Popüler Konu Sevgili günlük...

Of sevgili günlük ben bu yorgunlukla uyurum. Hemde öyle bir uyurum ki pazartesi kalkarım. Yarın gezeceğim ama. Yarı uykulu şekilde de olsa gezeceğim. Akıp gidiyor hayat. Haftasonları denize gideceğim her imkan bulduğumda. Geçen sene tatil yapmadım da ne oldu. Daha çok yoruldum.

İyi değilim günlük, her şey çıkmaza giriyor ve ben yoruldum. Keşke içimden geçenler olsa keşke

Olmuyor günlük, dayanamıyorum artık, ölmek istiyorum, yoruldum, kalbimin ağrısı her geçen gün artıyor .. Her nefes alışım bana ağır geliyor, birde onu çok özledim, dayanamıyorum , boğuluyorum

Sevgili günlük..
Hayat çok zor. Keşke senin gibi bi defter parçası olsaydim agzi dili olmayan.. Yada bir kuş diyardan diyara gezen.. Bir papatya mesela mis gibi kokan.. Ne yazık ki insanim ve yüküm agir.. Bazen bakiyorumda ne kadar kötü insan varsa mutlu be. Resmen mutlu hemde öyle böyle değil. Can yakanlar sanki hic cani yanmamis gibi. Ilahi adaletten hicbir zaman suphem olmadi ama ne bileyim iste be günlük. Bilsemde anlatsam. Anlatsam da bitse su gunler yine ağız dolusu gulsem pervasizca gezsem hiç aklıma gelmese mesela hemencecik gecse zamanla degilde. Hemen unutsam sanki hic olmamis gibi. Sanki hic uzulmemisim kirilmamisim yorulmamisim ve artik yasamaktan bile bikmamisim gibi...

Günlük kac yıl yada kac ay daha şu kanepede şu sokak lambasinin ışıgında uyuyucam

Belkide bana bu evde en cok huzur veren şey bu sokak lambasinin aydinlattigi agaci izlemek ama artik kendi hayatim kendi duzenim olsun istiyorum

Gocebe gibi bi o oda bi bu oda bi o kanepe bi bu kanepe dolasmak istemiyorum

Acaba yanlis mi hatirliyorum iftar dun olabilir mi izin aldim gunluk

Gunluk inşallah oda davetlidir oda davetli olsa iki satir muhabbet etsek bide beni eve biraksa ne kadarda guzel olurdu

Hayal mi kuruyorum mucize mi istiyorum bilmiyorum ama olsa cok guzel olurdu cok mutlu olurdum

Sevgili gunluk bugun hic disari cikmadim.
Ders calismam gerekiyodu calismadim.
Hatta yarin sabahki sinava bile gitmicem.
Butun gun bos bos yattim.
Hic bir sey yapmadim.
Alisveris yapmam lazimdi yapmadim.Ve simdi evde yiyecek hic bir sey yok ve ben cok açım.

oh ya. berbat günlerden kurtuldum günlük.
sevgilimle ilk uzun küslüğümüzü yaşadık. iki gün küs kaldık.
o aramazsa ben aramayacağım demiştim. hakkaten inat ettim ama yataklara düştüm yani.
neyseki cumartesi yani dün öğlen yazmış. upuzun birkaç mesaj. ben de hiç uzatmadım. ikimiz de hatalıydık geçti bitti tadında konuştum. bayramda da buluşacağız inşallah.
çok özledim.

Cok sıkıcı hersey ,burasi kotu bir ruya olmali uyandigimda herseyin guzel oldugunu gormeliyim ama malesef hergun ayni bitmiyor bir turlu bu sacmalik .

Günlük ev göçüyor resmen nasıl temizlenecek oyuncaklar saçılmış her yere mutfak toplanacak yemek yapılacak. Orucum bide ben uyusam bir kaç saat çocuklar uslu dursa uyandıgımda ev mis gibi temizlik koksa

Günlük ben geldim( korkmana gerek yok günlük bu sefer hüzünlü değilim :)
Biriyle tanıştım günlük daha görmedik birbirimizi bayramda görüşücez daha yeni yeni mesajlaşmaya başladık. Azcık kel ama sempatik bir çocuğa benziyor kendimi kaptırmıyorum çünkü olmayadabilir inşallah olur günlük yoruldum çünkü hemde çok yoruldum. Gelişmeleri yazarı günlük şimdilik by

Evet günlük yeni gelişmelerle karşındayım dün mesajlaştık bugün ilk defa konuştuk biraz heyecanlandı galiba Daldan dala atladı konu olarak, tipini çok merak ediyorum günlük bayramda kısmet olursa görüşecegiz bakalım kısmet hayırlısı artık . Yeni gelişmelerle karşında olacağım günlük hadi şimdilik by

selaaaamm dostlaarrr..bugünn iyiyim galiba yaa..eski dostlar biraradaydık,keyifli birkaç saat geçirdik,kah dertleştik,kah güldük..hayat arkadaşlarla daha güzel..kesinlikle..inşallah dahada güzel dahada keyifli günler gelir,tıpkı eskiden olduğu gibi..bu arada hergün iftara ne yapayım derdi var..bugün ne mi var..dedi biriımm kremalı mantarlı tavuk,biber dolması,börülce salatası,cacık,güllaç.Güllaç çarşıdan..beğendinizz miii

