Popüler Konu Sevgili günlük...

Vay vay vay gunluk bugun bir ilk olmali .Mutlumuyum gene hayir az kaldi sabir zaman herseyin ilaci gececek bu gunlerde.

Günlük şimdi facebooktan ekledi beni bunlar ne sosyetik aile böyle yurtdışı gezileri, ailece yemeklere gitmeler, denize girmeler ben daha hic denize girmedim tatile mi gittik ki denize gireyim bizimkilere tatile gidelim dedin mi abinin yanına gidelim diyorlar denizi nerde göreyim de gireyim. Bayanların hepsi baş açık bizimkiler bürünüyorlar, bende öyle aman aman sosyal biri değilim, Allah'ım sen yardım et hayırsızsa bitsin hemen bugün hemen, ben hayırlısını istiyorum sen de hayırlısını nasip et Allah'ım.

Allahım şu sorunum bi çözülse bi an önce rahatlasam. Sonra diğer geniş çaplı olan şeyolsa. Bi de o en kafama takılan çözülse dünyanın en mutlu insanı olucam ve hiçbişeyden şikayet etmiycem allahım söz. Of be şiştim

İçim bir yangın yeri sanki günlük.. Çocukca bir istek değil bu ölmek istiyorum artık. Yeni bir gün olmasın benim için bu gece son olsundayanamıyorumn

1 yıl kendin dene, olmazsa infertelite teşhisi ile tedavine başlarız demişti doktor. Tahmin etmezdim böyle olacağını ama 1 yıl oldu, hala yoksun bebeğim. Naz yapmayı mı seviyorsun, özlenmeyi mi..
Temmuzda annen alttan muayenelere başlayacakmış. Rahim filmi çekilecekmiş. Canım çok yanacakmış. Doktor birebir böyle söyledi. Devlet hastanesi olduğu için baban da yanımda olamayacak. Tek başıma çekeceğim acıyı, tek başıma yaşayacağım o korkuyu. Belki de korktuğum kadar acımaz.. Bilmiyorum.
Yakma annenin canını. Gerek kalmasın rahim filmine.. Kıyma bana be annem. Hadi son 1 ay.. Seni özlemek de güzel, ama yetmedi mi..
Kendimi ezik hissediyorum. Babana evlat veremiyorum. Onu baba yapamıyorum. Herkes sıra sıra hamile kalıyor. Baban bana belli etmiyor ama onlara çok özeniyor, görüyorum, anlıyorum.
Yapma bunu bize.. Nazını yediğim gel artık.

Keşke küçüklüğümdeki cesaretim sürseydi.
Gözüm kara tırmanırdım tepelere, şimdi vay be nasıl yaptım diyorum.

Sevgili günlük..
Ben o aşık olup evlendiğim masum vicdanli durust adami geri istiyorum sinsi annesinden etkilenmesin istiyorum ne var sanki 3 yil oldu kopamiyor annenin baskisindan artik bir bebeğimiz de olacak ins duzelir ve kendinin artik bir aile oldugunu anlar üzmez bizi..

Sevgili gunluk uyku tutmadi kendimi oyle degersiz hissediyorum ki belki sacma bi kuruntu belki kebdi aralarinda toplanmak istemislerdir ama ne bileyim ya icime bisey oturdu hu duygu bile insani bu kadar rahatsiz ediyorsa alakasiz olacak ama Allah aldatilan kadinlara sabir versin

Gunluk istende ses cikmiyor adami arafim ama hem sesi kesik kesik geliyordu hsm aramamdan hosnut degilmis gibi yarim agiz cevap verdi olumsuz olursada haber verirsiniz degil mi dedim veririz desi ama inan beklemekten tukendim gibi hissediyorum

Baska fikirler dusunmeye calisiyorum tercih vereyim okuyayim diyorum ama onumde herseyime mani olan bir baba birde maddi sıkintilar baska bir yerde okumanin hayalini kuramam indan gectim burdada elde tutulur bi bolum yok okanada benim guzsl puanin yetmiyor

Para konusunuda ne sen sor nede ben soyleyeyim valla bicak kemige dayandi vaziyetteyim ne ustte var ne basta ne zamana kadar boyle kardesimin eline avucuna bakicam ki yemin ederim oyle yoruldum ki icim bazen cok fazla aciyor ne yone donsem neye niyetlensem bi mani var

Bazen herhalde kaderim bu evden cikmamak diyorum sosyallesmek istiyorum o bile para sahi soylesene ben napicam ki gunluk ne zamana kadar boyle devam edecek

Bazı şeyleri, duyguları sadece hissediyorum, anlatamıyorum...
Bu anlamsız olduğunu da göstermiyor, hislerimden eminim çünkü.

