- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durumunuza üzüldüm ve kayıtsız kalamadım..siz neden atmıyorsunuz mesaj,ölümü düşünecek kadar..önemli bir durum varsa ortada..karşınızdaki de insan nihayetinde,kayıtsız kalmaz sanırım.Allah yardımcın olsunO kadar kötüyüm ki günlük. Keşke ağlaya ağlaya rahatlasam. Ama hiçbir şey rahatlatmıyor. İyi değilim, çok kötüyüm, hayatımın en berbat günleri mi?
Günlük bugün ya da yarın keşke mesaj atsa konuşsa ona söylemem gereken çok önemli bir şey var. Gerçekten çok önemli..
Ya da direkt ölsem. Keşke ölsem yarın sabaha kadar
Bazen yazilarina rastliyorum senin gibi bende cok istiyordum evliligi ama nasip olmadi olmuyorda sanirim benim icin olmamasi daha hayirli cok yiprandim cok yoruldum. Umarim siz evlenirsiniz .Günlüğüm yine ben geldim, bu çocuğa ısınıyorum ben galiba hiç görmeden hemde inanılmaz şekilde birbirimize benziyoruz, burcumuz aynı ,sevmediğiniz yemekler aynı, hat seçimimız bile aynı tek fark o benden 1 yaş küçük. İnşallah güzel olur herşey günlük çok istiyorum bunu