Popüler Konu Sevgili günlük...

Bilgisayarımdaki "net resimleri" klasörüme biraz sileyim diye girdim az önce, avatarlarla(liseden başlamıştım forumlarda takılmaya) ergenlikten bugüne gibi resmen :)
Fazla çılgın, renkli olmasa da daha genç olduğumu gösteren, rock ve müzikle alakalı, melankolinin daha yoğun olduğu resimlerden bir dönem aşık olunca normalde hiç adetim olmayan "rengarenk" ve sevgili temalı şeylere yönelmem(ruh halim değişiyor aşık olunca ama bir süre sonra daha sakinleşmişim sanırım az var çünkü(kavga falan başlamıştır) ya da silmişimdir) daha sonra ayrılınca gözyaşı, kırık kalp vb. temalarla tekrar melankoliye bağlamış bir dönem sonra da daha sakin, ağır, kadınsı şeylere yönelmeye başlayıp bugüne varmışım...
Anı gibi resmen, bir gülümsedim özellikle rengarenk yere gelince haha, keskin bir değişim var orada çünkü, kendimdeki değişimin ben de çok farkındaydım :)

insan hiç hak etmeyen biri için neden üzülür? başta bana yaşattıklarına üzüldüğümü söylüyordum.. ama bi baktım onu bekliyorum, dönse yaptıklarını unutacağım, üzüldüğüm bana yaptıkları değil, onsuzluk yani.. tipim değil, tarzım değil, karakter desen berbat.. bu adamda ne buldum neyini sevdim.. egom mu ezildi, bu mu derdim.. yoksa ben kurduğum hayallerimi, hayalimde onunla bütünleştirdiğim adamı mı sevdim.. hepsi olabilir.. sonuç olarak çok üzgünüm ve bu ona asla asla değecek bi insan değil, biliyorum.. zamanla geçiyor, evet, ama.. ama üzgünüm be günlük.. özlüyorum nedense.. başladığımız güne dönsek, orada kalabilsek keşke..

Ya askaldi yanlis anlayacaktim iyi netlesti ne rezil bir insanim neyse bir kac gun kaldi bitince gormiyecegim birdaha ve insanlari iyi dinlemem ve sorusturmam gerektigini anladim bu bana ders olsun .Tamam istiyorum ama insanlarin birden atlamasi da hos degil hem uygun biri de degil uff sevgili gunluk hakkimda hayirli olani ver hata yaptirma eger benim icin hataysa soguklastir hic baslatma kafam cok dolu gene.

hafta başından beri evde ppinek pinekliyorum, hayat amacım evde oturmak ve internet oldu gibi.
10 yıl öncesine reset attım resmen, gençleştim :KK53::KK53::KK53:
Allah bugünlerimizi aratmasın efenim, amin.:KK1:

Buradakiler boyle atilgan olurken bizim ordakiler uyusun daha offf artik birseyler kesinlessin adimlar atilsin gelecegim olsun hayatim kurulsun belirsizlik umutsuzluk cok yoruldum.

Tam 7 ay oldu ayrılalı.. Ayrı gecen 7 ay hep düşünüyorum seni hep boğazımda bir düğüm hatta şuan eminim uyanıksın keşke konup pencerene izlesem seni... Öyle özledim sarılıp yatmayı tüm kaygılarımı bırakıp sana sarılmayı çok yoruldum gel artık Allah'm yolla onu sağlıkla evine nolur şu mübarek günlerde.. Bak bayram geliyor bayram gelmiş neyime kan damlar yüreğime.. Günlük dua et bizim için yalnızlık çok zor

Diğeri çok yazılmış sayfaları dolmuş yeni bir başlangıç ....

Eski Günlük için tıklayın...
En kotu ruyam bugunki gibi olsun insAAllah..
Cok guzel ruyaydi.

Keske gercek olsa..
Gercek gibiydi...
En guzrl ruyamdi..
Guldum eglendim..
Superdi..
Bugunu not dusmek istedim..
Acaba ruyalarda gercek payi varmi?
Keske olsa...

Günlük biraz önce annesi aradı ev telefonundan :rolleyes: bayramda geliyorlar, çocuğu hiç görmedim sadece fotoğrafını gördüm ayyyyy inşallah güzel olur herşey, o kadar istiyorum ki günlük anlatamam inşallah birbirimize uygunduruz nolur ALLAH'ım şu güzel günde dualarımı kabul et (amin)
Yeni gelişmelerle gelirim yine Günlüğüm :KK68: hadi şimdilik hoşçakal

Neden aşklar ilk günkü gibi kalmaz?Önce saygı gider,arkasından sevgi?

Günlük inanamayacağın bir hızla ilerliyoruz ve ben bu hızdan hiç rahatsız olmuyorum aksine çok mutluyum :KK9::rolleyes: biz birbirimizi hiç görmedik bayramda görüşücez ama çok benzer noktalarımız var ve bu bana umut veriyor, bir de artık birbirimize "canım" demeye başladık ben hiç gormedigim birine canım diyorum ve inan beni rahatsız etmiyor bu durum o'da bana şirinem diyor :-) ay nolur hayal kırıklığım olma mutlu olalım senle, inşallah çok yakında güzel haberlerle gelicem sana günlük :KK68:

Sevgili Günlüğüm.
Annemi gördüm bugün rüyamda? Bana öyle bi baktı ki... Anlatmaya kelimeler mi yeter?
Uyandığımda kendimi hiç tutamadım. "Sen beni bıraktın gittin!!!" demeye dilim varmadı ve hıçkıra hıçkıra ağladım. Oysa kimseye göstermedim bügüne kadar gözyaşlarımı.. Bi an döndüm baktım ki Kızım da bana bakar, gözleri dolmuş benim ona bişeyler söylememi bekler. "Kuzum, seni hiç bırakmam!" dememle o da akıtıverdi gözyaşlarını!!

