Popüler Konu Sevgili günlük...

Evet, gidiş günüm geldi.. Nasil ayrilacagim ailemden? Babam rahatsiz olmasaydi belki bukadar zor olmazdi.. Onu nasil birakacagim.. Elimiz kolumuz bagli , keske her hastaligin tedavisi olsa.. Nasil olacak ? Yarinki vedalasmayi yasamak istemiyorum :KK43:

Gözlerinde artik uzuntuden yaş kalmayan babamdan ayrilmak ne kadar zordu :KK43: . annemle de göz göze gelemedik , hayat saten yıpratı daha cok yıpranmamak icin ikimizde tutuk kendimizi.. Gözlerimiz sade kizardi ve hazirda bekleyen göz yaşı.. Torunlar olmasa belki daha zor olurdu.. Kucuk kizim geriye dogru oyle el saliyorduki hayatan habersiz , babasına gidecem heycanini ve gözleri ici gulen, annemi, abimi ve beni gulumsetirdi..

Diğeri çok yazılmış sayfaları dolmuş yeni bir başlangıç ....

Eski Günlük için tıklayın...
Cok yalnizim gunluk etrafimda beni anlayan bir tane bile insan yok ..
Bu yuzden cok yalnizim..
Ve bu hayatta eminim beni anlayacak insan daha dogmadi..
Icimparam parca ne uzuluyorum ne de seviniyorum karmakarisik ruh halindeyim ..
Aslinda icim yaniyor..
Beni bu hale getiren insanlara agzima geleni saymak bagirmk istiyorum ama deger miki sadece ben bagirmis olurum karsi taraf taş oldugu icin duymaz..
Cok yoruldum bu hayattan daha cok insanlardan...

Cok yalnizim gunluk etrafimda beni anlayan bir tane bile insan yok ..
Bu yuzden cok yalnizim..
Ve bu hayatta eminim beni anlayacak insan daha dogmadi..
Icimparam parca ne uzuluyorum ne de seviniyorum karmakarisik ruh halindeyim ..
Aslinda icim yaniyor..
Beni bu hale getiren insanlara agzima geleni saymak bagirmk istiyorum ama deger miki sadece ben bagirmis olurum karsi taraf taş oldugu icin duymaz..
Cok yoruldum bu hayattan daha cok insanlardan...
Gecenin biri oldu ben hala cekirdek yiyorum sitresden uyku girmiyor gozume.surekli aklimdadusunceler..
Bu yasimda bu kadr yuk bana cok agir geliyor..
Benim yasitlarimin cogu bekar gezerken ben evlenip bosaniyorum..
Bu benim kaderimmi cilemmi nedir bu basima gelenler..
Hangi gunahin bedelini oduyorum ben???

Sevgili Günlük;
Bugün belki de yüzüncü defa tanık oldum verilen aynı sözün hoyratça çiğnendiğine. Akıllanmak farz oldu...

Gunluk

Ben hala uyumadim. Iyi de degilim. Oyle diyeyim dedim sana. Midem bulaniyor. Yine zor bir durumdayim. Hissediyorum bir secim yapmam gerekecek.

Seni burda bırakıp gitmek istemiyorum aynı şehirde aynı havayı soluyorduk bir yanım hep sendeydi zaten şimdi tümden karıştı aklım önümüzdeki günler bize ne getirir bilmem keşke herşey istediğimiz gibi olsa yorulmadıkmı bitmedi mi Rabbim ne olur unutma bizi acı bize merhamet et tüm sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine.... Senden istiyorum... Başka kimse bana ilaç olamaz... Dermanımız sende...

Elveda bir gün daha..

