Günaydın günnük opuyorumnanaktan
Bahar geldi sandım ama kandırmış hepimizi :mymeka:
ıstanbulum buzzz gibi ve şakır şakır yağmur yağıyor eyvahedigeldismile
Ay çok tembel oldum ben yaa pazar gününden beri yapmam gereken şeyler vardı hala yapmadım
Hep erteliyorum yarın akşam yaparım diye, o yarın akşam bir türlü gelmedi kaydirigubbakcemile3
Akşamları resmen uykusuzluktan bayılıyorum erkenden uyuya kalıyorum, ne olacak bu halim bilmem
Nisan ayı benim içimin kıpır kıpır olduğu bir ay 5 gün sonra 2. evlilik yıldönümümüz :asigim:
Bundan 3 yıl önce bu zamanlarda 5 gün sonra hayatım boyunca elini tutacağım adamla tanışacağımdan habersizdim
iş seyahatlerim vardı Bursa'dan fuardan dönüp Kıbrıs'a gitmiştim.
ış seyahatinden döndükten sonra resmen hayatım değişti, eşimle tanıştım, işten ayrıldım, nişanlandık derken 1. yıl dönümümüzde evlendik
en güzel 1. yıl hediyesiydi bu bize :asigim:
Ne çabuk geçmiş zaman, ne çabuk 3 yıl olmuş ya inanılır gibi değil :asigim:
Hala o ilk günlerdeki gibi heyecanlıyım o zamanlar sadece yeni biriydi, evleneceğimiz aklımın ucundan geçmezdi
ama o tanışmamızın üzerinden 15 gün geçtikten sonra evlenme teklifi etti bana
Ne zaman şakayla karışık evlilikle ilgili bir konu açılsa hayır derdim olmaz daha çok erken birbirimizi tanımıyoruz bile
Ama o an ne olduysa büyülenmiş gibiydim, hayır diyemedim hatta hayır demek aklımın ucundan bile geçmemişti o an
Şimdi ise buradayız, kötü zamanlar geçirdik, tamam bitti bu iş dediğimiz günlerde yaşadık, ama herşeye rağmen güzel günlerimizde oldu
12 Nisan 2007 yüreğime düşen ılk cemre 05 Ocak 2008 ıkinci cemre 12 Nisan 2008 ise Üçüncü cemre :asigim:
Son cemreyi bekliyoruz şimdi :asigim:
Ona da kavuşmayı nasip ederse Rabbim herşey daha da güzel olacak ben inanıyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq: