Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıçim Bir Hoşşş Dudaklarımda Aynı Tebessümmm Ah Ne Hoşşş hihoyyyt
Günaydın Günlük Can!!
Delirdin Mi Diye Sorma.. Zaten Vardı Bikaç Tahta Eksikliği sempatiksalakcinni
Kardeşimi Bekliyorum Uyansında Paşamla Şöylee Mükelleff Bi Kahvaltı Yapalım :lepi:
Ne Kadar Kızdırırsa Kızdırsın O Benim Kardeşim.. Canım,Kanım..
16 Mayısta 1 Sene Oldu Askerden Geleli.. Hatırlarsın Nasılda Beklemiştim :1closedeyes:
Şimdi Sana Yazdıklarımın Hepsini Yapıyorum Onunla..
Takıyorum Koluma Paşamı Şöylee ızmir Ve Karşıyaka Sokaklarında Dolanıyorum delikafadulden
Ama Bu Aralar Canını Sıkan Bişeyler Var Sanki Bir Türlü Söylemek ıstemiyo akannehir
Yine Başını Belaya Sokmasında:Saruboceq:
Benim Manita Bey Hala Uyumakta! Ne Uykusudur Bu Anlamadım Gitti :bbo:
Yata Yata Büyeyecek Şirinlik Muskam naniknanik
Biliyosunmu Dün Gece Aniden Aradı Aşkım Abant'a Gidelimmi 1 Haftasonu Dedi delikafadulden
Hep Gitmek ıstemişimdir Ve Bilir Bunuda Aslında Sürpris Yapacakmış Ama Evden ızin Alabileyim Diye Söylemek Zorunda Kalmış sempatiksalakcinni
Çok Seviyorum Be Seni Çookk :kedi:
Ben bunu duyarım dururmuyummm günnüş hemen burak enişteyi arayıp demem lazım gülçin alana yanında bonus olarak bir adette gamze veriliyor diyee kaydirigubbakcemile3 bensiz gidilirmi beeaa aslaaa gidilmezzz ohhh bende gelicem iştee tarih saat söyleyiverin bakemmm.. izin işini ben hallederim gülçinim korkma sen bana geliceksin zaten dimiiii ee ozaman sen bana geliyosun diyelimmmm olumunekankayizsmile
Ayyy günnüş yaaa benim canım çıktı varyaa off tüm evi kaldırdım sildim süpürdüm ohhh heryer parfüm kokuyor mutfağımsa cif ve çamaşır suyu karışımı kokuyorrr.. odamdaki deri koltukların yastıkları ve yanları tozlanmışş kapalı ev 1 hafta içinde nasıl bukadar toz olur diyemicem çünkü canım ablam sağolsun evin camlarını üstten açmış ev kapalı durmasın havasız kalmasın die ve öle gitmiş evine ve tabiki toz olduğu gibi evde.. tozları alıp yerleri silerken ablamın ebesini çok andım ne yalan sölimm kaydirigubbakcemile3
Ama varyaa öyle harika olduki ev temizlik gibisi yok yaaaaaa ohhh mis gibi miiisssss, bir arada tülleri yıkamam lazım onuda bu haftaya hallederim artıkk :hulya: Yarın çok güzel bigün olucak çünkü ilkokul ve aynı zamanda ortaokul arkadaşımla buluşucaz face sayesinde buldum arkadaşımı yıllar sonra yaa oyy özlemişiz birbirimizi bol dedikodu birikmiş ve oda benim gibi çok büyük badireler atlatmış aşk dünyasında ve ikimizde tek tabancayızz ee dedikodu bol yaniii, yarın 2 gibi buluşucaz önce bi yemek sonrada kahve eşliğinde sohbetimize devam edicezzyerimseniben birazdan duşa giricem sonra kaş bıyık olayına girip ojelerimi sürücemm anlicağın güzelliğime güzelik katıcammm ( kendimle ilgilenmeye bayılıyorum yaa):CüvCüv:
Ama önce annemin şuan mutfakta yapmakta olduğu tostmu yemeliyimmmmcokacimcoook hadiii canım paiii paiiiiiiii
Günlük Can Gamze Hanım'a İletiniz Bu Bir Ön Balayıymış..
Onun Orda İşi Neymiş.. Romantizmin İçine Etmeyecekmiş..
Çok İstiyorsa Enitesi Ona Bizim Düğünde Bitane Bulur Abant'a Gönderirmiş sempatiksalakcinni
Hahayy Seviyorum İkisinin Atışmasını Aşkımın Elimi Sımsıkı Tutup Kahkahalar Atmasını
Neyse Şekerim Ben Şimdi Gideyim Yarın İçin Hazırlanmam Gerek Öpüyorum Şeniz