Popüler Konu Sevgili günlük...

Canım günlük, ciğerim günlük,
Kendimi aramaya hala devam ediyorum. Düşüncelerim ve duygularım birbiriyle uyuşmuyor sanki. Ne aşk acısı ne dünya dertlerinde boğuluyorum. Sadece kendi amacımı arıyorum. Duygularım taşıyor, dolduracak kap bulamıyorum. İçimden nehirler akıyor, denize ulaşmayan nehirler. Denizi bulmak istiyorlar mı orası da muallak..
Şuan balkonda oturmuş bir apartmanın duvarına vuran sarı ışığa bakıyorum. Sanki ışığın içinde umut var. Ona tutunmak istiyorum.
Geçmişim geliyor aklıma, hatırlamadığım aşklarım, savaşlarım.
Bu bedende ne kadar yalnızım şimdi farkediyorum. Zor zamanlardayız.. çok zor zamanlarda..Daha beterlerini de görmüştük değil mi ruhum?. Öyleyse bu dünya bir savaş alanı diyelim buna. Kazanan ödülü alır.. Herzaman olduğu gibi.

Hanimiş benim çıtı pıtı minnoş günlüğüm?

Hiç de günlük yazmayı başaramam biliyor musun? Şu makale işleri sarpa sarıyor, elimi çarptığım dolandırıcı çıkıyor. Gribim ve galiba penisiline alerjim var ya da iğne fobim panik atağım falan arttı. İkidir başım dönüyor, kulağım uğulduyor, kalbim sıkışıyor ve nefesim daralıyor. Doktor üçüncü dozu yasakladı. Dünse birden titreme geldi ve 15-20 dk boyunca dişlerim takırdadı. Kardeşimi ve annemi çok korkutmuşum. İkinci üniversite için kapılarım kapanıyor. Bu ara her şey ters her şey garip. Artık toparlanmak istiyorum. İlaçtan ve paranoyak gibi hastalık araştırmaktan bıktım.

Sana sürekli yazamayabilirim. Sevgiyle kal.

Bugün benim doğum günüm
Kocaman 1 sene daha bıraktım geride
Ne çabuk geçiyor zaman:110:
Geçen sene bugünü hatırladım
Sevdiğim adam dediğim kişi şimdi yok
Doğum günümden günler sonra bir Eylül akşamı bırakmıştı beni
Bu geçen zaman ne yazık ki onu unutturmadı
Daha doğrusu ne ben onu unutmak istedim ne de onu unutturacak kişinin hayatıma girmesine izin verdim
Hep bi umut döner dedim dönerse bekleyeyim çünkü onu çok seviyorum ondan başkasını sevmek İstemiyorum dedim
Yine kendime ettim aslında
Allah'ın dediğinden başkası olmuyo
Onu karşıma çıkaran da O
Onu hayatımdan alan da O
Neyse
Yeni yaşımda zihnimde ve kalbimde oluşan bütün fazlalıklardan arınıp rahatlamak istiyorum
Hayallerimden bile güzel olsun her şey
Ha bu arada dün gece rüyamda gelinlik seçiyordum
Hayırlara çıksın inşallah :KK200:
Şu an için hayattan tek beklentim, sevdiğim ve sevildiğime inandığım kişiyle yuva kurmak ve anne olabilmek

Merhaba günlük,
Birinin de gaza getirmesiyle kpss ye çalışmaya niyet ettim inşallah.
Bir kaç gündür nasıl başlasam ne yapsam diye bakınıyorum, araştırıyorum.
Eski çalışmadığım kitaplarımı bitireceğim önce. Düzenli çalışamama, sıkılma ve hırs sorunlarım var çünkü.
Eğer ki en azından belli bir noktaya kadar gelirsem kitaplar almaya başlarım.
Kendimi gaza getirmem lazım devamlı. Hadi inşallah olur artık...

