsam ah ne safsın kızım adam seni kandırıyor ama sen göremiyorsun derdim.
İnsan bazen karşıdakine inanmak ve güvenmek istiyor herşeyi göze alıp sevdiği ve sevildiği düşündüğü insan için yaşamını ters düz ediyor. Ama işte demek ki dünya bizim hayalerimizdeki gibi değil bazı gerçekler de var...
Yine de yaşanılanlardan pişman değilim ben seçtim ve yaşadım bazı şeyleri başarabilirim değiştirebilirim sanmıştım.
Olmayınca olmuyormuş...
Tek duam beni anladığın gün gelecek ve yaşattıklarından fazlasını yaşayacaksın.
Hiçbir mazlumun ahı yerde kalmazmış.
İnsanın sevgisi nasıl nefrete dönermiş bunu da öğrenmiş oldum.
Sen sevgiyi para ile eşleştirip herkesi kullandığın için gerçek sevgiyi yaşayamadan öleceksin.

Umutlanmayayım diyorum ama bir bakıyor um hayalimde aklımda video çekiyorum umut olmadanda olmuyor yine kıpırdıyor içim ya gelirse ama ben yinede Umutlanmayayım sonra enkazı kaldırmak zor oluyor ama umut da güzel oluyor hayali bile güzel

Çok yorgunum günlük. Uyumam lazım sabah 8de kalkıp kursa gideceğim oradan da işe gideceğim. Off yine depresyona giriyorum galiba.

Hayat ne tuhaf günlük beş sene önce bugünlerimi hayal ederdim. Evlenmişim, sevdiğimin kollarında mutlu ve huzurluyum diye. Şu güne bakıyorum o başkasıyla evli ve mutlu ben hala bekar ve mutsuz. Hayal kurmak bana gelmiyor işte. Hani derler ya hayallerim gerçek oldu diye ben onu nedense hiç diyemedim. Neyi hayal etsem en ufak bir şey bile olsa benim istediğim gibi olmadı. N'apalım kader diyip susuyoruz. Bu belirsizliğin içinde kayboluyorum artık her şeyim düzene girsin bana bi can gelsin.

Günlüğüm moralim sıfır... Yarın nişanımız var ve ben bu kızı hiç sevemedim niyeyse, yüzünü görmemek için alışveriş sırasında hep önde yürüdüm, Sırık gibi boy, bakımsız erkek gibi paspal . Sakar da galiba yada başka bişey bilmiyorum. Günlük içim daralıyor inan ruhum sıkılıyor sanki, en mutlu olmam gereken dönemde çok mutsuzum hemde çok (RABBİM sonunu Hayır etsin)...

Günlüğüm şu günü bi atlatsaydık hayırlısı ile içim daralıyor inan.çay getirmeyi bile beceremeyen müstakbel gelin adayı nişan pastası yapacakmış öyle olmasa kolu yoksa yapacakmış ( bu bizi salak sanıyor heralde). Tanışmaya gideceğimız zamanda baklava açacakmış (tatlı alacağımızı duyunca yapmamış ) . Damada ne demişler günlük biliyor musun? Ayakkabını iyice sil poşetle yanına al içerde onu giyersin (evinin içine tukureyim, insan nişanda bunu yapar mı) . Dur bakalım nolacak bugün ALLAH hayırlısını versin inşallah

Gunluk

Gunler geciyor. Hala ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim. Hatti kirip atasim var. Boyle tum iletisim yollarini kapatasim var. Yazmasin artik. Yuregim dayanmiyor. Cok yoruldum...

Günlüğüm bu günü de bitirdik çok şükür, güzel geçti herşey eğlendim :) Allah'ım sonunu Hayır etsin inşallah

Gunluk

Yine uykusuz bir gecedeyim. Gece uykusu denen sey kalmadi bende. Karnimda acikti. Ay cok sıkıcı bir gece. Her gun boyle. Ben ne zaman normal insanlar gibi sabah erken kalkacagim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…