Günlük ben geldim, devam ediyoruz görüşmeye (maşallah )şimdilik güzel gidiyor herşey hatta az önce benden +1 puan aldı cuma namazına gidiyormuş ( maşallah ) niyeyse dinle alakası olmayan biri gibi gelmişti bana ama böyle söyleyince mutlu oldum. saat 2 gibi arayayım konuşalım dedi tamam dedim , bakalım nolacak bu işin sonu Hayırlısı olsun inşallah, ben kendimi kaptırmak istemiyorum ama olsun istiyorum günlük inan çok istiyorum çok üzüldüm çok ağladım bitsin istiyorum , nolur bu çocuk benım şansım olsun

O kadar kötüyüm ki günlük. Keşke ağlaya ağlaya rahatlasam. Ama hiçbir şey rahatlatmıyor. İyi değilim, çok kötüyüm, hayatımın en berbat günleri mi?
Günlük bugün ya da yarın keşke mesaj atsa konuşsa ona söylemem gereken çok önemli bir şey var. Gerçekten çok önemli..
Ya da direkt ölsem. Keşke ölsem yarın sabaha kadar

durumunuza üzüldüm ve kayıtsız kalamadım..siz neden atmıyorsunuz mesaj,ölümü düşünecek kadar..önemli bir durum varsa ortada..karşınızdaki de insan nihayetinde,kayıtsız kalmaz sanırım.Allah yardımcın olsun

Günlük, tüm içtenliğimle yaklaşıp o insandan karşılık alamamak, nezaketsizlik beni çok kırıyor.
Niye bunun ayarını yapamıyorum içimde.

Günlüğüm yine ben geldim, bu çocuğa ısınıyorum ben galiba hiç görmeden hemde inanılmaz şekilde birbirimize benziyoruz, burcumuz aynı ,sevmediğiniz yemekler aynı, hat seçimimız bile aynı tek fark o benden 1 yaş küçük. İnşallah güzel olur herşey günlük çok istiyorum bunu

Gunluk ben geldim su isten ses seda yok ona sorayim buna sorayim derken uzun zamandir konusmDigim kisilere bile sordugum icin kendimi rezil olmus hissediyorum sanki onlarla konusmak icin sordugumu dusunmus olabilirler valla alakadi yok gunluk şuan en buyuk taktigim mevzu su is mevzusu

Ya bide gecen gunku yemek geliyo aklima acaba konusurken cok konusunca fazla mi bos konustum diye dusunuyorum hep boyleyim 1 hafta once soyledigim soxu bile dusunmekte ustume yok

Ama Allahim biliyor ben ordan kimse icin icimden dahi kotu bisey dusunmedim hepsini cok sevdim insallah kimsenin gozune itici gelmsmisimdir insallah ortamlarinda gormek isteyecskleri biri olurum

Bunu cok istiyorum gunluk hemde cok

Ben,kardeslerim ,gelecegimiz bazen hic bir sey yapmak gelmiyor icimden neyi dusunsem elimde kaliyor .Evlilik dusuncesi bile bitti kafamda bitmek zorunda da olmaz cunku olamamasi icin cok sebepler var .Evlilik bizim gibilerin hakki degil cunku mutlu olamayacagini bile bile bu yola girmek karsimdakine haksizlik melek olmali ,sabirli olmali ,cok cok iyi olmali ki cikan sorunlarda haklisin diye bilmeli baskalarina yada hatasiz olmali bu da zor.

Bazen yazilarina rastliyorum senin gibi bende cok istiyordum evliligi ama nasip olmadi olmuyorda sanirim benim icin olmamasi daha hayirli cok yiprandim cok yoruldum. Umarim siz evlenirsiniz .

Günlük ne zaman bitecek su maddi sıkinti derdi neye niyetlensen hep para para para

Valla tukendim artik bugun ilk defa en cok kendim icin degilde annem icin uzuldum kendini bildi bileli hep yoklukla gecirdi yokluk neysede varlik icinde yokluk dokunuyor insana bide annemi bu caresizlikte gormek daha bi dokunuyor

Allah bilir almak isteyipte alamadigi neler olmustir yada sirf parasizlik yuzunddn ne cok seyden geri durmustur şu is artik olmassa olmasin diye icimi sogutmaya çalışıyordum ama annemin bu halinj gorunce dayanamadim agladim hala agliyorum

Inşallah Allah birgun hayirli bi is nasip ederse comert bi kalpte nasip etsin yaninda varliginda herzamsn herseye yaramadigini bugun gormus bulundum

Sanki bi boşluktayım,çıkmazdayım. Değersiz,güçsüz,savunmasız hissediyorum.
Bir anda bulutların üstündeyken yere çakılmış gibiyim.
Nolursa olsun yanındayım diyen adama ne oldu,yok gibi. Bittimi bitiyormu anlayamıyorum

Günlük tam 1 hafta oldu görüşüyoruz, daha hic yüzyüze görüşmedik bayram da görüşücez bakalım. Bazı şeyleri ara ara takıntı yapıyorum şimdilik mesela; benden 1 yaş küçük olması , kel olması (bildiğin bayağı kel azcık değil yani) ,Başka bir şehirde olması (hadi diyelim tamam dedim, o mu gelecek buraya ben mi gidicem bilmiyorum). Öte yandan da istiyorum olmasını yaşım geçiyor günlük 33 olucam Eylül'de, anne olmak istiyorum artık, birini seveyim istiyorum. Bu çocukla iyi gidiyor şimdilik bakalım görüşünce nolacak, hayırlısı ile olsun artık nolur güzel haberlerle geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…