Gunluk

Bir seyleri tam bitirdim diyorum olmuyor. Ben ne istedigini bilen bi insandim ne ara boyle oldum ki. Cok degistim. Artik kendimi taniyamiyorum. Yarin erken kalkmam gerek 7.30 gibi. Okula kayda gidecegim. Ama ben gece uyumuyorum ki. Cok zor olacak. Yine uykusuz kalacagim. Mahvettim gece uykularimi iyice..

yarın çok zor
Çok iş var
Aptal bir görüşme var
Dandik günün ilk saatleri
Karnım acıktı :KK43:
Uykum kaçtı
Off

Gunluk

Kaydi tamamladim. Sinav tarihini bekliyorum simdi. Cok uykum var. Uyusam uyurumda uyku duzenim daha beter olur diye uyumuyorum. Ben o konuda hala karar veremedim. Sanirim caydim gunluk. Buna cesaretim yok. Zamana birakayim bence ben. En mantiklisi bu olacak.

Allahım çıldırmak üzereyim. Kendi kendime nazar ettim. Bu hafta 2. kek faciasını yaşıyorum. Hep övülen kekler yapan ben ikinci çöp kekimi yaptım az önce. Fırınmı bozuldu acaba:KK43: içi pişmeden kabarıp sönüyor:KK43:((((((sonra çöp

Eylul ayi sen hep bana huzun verdin..
Hep aci verdin..
2017 seni hic sevmedim ben..
Hayatimi allak bullak ettin..
26.08.2017..
Sende en onemli karar alindi..
Cok yalnizim be gunluk..
Cok dipteyim..
Yeniden ayagi kalkar miyim??
Dunyanin civisi cikmis gunluk harbiden bak..
Oyle insanlar goruyom ki serefsizin onde gideni..
Aman Allah im noluyor ya..
Ne bu rahatlik manyak..
Insanlar aklini yitirmis cidden..
Bir tane normal adam yok su dunyada..
Hepsi bos isler memuru manyaklar..
Cok canim sikiliyor gunluk..
Ne yapsam olmuyor..
Hayatim hep beklemekle gecti yine habwr bekliyorum..
Sikildim bu hayattan..
Yasamk istemiyorum..
Ama mecburum bu can bedende oldugu surece mecburum..
Hicbirsey beni mutlu etmiyor..
Cok sikiliyorm..
Bazen su pislik iki yuzlu arkadaslarada gicik oluyorum..
Zor durumumda kimse aramaz etmez..
Ama sindi bisey duyarlar..
Akbaba gibi ususurler..
Nefret ediyorum..
Su hayatimda kimseye soyleme emi??.
Bak sana guveniyorum laflarindan biktim artik ya..
Nefret ettim insanlardwn..
Tavirlarndan..
En iyisi hic kimseyle gorusmeyecksn..
Kafan rahat edeck..
Yeni bir hayata hazir degilim..
Yeni cevreye..
Su eski manyak insanlardan kurtulmak istiyorum gunluk..
Birdaha kimse benim hayatima dair haber veya bilgi alamasin istiyorum..
Meraktan catlasinlar istiyorum..
Cok sikildim..

Olmadı bu gecede yalnızım umutlarımı hayallerimi bagladım bi kuşun kanadına yolladım uzaklara yoruldum kırıldım bittim ama hakkım yok kabuğuma çekilmeye beni bekleyenler var yavrularım var bir başka bahara artık kokuna hasret sana hasret günler haftalar.....

Karar verdim artık olumlu düşüncegim pozitif olacagım kendimden değerli ne var ki ? Hep ben mi üzülmeliyim ağlamalıyım dertsiz başıma dert açmalıyım. Düşünüyorum da aslında hiç bir sorun hiç bir sıkıntı yok bu sıkıntıyı ben kendim çekiyorum olumsuz olumsuz düşünerek çünkü ne düşünürsem başıma geliyor artık olumlu düşünücem Hoppa

Manalı tweetler atıyor, üstüme alınıyordum.. ama "sendin" derken neyi kast etmiş olabilir ki.. benimle ne ilgisi var.. başkasını mı seviyor:KK43: ee ben de başkasını seviyorum, neden üzülüyorum.. ne acaip kızım bütün eski sevgililerim beni sevsin istiyorum, birini seç biri için üzül üzüleceksen.. bence hiç üzülme.. günlükçüm kendimle konuştum biraz kusura bakma.. sendin dediği kim ya, ben miyim, ne demek istemiş ya..