Ben de bi ANNE olduğumu unuttum, kızımın olduğunu, onun için güçlü durmam gerektiğini unuttum. Bazen sabrımı zorluyorsun be hayat?
Ne zaman mutlu olacağız biz?
Kötü Kadın rüyalarıma bile girer oldu?
Ne yapayım ben çaresiz?
Artık Hayat bile bana acımaz olmuş.

Bende bi Anneyim ve asla kendi Annem gibi olmayacağım!!

Sevgili günlük şeysi
12 haziran da yeni başlangıç demiştim. 2 ya da biz şuna 3 diyelim gün sekteye uğrasa da bence iyi gidiyorum. Ağustos sonuna kadar bu tempoda gitmeliyim. Bakalım birdaha ki yazışımda neler olacak?

Unutur muyum günlük, ölmek için Allaaha yalvardığım gözyaşları içinde canımın acıdığı bu geceyi. Gitgide her şey daha zor ve daha kötü oluyor gibi..

En kotu ruyam bugunki gibi olsun insAAllah..
Cok guzel ruyaydi.

Keske gercek olsa..
Gercek gibiydi...
En guzrl ruyamdi..
Guldum eglendim..
Superdi..
Bugunu not dusmek istedim..
Acaba ruyalarda gercek payi varmi?
Keske olsa...
Cok canim sikiliyor gunluk..
Cok daraliyorum ne yapsam gecmiyor..
Keske internet olsada flm izlesem nerdeeee..
Allahim biran once bitsin su iskence hayirlisi ile..

Naber günlük
Sana eski yazdıklarımı okudum
Mutsuzluğumu da mutluluğumu da yazmışım
Ne günler gelip geçiyor insanın hayatından
Anladığım kadarıyla hiçbir mutluluk ya da mutsuzluk uzun sürmüyor
Ben yine hayal kırıklığı yaşadım
Sana böyle bişey değil de güzel şeyler yazmayı çok isterdim
Bunca zaman sonra süpersonik gelişmeler oldu canım günlüğüm demeyi isterdim
Beni üzen şeyler oldu
Ama şu anda bu olan şeylerin benim hakkımda hayırlı şeyler olduğunu düşünüyorum
Yıllardır kurduğum hayallere gelecek olursam o hayaller hala gerçek olmadı ne yazık ki..
Dualarım hayallerim gerçek olsun istiyorum
İnandığım insanlar beni yanıltmasın istiyorum..

Günlük, bazen ben susarken, somurturken biri gelsin bana, gözlerimin içine bakıp tüm içimi görsün, bana tüm içtenliğiyle "seni anlıyorum!" desin istiyorum. Somurtmama, susmalarıma, insanlardan uzaklaşmama, soğuk duruşlarıma önyargılı bakmasın. Aynı şekilde çocuksu gülüşlerime, davranışlarıma, çenemin düşüşlerine de.

Hanı yorumlamış ya benı dogru kimbilir ne kederler gördu ,yasama sevıncı yıtırmıs bır ruh ,sıkıntı ne bıleyım işte korkuyorum evlılıkten ,yalnızlıktan cıkacak aılevı problemlerden,kucumsenmekten trk basına herseyden mahrum bırakıp yasamak mı yanı es ve cocuk gıbı yoksa cıkacak sorunları bıle bıle bır aıleye karısmak mı bılmıyorum karsıma cıkacak kısının cok col ıyı bırı olması lazım kı bu da mumkun degıl .

Günlük hissediyorum, katılaşıyorum ben yavaş yavaş, benim hep bi kırılma noktam var, sabrımın son damlasına kadar değiştiremiyorum bazı şeyleri ama artık hissediyorum çok uzak değil sanki. Maske takacağım sanırım artık.
Hoş bir durum değil ama bünye kendini korumayı böyle sağlayacak anlaşılan, yoksa enerjim çöküyor devamlı.
İçtenliğim daima içimde patlayacak.. Güzel duygular daima içimde kalacak, ahh ah. Çok üzgünüm.
Sebepsiz yere ağlayacağım ara ara değişmek zorunda kaldığım için, ağırlık çökecek bu kasmalardan dolayı içime.
İnsan sevmiyorum artık, güvenemiyorum, yoruldum kırılmaktan.
Benim en yoğun yaşadığım şey aşktı, onu da becerebilirsem artık göstermek istemiyorum fazla, bilmiyorum...
Olmuyor işte, ya hep ya hiç ben de...
Sevmiyorum hayat seni hiç...

Bayram geldi ama hiç bu kadar hüzünlü bir bayram geçirmedim herhalde dışardan güldüm konuştum ama boğazım düğüm düğüm şuan tutamıyorum gözyaşlarımı yavrularım giyindi süslendi ama eksiklik var içlerinde biliyorum hepimiz örtüyoruz duyguları bayram gelmiş neyime... Öylesine öylesine...

Merhaba günlük;
Bugün sahiden bayram mı? Öğlen tarlaya ektigim tütünler neyin nesi peki bayram günü calisilmazki ama unutmuşum! Benim bayramı yaşamaya hakkım mı var bu dünyada ah ah ne desem boş imtihan dünyası su anda %80i tatilde bayramın keyfini çıkarıyor peki ya ben tarla işleriyle uğraşıyoru
Yoruldum artık gerçekten yoruldum.. hayat daha fazla üstüme gelme artık yeter!

X