Günlük. Hep o rahat dostluğu ümit edeceğim, yanında rahatça saf olabileceğim, etiketlemeden yanımda olabilecek, neye göre davrandığımı konuştuğumu anlayacak o insanı, çok güldüğümde konuştuğumda çocuk, çok duygusal, çok ağır davrandığımda duygusuz falan olmayacağım o insanı. Bir gün belki umudumun %99 unu kaybedeceğim, bu düşüncemi unutacağım, ama bir yerlerde bunun olduğuna inancım %1 bile olsa duracakmış gibi geliyor, bana denk gelmese de, bu konuda şanssız ve artık güvensiz olsam da, inanmak isteyeceğim çünkü yapım bu..
Bir gün nasip olur da cennete girersem istediğim bir çok şey anca orada olacakmış gibi geliyor, bu dünya başka bir hayatın cehennemi olabilir mi diyorlar ya, olabilir bence de. Zaten zamanında bir ceza değil miydi her şeyin başlangıcı?
Bu düşüncelerim bir çok insana çok dramatik gelebiliyor. Evet biliyorum yapacak bir şey yok ama var olana alışmakta da ben zorlanıyorum bir noktada. Bazen diyorum keşke daha enerjik ve umursamaz olsam, ben de "amaan sen de ne büyütüyorsun" diyebilecek biri olsam. Sonra hoşuma gitmiyor çünkü o ben değilim, "madem öyle ben de böyle yaparım, kazık mı atıyorlar ben de karşılık veririm, ben şöyle yaparsam zaten üzecekler o yüzden katı davranayım, ee hayat böyle napacaksın" gibi şeylere alışmayı hep olabildiğince yavaşlattım, olmayacak şekilde "hayır ben böyle yapacağım doğru bu" deyip saf göründüm, hala bu yüzden iş hayatının dolambaçlı yolları zorlar beni, çünkü tam bir mecburiyet. Ama yine bir gün bir denge tutturup en azından enerjimi emmelerine izin vermeden düşünürsem iyi olur. Hep gereksiz önemsedim insanları maalesef. Tabi kime göre neye göre ama çoğunluğa göre bakarsak "gereksiz". Bir tavsiye edeceğim yerin tam adını doğru vereyim dedim pek tanımadığım birine biraz uğraştım diye o da gülerek "kendimi çok önemli hissettim" dedi ve yine bir düşündüm şöyle, hayat bu olmuş işte. Olması gereken şeyler büyümüş.
Bazı noktalarda değişmekten başka çare yok noktasına geliyorsun bir noktada maalesef, umursamaz değilsen.

Günlük..
Esimin Kalbini cok kirdim farkindayim ama artik kendi kendime bunlari dusunmekten kafayi yiyecegim ben cok uzuldum birazda sen uzul..
Canimi cok yaktilar artik iyi bir insan olmaktan yoruldum..
Bir turlu sorunlarimizi cozemiyoruz konusamiyoriz surekli her seye tamam dememi bekliyor ve cok sinirli bizi bu sinir bitirecek..
Oglumuz var bizim ya ne hayaller kurmustuk simdi bambaska insanlat olduk tahammulumuz yok icim icimi kemiriyor ben mutlu ailede mutlu cocuklar yetistirecektim simdi kiskandigim ailelere bakip kendime aciyorum niye bana hep zor
Gozyaslarim bile degersiz artik gozunde gerci benimde artik aglamak bile gelmiyor icimden..
Degisir insan zamanla kaskati kesilir kalbi derdi annem hep o yuzdenmi akmiyor yaslar gozumden

Gözlerimi kapatıp her şeyin bitmesini istiyorum sadece günlük. Son olsun bu kez.

Günlük az önce konuştuk ve canım sıkıldı benden küçük 1 yaş geçenlerde başka biriyle tanistirdilardi beni çocuğa yaşını sordum 86 doğumluyum ama 1 yaş büyük yazmışlar beni yani 87 doğumluyum dedi. Benım yaşımı sordu ben hemen bir yaş küçülttüm kendimi ve 85 doğumluyum dedim napayım günlük, 84 doğumluyum eşşek kadar oldum yaşımda bekar kimse kalmadı acil birini bulup evlenmem lazım mı deseydim küçülttüm ama 1 yaş hem zaten sonra senle olmaz dedim ve bitirdim. ben bu kadar yaşlandım mı hep karşıma benden küçükler çıkıyor bu çocukla nolacak sonumuz bilmiyorum offfffff o kadar sıkıldım ki günlük artık level atlamak istiyorum evlilik sorununu aşmak istiyorum hadi inşallah günlük inşallah güzel olur herşey sonra yine konuşuruz Günlüğüm şimdilik byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…