bugün doğum günümdü 25 oldum sevdiklerim kutladı çok mutlu oldum hastayım bayadır nezle beni çok kötü etti anladım ki sağlıktan önemlisi yok bu yıl gerçek aşkı bulmayı diledim ama bulamasamda boşverdim hayırlısı diyorum perşembe kınamız var cumartesi düğün var ablamın çok üzülüyorum içim buruk canım ablam inşallah mutlu olur bu yıl zor imtihanlar geçirdim yeni yılım şans getirsin üzüntülerimi çoğu gitti artık boşverdim iş bulmam bana çok iyi geldi işsizken psikolojim çok bozulmuştu

Ben bugünü biraz kırgın kapatıyorum.
Beni mutlu etmeyi bilemediniz sevdiklerim.
Kolaydı aslında ama,
Olsun canınız sağolsun

Karmakarisik dusuncelerimin icinde boguluyorum. Bir gun bende hayallerimi yasayabilecek miyim?

GÜNLÜK BEN MANYAK MIYIM?????
Doğru cevap evet:KK45:. Mutsuz olmak için sebep arıyorum kendime resmen hatta çevremdekileri de mutsuz ediyorum, abim nişanlandı, kızı sevmiyorum (erkek Fatma gibi, kaba saba, bakımsız, abime göre çokkkkk uzun, çok zayıf ne bileyim belki de ben abartıyorum görümcelik damarım tuttu bilmiyorum ). Nişan sonrası annemle konuşuyoruz anneme fikrimi söyledim, kız erkek gibi , bakımsız paspal dedim, annem bişey demedi ama dün ben işteyken ağlamış oğlumun şansı diye duyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam keşke öyle söylemeseydim dedim ama laf ağızdan çıktı bir kere Rabbim yardımcımız olsun iki taraf içinde hayırlısını nasip etsin mutluluk versin :dua:

İnsan aklını böyle böyle parça parça yitiriyormuş demek .
Dönence gibi , labirentteymiş gibi ..
Bazen yavaş yavaş bazense hızla yok oluyorsun , buradasın ama aslında yoksun hayalet gibi ama değil , ölü gibi ama değil .Sanki biri beynindeki görünmez düğmeye basmış seni durdurmuş gibi

Cok canim sikiliyor gunluk..
Ne yapsam olmuyor..
Hayatim hep beklemekle gecti yine habwr bekliyorum..
Sikildim bu hayattan..
Yasamk istemiyorum..
Ama mecburum bu can bedende oldugu surece mecburum..
Hicbirsey beni mutlu etmiyor..
Cok sikiliyorm..
Bazen su pislik iki yuzlu arkadaslarada gicik oluyorum..
Zor durumumda kimse aramaz etmez..
Ama sindi bisey duyarlar..
Akbaba gibi ususurler..
Nefret ediyorum..
Su hayatimda kimseye soyleme emi??.
Bak sana guveniyorum laflarindan biktim artik ya..
Nefret ettim insanlardwn..
Tavirlarndan..
En iyisi hic kimseyle gorusmeyecksn..
Kafan rahat edeck..
Yeni bir hayata hazir degilim..
Yeni cevreye..
Su eski manyak insanlardan kurtulmak istiyorum gunluk..
Birdaha kimse benim hayatima dair haber veya bilgi alamasin istiyorum..
Meraktan catlasinlar istiyorum..
Cok sikildim..
Sevgili gunlugum....
Bugum kendimi iyice simarttim..
Cok super oldu..
Herkesim beni nerden vurabilirim dusuncesine ragmen ..
Ben kendi kendime ayakta tutunabilirim..
Ha bazi kendini bilmez hadisz karsi cinsler..
Bosanmis kadinlari cantada keklik olarak gorselerde..
Kusura bakmasin kimse ben yaralarima tuz bastirmam kimseye..
Kendimi yeniden toplamaya calisirken ateslere atamm.
Ben bana yeterim..
Bana bir ben lazimimm bir de beni yaratan..
Gerisi bos kisiler...

X