Yarında gelmek üzere... Yarın bu şehirdeki ilk iş günüm olacak inşallah. Çok severdim yeni çevre. Yeni arkadaşlıklar.. peki ya şimdi.. yinelenen sorular yorgun cevaplar ... Hiç kimseye hiç bir şeyimi anlatmak dahi istemiyorum ama zorundayım.. baslama yazımda atanma sebebi bile boşanma yazıyorken.. ama ben aşıcam bu günleri biliyorum. Buraya da o yüzden yazıyorum... Bu harfler bana ileri bir zamanda okuduğumda elbet bir şey katacak. İçimdeki çocuğu kaybetmeden gönlümce gülebilecegim bir lunaparkta kaybolmak tek dileğim.. hoşçakal bu günüm

Nasıl yalnızlık bu bilmiyorum kimseye açamıyorum içimi hep bi telaş uğraş ama içimde kopanlar ağlayanlar oturup sokağın ortasına bağıra bağıra ağlamak istiyorum yeter diye... Ya da kafam bomboş uyumak sabaha tek derdim kahvaltı menim olsun sanki herkes mutlu.... Nankörlük yaptığım onca aralandı müslüman öldürülürken şikayet etmeye hakkım yok insanlar eziyet çekerken hamdolsun bugünümüze allah darda olan derdi olan sıkıntısı hastalığı olan herkesi içlerindeki bizi kurtarsın amin....

Gecenin sabaha bağlanan en güzel saatleri. Tüm bir hayatın film şeridi gibi gözlerimden geçtiği anda elimde fincanımla kahvemden çıkan dumanları seyre dalmayı seviyorum. Derin bir iç çekerken ciğerlerime karışan kahvenin kokusunda bulduğum huzurla mutlu oluyorum. Fincanımın üzerindeki yazıyı da seviyorum :)

gerçekten bir garip hissediyorum günlük..
Sanki hiç böyle olmamıştım..içim daralıyor..midem ağrıyor gibi , nefes alamıyor gibiyim..
Bakıyorum..Geçerli bir sebebi de yok.hiçbişey beni mutlu etmiyor.
Şükrediyorum halime.O kadar zor şeyler yaşadık.Belki onların yorgunluğu çöktü üstüme.Sene başından beri çünkü hep üst üste..Şimdi hiçbişeye gücüm kalmamış gibi , hiçbişey beni mutlu edemeyecek gibi..
Ağırım.Hareket edemiyorum.Böyle olmak istemiyorum.
Bir şarkı beni mutlu ederdi..Sadece yavaş şarkılar dinliyorum..
Çabalamak istiyorum.Kendime vakit ayırmak istiyorum..
Kızımı görünce onun enerjisine ortak olmak istiyorum..Yapamıyorum..
Bağırıyorum..Saçma sapan şeylere takılıp kızıyorum..
Eve adım atmak istemiyorum..Esnemeye başlıyorum..Silkelenmek istiyorum.. :KK43:

Uzun zamandır (1 sene bile olmuş olabilir) balık yemiyordum günlükcan. Özlemişim balık yemeyi, çok da üstüne düşmezdim normalde ama sağlıklı bir besin. Bunu okuyan uzun zamandır balık yemeyen varsa yarın yesin. Unutuluyor. :KK72:

Allah herkesin kesesine bereket versin günlük.
Aç açıkta olanlara rabbim yardım etsin. :dua:

Sevgilerimle. :KK37:

bugün eski ben olmaya daha çok yaklaştım

güçlerimle zayıflıklarımla düşmanlarımla dostlarımla.. bir hayat kuracağım kendime

yeni baştan gücüm tükense de yeniden doğacağım alevlerimden.

dostlarımın öğütlerini dinleyeceğim. gereken neyse onu yapacağım. ilk önce kendimi düşüneceğim.

İçim daraliyor migdem ağrıyor yüreğim daraliyor böyle tuhaf bir boşlukta yok.Gecer mi insan kendi ailesinde huzuru bulur mu? Sonrada birini sever mutlu olur da ikiye katlanir mi mutluluk?Yoksa mutsuzluğa mahkum muyum

Günlük biz problemli bir aileyi (tam olarak aile miyiz onu da tam kestiremiyorum) bir baba düşün evlatlarına! !! Evlenin diye sürekli soylensin sonra iş ciddiye binince üç kuruş para için evde huzur koymasın ALLAH bizi kurtarsın bu evden

X