Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leynnnn naberrrrr günnnüşşşşşş kaydirigubbakcemile3 benmiiiii ben iyiyim be tatlımmmmm biliyomusunnn döndüm ist'ye bu sabah, ayyy ne maceralı bi yolculuktuu yahuu arabanın bi egzos borusu bozuldu durduk bodrum çıkıısında 45 dakikada yapıldı sonra yola koyulduk bu seferde sabah 5 sıralarında gemlik bursa tarafında motor arızalandı haydaaa aktarma olucaz dediler paldür küldür kalk toparlan valizleri al asya tura bin, okadar iğrenç bi hostes vardıki yolmamak için zor tuttum kendimi, bizim host'ta bizle geldi ve ona dedim biz bunlamı gidicez ist'ye kadar dedim, yok feribottan sonra diğer arabamız bizi feribot çıkışı eskihisarda bekliyo olucak dedi şükür dedim.. neyse bindik feribota mis gibi deniz havası sabah sabah iyi geldi sonra indik feribottan ve ulusoy bizi bekliyordu ( firmamız diğer arabasını yollamıştı haremden) şüküüüürr dedim ve mis gibi yolculuğumuza devam ettik şöförler ve host'lar çok ilgili çok mükemmellerdi eğlenceli geçti yanii anlicağınn kaydirigubbakcemile3
eve geldim kahvaltımı yaptım valizleri yerleştirdim hooooop yatağa attım kendimi ve 3 gibi uyandım şimdi ise kola ve dizi keyfi yapıyorum üfff duş alıcam ama üşeniyorum kokumu kaldırcak takatim yok yahuuuuuuuuu guclubacismile
Neysee hadiii ben gidim bakalım kolumu kaldırabilirim belkiiiii kaydirigubbakcemile3
Hadiiii paiii paiiiiiiii alsanaalsanasmile
Günlük Can bi Eniştesi Bi Bu Hatun Ne Çok Seviyo Gezmeyi Yaa!! akannehir
Kahretsinki çok Seviyorum İkisinide
Kankam Hoşgeldin İstanbuluna ama Egem Seni Çok Özledi :çok üzgünüm: